Iceberg написа:ShooterMan написа:Имаме достатъчно нападатели за 1 позиция. 3 човека + юноша = 4ма. Наско Илиев е ясно - твърд титуляр. Иса на смяна. Единия бразилец и той играе там, имаме и юноша. Не знам колко повече. По-скоро централен защитник, защото Дани Димов е далеч по-послезен като халф, освен това не е ясно и доколко е възстановен и кога ще е във форма.....Роската е още млад и неопитен и пак оставане с Живко и Босанчич, но тук местата са 2, а не 1 и е очевидно, че там може да се появи някоя пробойна. Това, че Дробаров е свободен агент значи, че трябва да насочим усилия именно да върнем "макето" тука.
Ти Иса и бразилчето сериозно ли ги броиш за опции?! Аз от това, което гледах в контролите, бразилчето е далеч от алтернатива на централния нападател. Иса, всички знаем на какво дередже е и да се молим, Наско да подпише първо и второ да не се контузва. Тръгнаха си Сердюк, Курьор и Беншаа, а вземаме Илиев само. Бразилчето има време, дано да се развие и покаже нещо, но дотогава сме само с Наско Илиев.
Точно....взе ми думите от устата!) Ако Наско подпише вече поне ще имаме 1 централен нападател с уговорката, че ще му трябва време да влезе във форма.