Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Eminem » 27 яну 2023 18:54

Това ръководство има уникален талант да прави простотии и да скарва феновете! Първо всичко станало около контролите с руските отбори, а сега тези същества решили да го играят "морален" стожер и да критикуват служител на БФС, който в момента няма нищо общо с клуба.

И какво ненормално каза Гонзо? Българският нац. отбор е за Българите! Това НЕ Е клубен футбол! Какъв български отбор ще е ако е пълен с чужденци?

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 27 яну 2023 19:59

Толерантността е ново нещо за всички "цивилизовани" държави като стожерите от Албиона!!!! Просто е модерно, всеки филм вече двойките са умешани и са минимум азиатец и европейден расов индивид....наскоро се налагаше да обяснявам на дъщеря ми , защо 16 годишното момче герой на най-новия филм на Десни си има ПРИЯТЕЛ!!!! Ние сме голяма част от бюджета и като има фенове с украински национални пориви и те застават зад феновете...нормално. Цветни коментари се порицава тежко в общество толериращо гей паради и всякакви други друго гъзонаклоности. Гонзо ще поддава Оставка ми се струва.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 27 яну 2023 20:00

Eminem написа:Това ръководство има уникален талант да прави простотии и да скарва феновете! Първо всичко станало около контролите с руските отбори, а сега тези същества решили да го играят "морален" стожер и да критикуват служител на БФС, който в момента няма нищо общо с клуба.

И какво ненормално каза Гонзо? Българският нац. отбор е за Българите! Това НЕ Е клубен футбол! Какъв български отбор ще е ако е пълен с чужденци?

Изображение Българин ли е ? Според Гонзо не е и докато той е шеф в БФС няма да бъде викан.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 27 яну 2023 20:30

LoveAndPeace написа:
Eminem написа:Това ръководство има уникален талант да прави простотии и да скарва феновете! Първо всичко станало около контролите с руските отбори, а сега тези същества решили да го играят "морален" стожер и да критикуват служител на БФС, който в момента няма нищо общо с клуба.

Изображение Българин ли е ? Според Гонзо не е и докато той е шеф в БФС няма да бъде викан.

Гонзо не се изказа правилно, но смисълът му е правилен. Ако не бъркам, човекът от снимката е с майка българка, така че той има български корени и произход. Гонзо не иска чужденци в отбора, което е най-нормалното нещо, когато става въпрос за национален отбор.

vlong
Контакти:

RЕйййe: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот vlong » 27 яну 2023 20:50

Еййй,пълно с демократи,защитници на човешките права ,борци против апартейда и ,,фили,,и ,,фоби,,.
Айде кажете ,колко платихме за правата на Кордоба,че да смятаме печалбата?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 27 яну 2023 21:09

Eminem написа:
LoveAndPeace написа:

Гонзо не се изказа правилно, но смисълът му е правилен. Ако не бъркам, човекът от снимката е с майка българка, така че той има български корени и произход. Гонзо не иска чужденци в отбора, което е най-нормалното нещо, когато става въпрос за национален отбор.

„В българския национален отбор трябва да играят само българи. Докато аз съм директор на националните отбори чужд играч, с чужд паспорт, с друг цвят на кожата няма да играе в българския национален отбор“, каза Иванов.
Не били компютри , а компоти....... Гонзо със своя речник от 104 думи , кой го кара да бълва тия глупости.
Да каже човек , че е на изборна позиция и е в предизборна кампания , добре! Ама той не е.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 яну 2023 21:16

Най-нормалното е да си подаде оставката. Ако не знаеш, че има трима българи с тъмен цвят на кожата в националния отбор, на какво си директор? На водопад ли?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 27 яну 2023 21:37

LoveAndPeace написа:
„В българския национален отбор трябва да играят само българи. Докато аз съм директор на националните отбори чужд играч, с чужд паспорт, с друг цвят на кожата няма да играе в българския национален отбор“, каза Иванов.
Не били компютри , а компоти....... Гонзо със своя речник от 104 думи , кой го кара да бълва тия глупости.
Да каже човек , че е на изборна позиция и е в предизборна кампания , добре! Ама той не е.

Трябваше да си подбере по-добре думите, но има предвид бразилците от Лудогорец и като цяло играчи, които нямат нищо общо с България - с една дума чужденци. Стига сте се правили на неразбрали и на дребнави. Много добре знаеш какво иска да каже.

Ако вие либералчетата искате да гледате бразилци, например в нац. отбор на България, горете си българските документи и ставайте бразилци.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 27 яну 2023 22:18

„Спокоен съм, не допускам слуховете за трансфер да влияят. Фокусиран съм върху представянето си в Левски и върху това да се представим максимално добре през пролетния дял от първенството. В края на сезона искам да видя Левски на една добра позиция и да се класираме за Лигата на конференциите. Надявам се да го постигнем“, заяви Кордоба пред NOVA.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 27 яну 2023 22:32

Eminem написа:
LoveAndPeace написа:

Трябваше да си подбере по-добре думите, но има предвид бразилците от Лудогорец и като цяло играчи, които нямат нищо общо с България - с една дума чужденци. Стига сте се правили на неразбрали и на дребнави. Много добре знаеш какво иска да каже.

Ако вие либералчетата искате да гледате бразилци, например в нац. отбор на България, горете си българските документи и ставайте бразилци.

Много добре знам какво е имал предвид бащата на липсата на малшанс.
Понякога е по-добре да замълчиш и да изглеждаш глупав, отколкото да отвориш уста и да премахнеш всякакво съмнение.

Върни се в “Левски”