Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Serafim » 22 яну 2023 19:04

Ей такива като теб, дето си мислят, че всичко е започнал с тяхното първо мнение по някакъв въпрос и съответно имат правото да са някакви авторитети най ги обичам. Знаеш ли колко съм критикувал Стоилов когато Спас Русев каза, че му е предложил на два пъти да поеме Левски, а той е отказал и цялата сага около договора за консултантски услуги и за това, че съди клуба? Русев излезе в ефир при Томислав и каза, че го е поканил, а той е отказал. Кой прав, кой крив тогава... Но аз лично съм го критикувал много тук, защото бе казал, че в Левски ще се върне, когато има бази, терен и над какво да се надгражда. Е тогава изглеждаше, че Русев иска да гради отбор и го е поканил, а той отказва. Сега от дистанцията на времето виждаме, че Русев и той бе "поканен" да поеме Левски, както Божков.
Тъй че не ми казвай, че ти забранявам каквото и да е или да ме включваш в този твои своебразен списък с потребители, защото буквално първото ми мнение бе, че игнорирах и нищо не казвах с месеци, защото всеки си има право на мнение, но твоята обсесия вече е преминала всякакви нормални граници.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 22 яну 2023 19:08

1914.1902 написа:Всъщност няколко човека тук не давате да се каже нещо против Мъри Хегемона, иначе изкарвате хората болни.

Това е така, защото Мъри го чакаме от над 10 години да се върне. И аз го критикувам за много нещо. Като например грешката да вземе Шеху и Блажевич, вместо да се вземе нападател и вратар. Или това, че не си взе поука от загубите на дузпи от Хамрун и Лудогорец и така и не тренираха дузпи. Да запишеш 8 мача без победа си е резил отвсякъде и всеки друг треньор щеше да е подхванат и гонен. Но въпреки всичко това не искам Мъри да се маха. Трябва да започнем да даваме повече време на треньорите. Особено на тези, които са показали, че са можещи.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 22 яну 2023 19:16

Стоилов е доказал какво може, знаят се и кусурите му. Има достатъчно отличия. Има левскари между 10 и 15 години, дето не са виждали Левски да вдига някакво отличие или нещо различно от тотален средняк, с изключение на няколко проблясъка, като загубените финали срещу Славия, Берое и Черно Море. Всичко друго си бе ритане за здраве, втора седмица и тн. След като дойде Стоилов феновете се обединиха зад него. Отбора заигра добре и взе, че спечели купата. Такава футболна радост не бях изпитвал отадвна. Гледал съм много паметни мачове на Левски. Гръмки победи на ЦСКА, европейски мачове. Някои сладки, други не толкова, като. Помним всички УЕФА, Шампионската Лига. Тая купа се нарежда до тях, заради голямото чакане, като предходните две години отбора просто паразитираше. Бавеха се заплати, отлагаха се плащания, фалита просто висеше, а феновете преди това не се бяха обединили около някаква фигура или кауза. Още тогава Стоилов каза, че отбора е надскочил себе си и е пропуснал етапи в развитието си. После каза, че Левски трябва да се бори за титла и купа. Сигурно това бе някакъв блъф от негова страна, който несработи. И сега такива, като колегата само го повтарят това. Така или иначе, да бъде искана оставката на Стоилов заради отпадането от Хамрун, което не бе само негова лична вина и заради слабия полусезон, който пак не можем да кажем, че е изцяло негова вина, е малко несериозно. Нека започне шампионата, да минат 3-4 кръга и да се види как играе отбора, какви са резултати и тогава вече може да се прецени малко по-отговорно за това дали заслужава да продължи да води отбора.

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 22 яну 2023 19:21

1914.1902 написа:Всъщност няколко човека тук не давате да се каже нещо против Мъри Хегемона, иначе изкарвате хората болни.

Спойно,колегите наляха тубата с бенца в огъня,връщане назад няма...........................Да дадем един куфар с пари за Дубай за да играем с Я Хабиби и прочие отбори а ние да да харчим стотици левове в магазина,да ама не................

П.С.Вече сме в друга орбита и сме яко в играта за титлата................
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 22 яну 2023 19:27

teerr написа:

Спойно,колегите наляха тубата с бенца в огъня,връщане назад няма...........................Да дадем един куфар с пари за Дубай за да играем с Я Хабиби и прочие отбори а ние да да харчим стотици левове в магазина,да ама не................

Първият в класирането трепери, че ще го минем след 3 месеца.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 22 яну 2023 19:30

Сега се замислих наистина защо Мъри отказа да поеме отбора като имаше повече пари. Дали се уплаши ,че хората ще искат резултати за парите които влагат. Друго си е Сираков за шеф.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 22 яну 2023 19:35

vlong написа:Юношата ,който сгреши за вторият гол на Рига,да не би да е същият ,който направи автогола с Кувейт?

Доколкото видях от видеото всъщност Галчев сгреши за втория гол

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 22 яну 2023 19:46

Май наистина е Галчев.Стори ми се един такъв дребен недохранен и реших ,че е юноша.ама сега видях и 22 номер.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 22 яну 2023 20:08

teerr написа:

Преживей ги тия ботушари от СССР бе , преживей ги.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 яну 2023 22:12

Вълчан написа:Сега се замислих наистина защо Мъри отказа да поеме отбора като имаше повече пари. Дали се уплаши ,че хората ще искат резултати за парите които влагат. Друго си е Сираков за шеф.

А аз не разбирам, колега, защо толкова много хора вярват на Русев. Какво е поискал Елегантния от него например? Ами ако е поискал веднага титла, купа и Европа? Ако не му е дал дългосрочни гаранции? Мъри работи бавно, но успешно. Не само футболът, който изповядва е "правилен", но и като цяло визията му за играта е такава. За мен и синьор Роси имаше подобна визия за играта. Неуспехът не е провал, а възможност - това е првилна логика. Не юрош към върха и после пфффф... В същото време, в България има три клуба, които имат всеки сезон бюджет несравним с другите клубове. И очакванията е нормално да са различни, но перото за първия отбор не е всичко в бюджета на тези клубове - това се забравя.
Относно спора ви, за мен Мъри направи грешка, че толкова години стоя без работа. Губи се тренинг. Не само с позицията във временното класиране, а и с ролята на "Левски" в българския футбол днес трябва много хора да свикнат. Но така или иначе никой не е заобичал "Левски" заради титли и купи. Гадно звучи, но явно така ще е занапред. А Мъри, както и преди писах, е спрял да мИчтае. Това е единствения му "грях". И това е отговора за настоящето положение според мен. Дано греша, де.
Дали една смяна на Мъри ще подобри нещо във футболно отношение, не знам. Но хората на стадиона няма да го харесат. Има неща в публиката на "Левски", които никога не съм разбирал, но ако сега да речем някой смени Мъри и той ни направи шампиони, хората няма да му го признаят...

Върни се в “Левски”