Черно море се разделя с нападател
https://dsport.bg/cherno-more-se-razdel ... CG6tIc2BNc
Черно море се разделя с нападателя Закария Беншаа, научи dsport.
25-годишният футблист се присъедини към „моряците“ точно преди година.
Алжирецът не успя да се утвърди като основен играч в състава на Илиан Илиев. Наставникът му даваше шанс за изява като крило и на върха на атаката.
Беншаа записа 20 мача за варненския тим, в които отбеляза 3 гола.
Преди това той е играл за алжирските Оран и Алжер, както и за тунизийския Сфаксиен.
Трансфери, спекулации, контроли и подготовка
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Зима 22-23 - трансферни илюзии, снежни контроли и подготовка :)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
направо нямам думи ...как така ще се разделяме с Беншаа ??? мъчихме го мъчихме го по крилото .......абе пусни го ЦН където му е мястото!!! не знам, всичко ми е мн странно...... добре, че си оставихме Иса ....иначе излиза, че нямаме нито 1 нападател за пролетта :))))

-
- Контакти:
Спокойно! Освобождаването на Закария значи, че 100% сме намерили вече човек и дай Боже да е Наско Илиев. А крила имаме достатъчно и то наши момчета, супер талантливи.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
аз съм си спокоен, защото топ 6 съм го отписал тъй или иначе ..както и купата :) трудно ще ни пуснат да бием в софия.... общо взето ще се борим за 7 място .....нямам някакви големи очаквания, че да се притеснявам :)
като цяло селекцията ни не ми вдъхва доверие... напуснаха Мимито дето ми харесваше владението на топката и дрибъла, Закария човек с хъс и борбеност напред, Курьор - ключова фигура за отбора :) дойдоха някакви дето...... ако покажат нещо за мен ще бъде чудо :) някакъв французин ни финтирал..... Наско Илиев не го пускат..... страшна селекция направихме пак :)
а ти сигурен ли си, че сме договорили някой нападател и затова си тръгва Закария? понеже на нас след като Закария си тръгва ни трябват вече 2 нападатели, а не 1 .....според мен нещо се е скарал с треньора понеже е имал претенции да играе като нападател в мачовете след напускането на Сердюк и Курьор и не е искал да играе само по крилото, аз поне това си представям :) но дано не са се скарали, а наистина да сме договорили някого си.... абе поне да върнем Денислав, Йосков, Капитанов или нещо от сорта.... само с Иса няма да стане и с нападател-фантом дето я сме договорили, я не сме....
иначе за крилата изобщо не се притеснявам, не ми пречи и само наши момчета да играят ако трябва ама с нападателите е мн съмнително всичко!!!
като цяло селекцията ни не ми вдъхва доверие... напуснаха Мимито дето ми харесваше владението на топката и дрибъла, Закария човек с хъс и борбеност напред, Курьор - ключова фигура за отбора :) дойдоха някакви дето...... ако покажат нещо за мен ще бъде чудо :) някакъв французин ни финтирал..... Наско Илиев не го пускат..... страшна селекция направихме пак :)
а ти сигурен ли си, че сме договорили някой нападател и затова си тръгва Закария? понеже на нас след като Закария си тръгва ни трябват вече 2 нападатели, а не 1 .....според мен нещо се е скарал с треньора понеже е имал претенции да играе като нападател в мачовете след напускането на Сердюк и Курьор и не е искал да играе само по крилото, аз поне това си представям :) но дано не са се скарали, а наистина да сме договорили някого си.... абе поне да върнем Денислав, Йосков, Капитанов или нещо от сорта.... само с Иса няма да стане и с нападател-фантом дето я сме договорили, я не сме....
иначе за крилата изобщо не се притеснявам, не ми пречи и само наши момчета да играят ако трябва ама с нападателите е мн съмнително всичко!!!

ogrizko написа:аз съм си спокоен, защото топ 6 съм го отписал тъй или иначе ..както и купата :) трудно ще ни пуснат да бием в софия.... общо взето ще се борим за 7 място .....нямам някакви големи очаквания, че да се притеснявам :)
З.Б си беше тотална нула претенциите му са повече от качествата имаме Лъчо Йорданов и стои чака шанс ...Денислав успех му желая няма място на тича.Капитанов отдавна е приключил за нас какви амбиции със Капитанов?
Iceberg написа:Черно море се разделя с нападател
https://dsport.bg/cherno-more-se-razdel ... CG6tIc2BNc
Черно море се разделя с нападателя Закария Беншаа, научи dsport.
25-годишният футблист се присъедини към „моряците“ точно преди година.
Алжирецът не успя да се утвърди като основен играч в състава на Илиан Илиев. Наставникът му даваше шанс за изява като крило и на върха на атаката.
Беншаа записа 20 мача за варненския тим, в които отбеляза 3 гола.
Преди това той е играл за алжирските Оран и Алжер, както и за тунизийския Сфаксиен.
Браво!
Абсолютно менте беше тоя.
ogrizko написа:направо нямам думи ...как така ще се разделяме с Беншаа ??? мъчихме го мъчихме го по крилото .......абе пусни го ЦН където му е мястото!!! не знам, всичко ми е мн странно...... добре, че си оставихме Иса ....иначе излиза, че нямаме нито 1 нападател за пролетта :))))
Исата какво го броиш!? - В последните си 35 поредни мача /1722 минути/ е без гол за Черно море за първенство! /Даже ако трябва да бъдем точни мачовете без гол са повече ,зависи кога е последният му гол през 2020г./
Единственият вариант е от парите които взеха за Сердюк да отделят 100к за А.Илиев. И пак ще ни трябва още един центр. нападател , за да има кой да сменя А.Илиев.
Иначе подновяваме първенството с кръгла О в нападение!)
GrEeN-FaN написа:З.Б си беше тотална нула претенциите му са повече от качествата имаме Лъчо Йорданов и стои чака шанс ...Денислав успех му желая няма място на тича.Капитанов отдавна е приключил за нас какви амбиции със Капитанов?
Закария беше дупка на крилото!!! но той е чист нападател и там има само 5 мача вероятно ...аз исках да го видя поредица от мачове като чист нападател, за мен там не играе зле :) и не виждам Лъчо Йорданов какво общо има с нападателите ..иначе нямам против да му се даде шанс и на него :)
Sole написа:Исата какво го броиш!?..................
броя го, защото друг нападател към момента нямаме :) а и вкара гол в 1-2 контроли!!!

Щом Зак заминава това значи че има сигурен нов. Въпроса е един или двама?
Логичното трябва да се случи:
https://dsport.bg/varvi-se-kam-razvrazk ... 07240.html
потвърдено от:
https://www.calcioascoli.it/2023/01/24/ ... scissione/
https://dsport.bg/varvi-se-kam-razvrazk ... 07240.html
потвърдено от:
https://www.calcioascoli.it/2023/01/24/ ... scissione/