Всекидневна за отбора на моряците

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Всекидневна за отбора на моряците

Мнениеот ogrizko » 04 фев 2023 17:52

ей, голяма сме забава ...сега пък имало проблем с визите на двамата нови ;))) и ще търсим нов дето няма да има проблеми с визите да може да играе първите кръгове :)))
ИзображениеИзображениеИзображение

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 04 фев 2023 17:55

Чета какво говори Илиан след контролата и недоумявам за какво ги взимаме тези бразилци. Заради визите им поне месец няма да играят. Като знам как тече един месец в нашия клуб- пиши ги средата на април. Най- вероятно средата на май поне единия ще бъде пък освободен. Не че е някакъв проблем че няма да ги има, въпроса е какъв е смисъла от всичко това.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 фев 2023 10:47

Пореден скандал с футболни фенове разтърси обществеността във Варна. Привърженици на Спартак са пребили сина на бившия футболист на Черно море Пламен Тимнев. Случката се е разиграла в кв. „Левски“ около 9 часа снощи.

Никола Тимнев, който е футболист в школата на Черно море, разказа пред Vsport.bg за инцидента. „Бяха четирима с черни фланелки с надпис „1918“ и с маски. Виждаха им се само очите. Хванаха ме в градинката в близост до бар „Мокатини“ на ул.“Мир“. Започнаха да ме обиждат, а в един момент ме ритнаха три пъти в корема, а когато паднах на земята получих удар в лицето. Текна ми кръв, след което ме оставиха и аз избягах“, каза роденият през 2009 година талант на „моряците“.

Бащата на Никола – Пламен Тимнев, който е треньор в частна футболна школа в града, отказа да коментира случилото се, но сподели, че ще обмислят да подадат жалба в полицията.

Ромското малцинство от Каменар възражда някои стари традиции в поведението си (а може би и не са спирали).
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 08 фев 2023 20:49

„Моряци“ ще трупат опит във Втора лига
https://vsport.bg/moryaczi-sthe-trupat- ... kUycXx7wPw

Юношите на Черно море Лъчезар Йорданов и Калин Георгиев ще преминат в отбори от Втора лига. Ръководството на „моряците“ и футболистите постигнаха споразумение двамата да трупат игрови опит в тимове, където ще играят редовно.

На „Тича“ възлагат големи надежди за бъдещето на своите юноши, но предвид конкуренцията в представителния отбор на този етап, трудно биха играли за мъжкия отбор. Затова спортно-техническият щаб на Черно море прецени, че двамата имат нужда да се развиват.

Лъчезар Йорданов ще играе за тима на Добруджа, в който има цели 10 футболисти, излезли от школата на Черно море. Калин Георгиев пък по всяка вероятност ще носи екипа на Дунав Русе.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 08 фев 2023 20:52

Черно море гостува в Благоевград в понеделник
https://vsport.bg/cherno-more-gostuva-v ... onedelnik/

Стана ясна програмата на efbet Лига за срещите от 21-вия и 22-рия кръг. „Моряците“ ще гостуват на Пирин в Благоевград на 27 февруари (понеделник) от 17,30 часа. Домакинството на Ботев Пловдив пък е насрочено за 4 март (събота) от 15 часа на стадион „Тича“.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 10 фев 2023 10:17

gong - Oт Черно море се включиха в благотворителната инициатива в помощ на Турция. "Моряците" показаха своята съпричастност към хилядите пострадали след тежкото земетресение в южната ни съседка, като предприеха дарителска акция. Футболистите и треньорският щаб на "моряците" събират средства, които да отидат в помощ на засегнатите семейства.

Както е известно, броят на загиналите от мощното земетресение с магнитуд 7,8 в понеделник в Турция и Сирия надхвърли 21 000 души. Стотици хиляди хора в двете страни останаха без дом посред зима и имат нужда от помощ.
------------------------------------
все повече заприличваме на смислен отбор :) стадионът се строи, школата работи, сега някакви инициативи, по-високи цели, може би смяната на върха си оказва значение... дано така да продължават нещата във възходяща посока

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 10 фев 2023 21:28

Така е. Новия началник е доста в час. Харесват ми интервютата му, мисленето му и действията като ръководител. Нищо общо с Шубите, които бяха в 99% от случаите напълно неадекватни и загубихме над едно пълно десетилетие от тяхното неможене и слаб мениджмънт.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 17 фев 2023 11:44

gong - Футболистите и спортно-техническия щаб на Черно море се включиха в благотворителната кампания с цел набиране на средства за лечението на Гого. 5-годишното варненче има спешна нужда от четири вливки на стволови клетки.

От името на отбора Даниел Димов преведе събрана сума по банковата сметка на кампанията, а по идея на шефа на школата на Черно море Станислав Стоянов в кампанията се включиха и треньорите на подрастващите „моряци“.

„Благодаря на всички в Черно море и нека да знаят, че този човешки жест аз никога няма да го забравя. Пожелавам успех на отбора в първенството и вярвам, че ще постигне високите си цели“, заяви бащата на Гого - Пламен Минков. Той уточни, че до този момент е събрана 1/3 от необходимата сума за процедурите.
----------------------------------
няма какво да се коментира, израстваме като клуб :)

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 20 фев 2023 15:28

gong - Черно море ще отпразнува своя 110-и рожден ден с тържество. Честването на годишнината от създаването на клуба ще е в Зала 1 на Фестивален и конгресен център във Варна на 4 март (събота) от 19:13 часа.

На събитието ще присъстват бивши футболисти, ръководители и деятели, допринесли за славната история на "моряците". Част от тържеството ще са и организираните фенове на Черно море, които през годините са доказали своята любов и лоялност към варненския клуб.

По-рано през деня Черно море пък приема тима на Ботев Пловдив в мач от 22-рия кръг на първенството на стадион "Тича". Срещата е от 15:00 часа, като празненствата по случай рожденния ден ще започнат още на стадиона, съобщават от варненския клуб.
-----------------------------
браво на Пламен Андреев :)

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 20 фев 2023 19:29

gong - Кошмарна новина за един от капитаните на Черно море Даниел Димов. Универсалният футболист е със съмнения за скъсани връзки на глезена и утре ще премине ядрено-магнитен резонанс, за да стане ясна диагнозата.

Както е известно, 34-годишният футболист не игра през цялата есен заради травма в глезена, като се появи на терена като резерва само за няколко минути в последния двубой за купата с Локомотив Плодвив.

През зимата Димов тренираше пълноценно, въпреки че пропусна няколко занимания заради болки в ахилеса. Даниел взе участие в първите две срещи на „моряците“ напролет срещу Левски и Берое, като влезе в игра след почивката.
------------------------------
ами не е добре, и на мен ми се стори, че странно се приземи при една борба за топка и очаквах да има нещо.... дано не е най-лошото все пак

Върни се в “Черно море”