Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

skitnik32
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот skitnik32 » 22 яну 2023 22:44

1914.1902 написа:
Serafim написа:
1914.1902 написа:Кажете друга тема и ще коментираме нея, значи и за Сдружението да не говоря, защото този същия треньор е там?

''Няма левскар, дето да е доволен от положението в което е отбора в момента. Говоря от към класиране и играта.'' - това е твоето мнение, няма как да не вещая катаклизми

Сега кажи друга тема и да я коментираме в следващите няколко дни.

Добре де, това ли е твоя начин да изказваш мнение? Постоянно да натрапваш колко си недоволен и с това да създаваш конфронтации с други? Тръбиш едно и също нещо, а в същото време от теб не зависи много, не е като да можеш да промениш ситуацията. Нито от мен и пр. Има ли някакъв начин да си доволен, освен ако Мъри не се махне? Примерно ако Левски запише добри контроли, като резултат и игра. Ако започне шампионата с една-две победи? Ще бъдеш ли доволен или пак ще си продължиш да повтаряш същите неща? Казал е неща, в същото време като игра отбора е далеч от това, съгласен съм. Разкара определени играчи по някакви негови преценки, няма заместници - проблем. Взе се Шеху, нищо не игра, не се климатизира, разкараха го. И това не е добре. Е какво да направим сега? Отбора, в този си вид, бе сглобен преди долу-горе една година. Много играчи надскочиха себе си през миналата пролет. Визирам най-вече Уелтън, Стефанов, Кордоба, ван дер Каап. Нивото им лятото тръгна надолу и целия отбор също покрай тях. Други, като Роналдо не могат пък въобще да намерят себе си. Паузата дойде, обикновено отборите след подоготвка са различни. Нека поне да изчакаме да видим как ще са първите 3-4 кръга, ако отбора продължава да тъпче по същия начин, значи проблема не само не е разрешен, а се дълбае повече и вината ще е именно в Стоилов. Но поне до тогава може да се изчака, не само да се сипе жлъч.

Вие самите идвате и започвате да се месите в мнението ми за Мъри. Някакъв скитник, който за последно беше писал за Левски по време на мача с Ботев Враца, идва и се включва в спор, който водих преди няколко дни? Поради тази причина започна това писане вече няколко страници, да беше наспамил първо него и да му кажеш, че вече сме говорили тези неща и няма смисъл да ги повтаряме.

Очевидно феновете на Левски могат да променят някои ситуации, сам го знаеш и всеки го е виждал през годините, има достатъчно примери.

Как да оценя контроли, които не ги предават по телевизията или приложението? Когато дойдат официалните мачове, тогава ще започнем и да оценяваме. Както виждаш не съм дал оценка при победите ни, просто защото не даваха мачовете и не е уместно.

Някой трябва да е отговорен, че футболистите са в слаба форма, както преди същия човек беше отговорен за надскачането в развитието им. Тогава го похвалих, не помниш ли, но не дойде да кажеш, че съм постъпил правилно с думите си за него? Както трябва някой да получава хвалби, така трябва да получава и критики. Такава е треньорската професия, а и във всички други най-вероятно има хвалебствия и критики.

И не целя да се карам с който и да е, а искам да си изразяваме мнението свободно и без да се говори кой е за лекар и кой не е.

не знаех, че за да имам право да се изкаже за шизофренията ти трябва да пиша всеки ден по няколко мнения. И си прав за лекарите: няма как да ти помогнат.

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 22 яну 2023 22:49

1914.1902 написа:Всъщност няколко човека тук не давате да се каже нещо против Мъри Хегемона, иначе изкарвате хората болни.

извинявам се! Писах го и в предния си пост. Не си болен. Не си за Лекар. Безнадежден си. Само свети Петър може ти помогне.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 22 яну 2023 22:51

Само може да обиждаш, нищо повече. Пиши ми във фейсбук, а не в някакъв форум.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 23 яну 2023 00:03

Serafim написа:Стоилов е доказал какво може, знаят се и кусурите му. Има достатъчно отличия. Има левскари между 10 и 15 години, дето не са виждали Левски да вдига някакво отличие или нещо различно от тотален средняк, с изключение на няколко проблясъка, като загубените финали срещу Славия, Берое и Черно Море. Всичко друго си бе ритане за здраве, втора седмица и тн. След като дойде Стоилов феновете се обединиха зад него. Отбора заигра добре и взе, че спечели купата. Такава футболна радост не бях изпитвал отадвна. Гледал съм много паметни мачове на Левски. Гръмки победи на ЦСКА, европейски мачове. Някои сладки, други не толкова, като. Помним всички УЕФА, Шампионската Лига. Тая купа се нарежда до тях, заради голямото чакане, като предходните две години отбора просто паразитираше. Бавеха се заплати, отлагаха се плащания, фалита просто висеше, а феновете преди това не се бяха обединили около някаква фигура или кауза. Още тогава Стоилов каза, че отбора е надскочил себе си и е пропуснал етапи в развитието си. После каза, че Левски трябва да се бори за титла и купа. Сигурно това бе някакъв блъф от негова страна, който несработи. И сега такива, като колегата само го повтарят това. Така или иначе, да бъде искана оставката на Стоилов заради отпадането от Хамрун, което не бе само негова лична вина и заради слабия полусезон, който пак не можем да кажем, че е изцяло негова вина, е малко несериозно. Нека започне шампионата, да минат 3-4 кръга и да се види как играе отбора, какви са резултати и тогава вече може да се прецени малко по-отговорно за това дали заслужава да продължи да води отбора.

