Форумни изцепки
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Форумни изцепки
boabbb написа:КъдЯ ги тия, 25-ти стана, а не се чува да са влезли в Москва ...
Не трябваше ли на 27.02 Киев да е паднал, а Зеленски изправен пред съд?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
На 3 март 2022г трябваше да са вече във Лвов по постовете на Възраждане от онова време. :)
Барса и Лудогорец, але, алеее...
- Drunken_Master
- Контакти:
pomiqrat написа:В България се пише на български почти 1200 години и в това руските гниди нямат никакъв пръст. Руските гниди могат да ни благодарят, че съществуват единствено и само заради нас. България съществува въпреки 150-годишната руска война срещу нас.
Класа ! :)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Drunken_Master написа:pomiqrat написа:В България се пише на български почти 1200 години и в това руските гниди нямат никакъв пръст. Руските гниди могат да ни благодарят, че съществуват единствено и само заради нас. България съществува въпреки 150-годишната руска война срещу нас.
Разкрий ни тайната си за по-високи сметки за ток с по-ниска цена на електроенергията
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Drunken_Master
- Контакти:
pomiqrat написа:Drunken_Master написа:pomiqrat написа:В България се пише на български почти 1200 години и в това руските гниди нямат никакъв пръст. Руските гниди могат да ни благодарят, че съществуват единствено и само заради нас. България съществува въпреки 150-годишната руска война срещу нас.
Разкрий ни тайната си за по-високи сметки за ток с по-ниска цена на електроенергията
И да ти я разкрия, шанса да зацепиш нещо е нищожен. Познаваме се... :)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Drunken_Master написа:pomiqrat написа:Drunken_Master написа:pomiqrat написа:В България се пише на български почти 1200 години и в това руските гниди нямат никакъв пръст. Руските гниди могат да ни благодарят, че съществуват единствено и само заради нас. България съществува въпреки 150-годишната руска война срещу нас.
И да ти я разкрия, шанса да зацепиш нещо е нищожен. Познаваме се... :)
Не вярвам да можеш да разкажеш нещо, ако някои преди това не ти го напише
Drunken_Master написа:Къв геноцид !? В Сребреница ли ? Изключително съмнително е какво се е случило там. Да не кажа, че е откровена фалшификация.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- Drunken_Master
- Контакти:
ivan56 написа:Drunken_Master написа:Къв геноцид !? В Сребреница ли ? Изключително съмнително е какво се е случило там. Да не кажа, че е откровена фалшификация.
Ами доколкото си спомням имаше дори обстоен анализ и се оказа, че след "геноцида" част от "изчистените" дори са участвали чрез гласовете си в следващите избори. Други пък умрели от естествена смърт. И т.н. и т.н. Това какво ти говори, Иване ? :)

Drunken_Master написа:Между другото, Бобо е много популярен в другият форум. Постнал съм му великите мисли и хората адски много му се кефят, станаха му големи фенове. :)
Drunken_Master написа:Ми, видно е... Аз ли влизам в "Наука" за да търся съмишленици, понеже съм тотално безпомощен сам да се справя с "проблема" ? :)
Толкова си елементарен, че няма да спирам с гаврите... Ще те направя направо да ревеш ! :) Никакъв проблем не ми е... Повярвай ми ! :)