Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот boabbb » 29 яну 2023 23:56

rhaegar написа:Същевременно поредната убита от бой жена от мачо-гаджето си, ама иначе педалите са ни виновни за нещо.

Батка, не съм им аз избирал мъжете ... Доста жени обичат "лоши момчета", значи не е проблем и да ги млатят от време на време... Такива неща ще се случват винаги, провалите на образованието и домашното възпитание са неизбежни.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 яну 2023 23:59

boabbb написа:
rhaegar написа:Същевременно поредната убита от бой жена от мачо-гаджето си, ама иначе педалите са ни виновни за нещо.

Батка, не съм им аз избирал мъжете ... Доста жени обичат "лоши момчета", значи не е проблем и да ги млатят от време на време... Такива неща ще се случват винаги, провалите на образованието и домашното възпитание са неизбежни.

Ае вие сериозно ли не осъзнавате че тва домашното насилие е огромен проблем, или само щото става въпрос за гейове и сме склонни да го толерираме?
Никоя жена не отива при мъж с мисълта "е тоя е лошо момче, ще ме убие от бой с тъп предмет и ще ме метне в септична яма, гащите ми падат сами".
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 яну 2023 00:05

Ти все едно като се запознаеш с някоя не можеш да определиш дали е откачена или не. Винаги си има червени флагове от първия ден, ама хората се правят на кьорави.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 30 яну 2023 00:12

boabbb написа:Ти все едно като се запознаеш с някоя не можеш да определиш дали е откачена или не. Винаги си има червени флагове от първия ден, ама хората се правят на кьорави.

Не става въпрос за това, а че тоя я е пребил като животно и тука някои са "не е страшно, ма пази Боже да има гейове в държавата" Иначе съм съгласен че има такива жени, които си търсят някой да е груб с тях, по всякакви причини. Ама да е си груб с нея и да я нашамариш веднъж щото иска да си изпитва daddy комплексите е едно, да я убиеш от бой бая минава границите.

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 яну 2023 00:17

Реджи, не си мисли, че тоталния провал на образователната система и семейните ценности в България се разминава току така! Тези неща ще стават все по-чести. На всеки му е кеф да зарежда фурната и нещо като не се разбират, да си бие камшика, щото те така или иначе не са женени. Маса самотни родители, педерастия (да не изляза от темата :D), дроги, балони, чалга ... Резултатите все повече ще са налице!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 30 яну 2023 00:31

Ма аз не мисля че това е от сега. Моята баба например също е яла шамари няколко пъти, но го казва така между другото и тогава не е било прието да се говори за това и е считано за нормално. Едва ли не задължение на мъжа да побива жена си, да не знае много. Все едно сме някакви пущуни в камънаците на Пакистан.

Иначе съм съгласен че все по-лошо ще става, да.

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 яну 2023 08:25

Абе, преди малко засекох подобна новина - разговорът е тръгнал от случая във Варна, нали? То пише, че обвиняемият е "наркозависим", а жената често "изчезвала за по няколко дни в различни компании" ... Тука вече говорим за съвсем различно нещо, а и не чак толкова, защото пак се поражда от упадъкът на обществото. Дрогантите са друга порода, не знам дали можем да намерим някаква логика в действията им.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 30 яну 2023 10:54

rhaegar написа:
ReBorn1982 написа:Регъра да се поинтересува повече от случая. Въпросната жена е имала ограничителна заповед срещу приятеля й, но тя самата я е нарушавала и е ходила при насилника .... какво да направим ние, като тя самата не се пази ??? Да назначим полицаи да ходят след нея и да я пазят от самата нея ли ???

На мен туй ми се вижда достатъчно основание да го оправдаем тоя, случаят е приключен.

Този боклук няма нужда от оправдание, просто подчертавам, че жертвата сама си е търсила белята, държавата й е помогнала, издадена е ограничителна заповед срещу насилника, какво да направим още ??? .... в конкретния случай недоволствате напълно неоснователно.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 31 яну 2023 17:26

Смитито ги чака да си сложат силикон и да ги пуснат към Българи. Първата каква е рзцепена милата [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VS6TgkwF3cI[/youtube]
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Комунистическа библиотека... :)

Мнениеот Drunken_Master » 01 фев 2023 13:51

Изображение
Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Върни се в “Свободна зона”