Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: НИЕ НЯМА ДА ОТСТЪПИМ!!!!!!
maxnete go togava ako ne e verno
lud написа:dano da e verno ot google to go prevedox

- Cesc Fabregas
- Контакти:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Cesc Fabregas написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:БРАВО!!!!Добре казано,подкрепям напълно.
Aз също, дано има резултат!![]()
Пълна пародия е всичко, вас май ви имат за луди, или за някакви тотални наивници! Покажете и докажете,че сте единни, а не да остане само на хартия!
![]()
![]()
Стискаме палци от София!![]()
Един ден ,като пак дойдеш на гости в агитката,няма да се излагаме я...
Мерси за подкрепата!
Много добре знаеш, че подкрепата винаги ще я имате от моя страна! Няма защо!

[offtopic]А също толкова добре знаеш, че пак ще дойда на ваш мач-песните ме ги знам хич, ама със вас ми е кеф и ще дойда!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- Jeff Ament
- Контакти:
plovdivesamona6 написа:както виждате хората от гонг ,дори не са си направили труда да копнат текста в сайта им.забележете само за какво дебелоочие става въпрос след като за агент батков се цепи секундата на две,а феновете на най -стария отбор за нищо ни нямат.хубаво е да се помнят тези неща и да се отнасяме към тези хора по същия начин
На нас все някой ни виновен и не виждаме собствените си грешки през тези вече 11 години!
12 март 1912 г.

-
- Контакти:
Jeff Ament написа:plovdivesamona6 написа:
На нас все някой ни виновен и не виждаме собствените си грешки през тези вече 11 години!
да бе как не съм се сетил?ако 11 години си бяхме мълчали и траели сега щяхме да сме цъфнали и вързали

omrazna mi da 4eta prez den glupavi temi za botev ako pravite ne6to pravete ne pi6ete samo edno i sa6to sme6no i dosadno e

loko1936 написа:omrazna mi da 4eta prez den glupavi temi za botev ako pravite ne6to pravete ne pi6ete samo edno i sa6to sme6no i dosadno e![]()
![]()
Веднага ти поставям диагноза :
Възпалени хемароиди

plovdivesamona6 написа:както виждате хората от гонг ,дори не са си направили труда да копнат текста в сайта им.забележете само за какво дебелоочие става въпрос след като за агент батков се цепи секундата на две,а феновете на най -стария отбор за нищо ни нямат.хубаво е да се помнят тези неща и да се отнасяме към тези хора по същия начин
Ти пък и ти

plan-2012 написа:loko1936 написа:omrazna mi da 4eta prez den glupavi temi za botev ako pravite ne6to pravete ne pi6ete samo edno i sa6to sme6no i dosadno e![]()
![]()
Веднага ти поставям диагноза :
Възпалени хемароиди
slabo me interesuva kvo misli6
- Alternative
- Контакти:
plovdivesamona6 написа:Jeff Ament написа:plovdivesamona6 написа:
да бе как не съм се сетил?ако 11 години си бяхме мълчали и траели сега щяхме да сме цъфнали и вързали![]()
![]()
Да,ние цъфнахме и вързахме!Ботев,евентуално с ново Ад и по селските терени!