Левски се раздели на групички, отборът срещу Кривия

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Левски се раздели на групички, отборът срещу Кривия

Мнениеот turbogena » 18 фев 2010 17:25

Аз в *** влизам само когато ми е скучно и искам да се развеселя ,никога не взимайте на сериозно новините там ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 18 фев 2010 17:26

каква мъка ,бе душко ??? цялата ви милиционерска история е мъка ,той на мен ми говори... айде пий чаша водица (ако пиеш и хапчета , добре) и се успокой! не искам нещата да са в плоскост левски - цска, а да се разграничите от тая комунистическа подлога ! само заради това ,че ви е президент не може да одобрявате унищожаването на хиляди човешки съдби чрез жалките му доносчета !!!!!

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 18 фев 2010 17:35

продължаваш да ме радваш и веселиш ........... :) :) :)
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 18 фев 2010 17:39

радвам се ,че се радваш и веселиш..... явно това си можеш, така ,че продължавай ! сори ,че ти прекъснах радостта с такива сложни теми ... ;) ;) :lol:

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 18 фев 2010 17:40

Дори и да е истина, Кривия се слави с това...просто се мисли за голяма работа, ама е едно голямо НИЩО !
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 18 фев 2010 18:01

Messinho написа:Дори и да е истина, Кривия се слави с това...просто се мисли за голяма работа, ама е едно голямо НИЩО !

ама ако не беше той Черно Море нямаше и да помирише турнира за Купата на Уефа :!:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 18 фев 2010 18:18

Бижутера написа:
Messinho написа:Дори и да е истина, Кривия се слави с това...просто се мисли за голяма работа, ама е едно голямо НИЩО !

ама ако не беше той Черно Море нямаше и да помирише турнира за Купата на Уефа :!:

Съгласен съм и с двамата.Messinho,за това че Кривия е нищо.Ама извън терена.А с Бижутера,че с негова голяма помощ,се вдигнахме и играхме в УЕФА.
Само Черно море.

Потребителски аватар
mishkar
Контакти:

Мнениеот mishkar » 18 фев 2010 22:01

Абе, кой беше тоя Кривия? :mrgreen:
нямам подпис...

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 19 фев 2010 22:45

Не може да бъде :mrgreen: .Той е толкова креативна личност,колегиален и точен пичага :roll: .Таралежа си го вкарахте сами в гащите,щото на Гонзето главата му отбира толкова от футбол,колкото и от математика и ядрена физика.Мърди,дето минава за някакъв треньор неслучайно го пъдеше.Кривия е тартор и то от тези,гаднярите,дето обичат да мачкат и унижават колегите си.Никой не отрича футболните му качества,но е отврат колега и най-мразения от целия колектив.Връзваха му по-младите момчета,но до време.В Левски стари пушки над 30-ка каквито имате бол и бол никога няма да му играят по свирката,което само по себе си очертава вече скандала и групичките.Какво да ви кажа?Честито и хак да му е на Борат сега а,ние ли?Ние ли?ахахахахаха :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 19 фев 2010 23:53

Sagittarius написа:Не може да бъде :mrgreen: .Той е толкова креативна личност,колегиален и точен пичага :roll: .Таралежа си го вкарахте сами в гащите,щото на Гонзето главата му отбира толкова от футбол,колкото и от математика и ядрена физика.Мърди,дето минава за някакъв треньор неслучайно го пъдеше.Кривия е тартор и то от тези,гаднярите,дето обичат да мачкат и унижават колегите си.Никой не отрича футболните му качества,но е отврат колега и най-мразения от целия колектив.Връзваха му по-младите момчета,но до време.В Левски стари пушки над 30-ка каквито имате бол и бол никога няма да му играят по свирката,което само по себе си очертава вече скандала и групичките.Какво да ви кажа?Честито и хак да му е на Борат сега а,ние ли?Ние ли?ахахахахаха :mrgreen:

Развълнуван си нещо.Седни,почини си.*** направиха поне един човек щастлив.Значи има файда от тях.Кривия не е за първи път в Левски.Ти,за него,не ни обяснявай.Аз,ако съм на тебе,ще си направя един аудиофайл със статията на ДБ и ще си направя рингтон от него.Да си го слушкаш всеки път,щом толкова те развеселява.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Футбол - България”