За борбата за титла и купа няма никакъв блъф. В Левски не може и няма как да има треньор, който да каже нещо различно официално. Ние винаги сме се борили да сме първи. Друг е въпросът за възможностите и какво се е получавало.

Само си представи как ще вдигнем на балон всеки треньор, който каже - абе зле сме и ще се борим там за средата на класирането. Още същият ден ще му искаме оставката и да си ходи.

А що се отнася до Левски на нас главният проблем със задлъжнялостта си виси с пълна сила. Докато той не бъде решен няма база да тръгнем рязко нагоре. А за това треньорът няма как да бъде обвинен. Като се създадат нужните условия за нормална и спокойна работа тогава може да чакаме резултати.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: alexdb

Мнениеот Странджата » 23 яну 2023 11:13

Така е! Откакто е дошъл Мъри, в клуба особени промени няма по отношение на сигурност и перспективи. В играта - приливи и отливи, но дали само ние разбираме какво става в клуба или и футболистите нещо поназнайват. А те може и да играят от сърце за Левски, но не са венчани за него, те са професионалисти - в смисъл, че трябва да мисля и за финансовите измерения ма кариерата си. Това не може да не се отразява и на форма, и на хъс за игра, и на посвещение. Повечето достигнаха върхът си в Левски. Но от този връх футболистите виждат същото в клуба, което са виждали и от дъното.
Всеки има право на мнение тук. Не е казано, че трябва да бъде обосновано, още повече пък с факти като аргументи. Но когато едно и също се повтаря, става натрапчиво и поражда и други интерпретации. И тогава идват не само препирни - този форум е и за това, но и обиди, а това вече не добре ...

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 23 яну 2023 11:46

LoveAndPeace написа:
teerr написа:
1914.1902 написа:Всъщност няколко човека тук не давате да се каже нещо против Мъри Хегемона, иначе изкарвате хората болни.

Спойно,колегите наляха тубата с бенца в огъня,връщане назад няма...........................Да дадем един куфар с пари за Дубай за да играем с Я Хабиби и прочие отбори а ние да да харчим стотици левове в магазина,да ама не................

П.С.Вече сме в друга орбита и сме яко в играта за титлата................

Преживей ги тия ботушари от СССР бе , преживей ги.

Заеви ботушарите,те са оправят,да му мислят онези от другата орбита,дето са в л*йната.................
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 23 яну 2023 12:30

teerr написа:
LoveAndPeace написа:
teerr написа:

Спойно,колегите наляха тубата с бенца в огъня,връщане назад няма...........................Да дадем един куфар с пари за Дубай за да играем с Я Хабиби и прочие отбори а ние да да харчим стотици левове в магазина,да ама не................

П.С.Вече сме в друга орбита и сме яко в играта за титлата................

Преживей ги тия ботушари от СССР бе , преживей ги.

Заеви ботушарите,те са оправят,да му мислят онези от другата орбита,дето са в л*йната.................

Оправят , оправят :))) колко да се оправят за една година са на минус от над 1 000 000 граждани.
Днес в лайната , утре на брега , догодина знае ли човек. Поне ще сме се отърсили от бълхите.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: alexdb

Мнениеот alexdb » 23 яну 2023 12:31

Странджата написа:Така е! Откакто е дошъл Мъри, в клуба особени промени няма по отношение на сигурност и перспективи. В играта - приливи и отливи, но дали само ние разбираме какво става в клуба или и футболистите нещо поназнайват. А те може и да играят от сърце за Левски, но не са венчани за него, те са професионалисти - в смисъл, че трябва да мисля и за финансовите измерения ма кариерата си. Това не може да не се отразява и на форма, и на хъс за игра, и на посвещение. Повечето достигнаха върхът си в Левски. Но от този връх футболистите виждат същото в клуба, което са виждали и от дъното.
Всеки има право на мнение тук. Не е казано, че трябва да бъде обосновано, още повече пък с факти като аргументи. Но когато едно и също се повтаря, става натрапчиво и поражда и други интерпретации. И тогава идват не само препирни - този форум е и за това, но и обиди, а това вече не добре ...

Разбира се, че влияе. С всяка нестабилност е така. И при мен и теб ако във фирмата в която работим има напрежение, не е ясно ще я има ли, няма ли да я има, ще си взимаш ли заплатата навреме или не и т.н. и на нас ще ни се отрази на работата.

Това, което върши и е свършил Мъри може да се оцени само когато в клуба всичко е наред. Иначе има много луфтове, които трябва да се обират и това дава отражение върху работата.

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 23 яну 2023 18:17

1914.1902 написа:Само може да обиждаш, нищо повече. Пиши ми във фейсбук, а не в някакъв форум.

няма обиди. Само истината, а тя не е обида. и изобщо не разбирам за какъв феисбук говориш.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 яну 2023 18:27

skitnik32 написа:
1914.1902 написа:Само може да обиждаш, нищо повече. Пиши ми във фейсбук, а не в някакъв форум.

няма обиди. Само истината, а тя не е обида. и изобщо не разбирам за какъв феисбук говориш.

Научи се да пишеш.

Върни се в “Левски”