Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
gugushito написа:днес чух ,че някакъв от легендарните ни олимпийци се поразходил по пистите и решил да не участва.... ако не е вярно ,се извинявам, но ако съм чул правилно, питам : ще върне ли паричките ,отделени за неговото пътуване до другия край на света и ако не , може ли на следващата олимпиада да ме запишат мен ..... например в кърлинга ???? ще събера още 5-6 аверчета да сглобим отбор......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gugushito написа:днес чух ,че някакъв от легендарните ни олимпийци се поразходил по пистите и решил да не участва.... ако не е вярно ,се извинявам, но ако съм чул правилно, питам : ще върне ли паричките ,отделени за неговото пътуване до другия край на света и ако не , може ли на следващата олимпиада да ме запишат мен ..... например в кърлинга ???? ще събера още 5-6 аверчета да сглобим отбор......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gugushito написа:препрочетох темата си и не видях някъде хули !!!!! просто попитах АКО е вярно ще върне ли парите.... айде не се пали толкова ,а първо прочети написаното ,олимпиецо !!!!
Ти пък по-малоумно сравнение може ли да направиш ? Все едно Етиопия,Чили,Бразилия и т.н са тръгнали за медали ?!?!?! Нали нашите тръгват с надеждата на по-добро "представяне".Еми то представянето идва с участието,не може да искаш да си в топ 30 на Олимпиадата и да кажеш след първия старт,че си уморен(завършил след 50 място) и няма да стартираш на следващия.ros написа:gugushito написа:препрочетох темата си и не видях някъде хули !!!!! просто попитах АКО е вярно ще върне ли парите.... айде не се пали толкова ,а първо прочети написаното ,олимпиецо !!!!
След като подхващаш толкова заядливо темата, значи точно това целишСпоред теб бразилката, която онази вечер не завърши, етиопеца, който втора поредна Олимпиада е последен или чилийските веселяци дали ще бъдат подложени на такава унизителна сеч от собствената си държава или народа и. Извинявай ако съм те засегнал, но вече наистина ме дразни това сметкаджийство и тези злъчни подмятания към спортистите. Ти АКО се издъниш на работното си място - връщаш ли си заплатата? На тях няма какво да им удържат, защото принципно нищо не им дават.
Извинявам се наис8тина ако съм бил краен, но така мисля и не смятам че е редно да се плюем едни - други
Бижутера написа:имам чувството, че ако хванат половината от нас и ни разпределят по спортове ще запишем по-добри класирания от тия нашите параолимпийци, отишли във Ванкувър
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта