ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: Нов Ботев, никакъв Салерно

Мнениеот botev_1912 » 18 фев 2010 16:51

angelloit написа:Туко що говорих със Салерно, искам да ви кажа че му казах за декларацията, за която той остана много наранен, щ еви каза само че помоли да изчакате до понеделник, да видите всички необходими документи. Попитах го и за тримнцюм когато каза че клуба е негов защо? Отговора беше че тогава се били разбрали със Селския, нокогато е трябвало да отидат при нотарюс селския се е изметнал и не е представил документите. Освен това каза че отбор без фенове не иска, и ще направи всичко възможно да разберете че той иска да сме едно цяло, за това ще има фенове в управлението на клуба...нали това се искаше от всички.... Подчертавам само превеждам думите му, моляви не нападайте мен за това което ви казвам, ако не ви харесва, повече няма да давам никакво инфо. А относно Борго в софия ми каза, че иска да обиграва аматьори и Ботев да не се бори за повече от 6 мисто, още на коледа ми каза че трябва да побарат да купят отборо защото Салерно се е върнал и иска той да го купи.

много сложна става ситуацията ?!?
Аз лично съм объркан, но ще изчакам дебелия да дойде в понеделник вторник другата седмица!
То е ясно, че ще трябва да проведе срещи с хората които организират взимането на клубът от селското АД и ще видим какво ще излизне от този разговор!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

venconi
Контакти:

Мнениеот venconi » 18 фев 2010 16:53

Nassy написа:Имам един въпрос към някои дето е информиран повечко.
По план за новия отбор има ли човек които да гарантира финансовата стабилност на отбора или всичко ще е на мускули?
Защото ми се струва, че се тръгва на ентусиазъм-в което няма нищо лошо, но да не се окаже ,че и тук в един момент някой няма да изпуши и да иска създаване отново на нов отбор, знаем си народопсихологията ,че все има някой недоволен.
Тоя Салерно е ясен, пълен циркаджия, но не е ли по добре да се вземе отбора от селския с лиценза за А група, а не да се ходи във В при условие че няма гаранция кога отбора ще се върне в А.

Спонсорите ще са ни най-малкия проблем. ! За народопсихологията си прав :) ! Но просто , не виждам как сегашния отбор може да продължи. Пак повтарям, тоя трябва да изкара стотици хиляди за да купи отбора, а това няма как да стане. И тези пари не са за селския, те двамата са в един отбор това ми е ясно, тези кинти са за дългове и т.н , а дълговете са от милиони :)...... Така , че няма как :)))) ! Дори и да не ни закрият, просто агонията ще продължи. Боксова круша за всички ! Христоловия ботев е обречен и никой не може да го спаси, впрочем през годините не бяха малко и хората ,които искаха да го купят , но сега вече е късно.....! Късно за купувачи, а пък продавача ....хахаха..СЕЛСКА ИЗМЕТ....тепърва ще се наслаждаваме и на твоя цирк !

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Мнениеот 3latan » 18 фев 2010 16:54

angelloit написа:Туко що говорих със Салерно, искам да ви кажа че му казах за декларацията, за която той остана много наранен, щ еви каза само че помоли да изчакате до понеделник, да видите всички необходими документи. Попитах го и за тримнцюм когато каза че клуба е негов защо? Отговора беше че тогава се били разбрали със Селския, нокогато е трябвало да отидат при нотарюс селския се е изметнал и не е представил документите. Освен това каза че отбор без фенове не иска, и ще направи всичко възможно да разберете че той иска да сме едно цяло, за това ще има фенове в управлението на клуба...нали това се искаше от всички.... Подчертавам само превеждам думите му, моляви не нападайте мен за това което ви казвам, ако не ви харесва, повече няма да давам никакво инфо. А относно Борго в софия ми каза, че иска да обиграва аматьори и Ботев да не се бори за повече от 6 мисто, още на коледа ми каза че трябва да побарат да купят отборо защото Салерно се е върнал и иска той да го купи.

Това за нотариуса е вярно!С Реки е постъпил по същия начин!
п.с Всеки си има начин да се снабдява с информация.

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 18 фев 2010 16:58

предложението на златан е наи-добро.преди малко също предложих да даде блокираща квота на фондацията,така няма да си разява баиряка.ако направи тези неща които казва златан,добре.иначе ще е тежко от "В"група и 100г юбилей ж "Б"ГРУПА.ако има шанс да спасим отбора в "А"ГРУПА и салерно се сагласи да работи с фондацията на БАКАЛОВ няма лошо.

angelloit
Контакти:

Мнениеот angelloit » 18 фев 2010 17:00

emo_75 написа:предложението на златан е наи-добро.преди малко също предложих да даде блокираща квота на фондацията,така няма да си разява баиряка.ако направи тези неща които казва златан,добре.иначе ще е тежко от "В"група и 100г юбилей ж "Б"ГРУПА.ако има шанс да спасим отбора в "А"ГРУПА и салерно се сагласи да работи с фондацията на БАКАЛОВ няма лошо.

А защо трябва да ходим във В група, при положение че уж няма нищо общо със селскот АД, както казва нищо чудно да сложи и фондацията за блокираща квота и да има сътруднечество без да ходим във В, но преди да дойде в понеделник, неможе да се говори нищо на 100%, нека да дойде и да каже какво иска, и тогава кой крив и кой прав ще стане ясно, според мен няма смисъл като днешните пребързани декларации!!!

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 18 фев 2010 17:18

angelloit написа:
emo_75 написа:предложението на златан е наи-добро.преди малко също предложих да даде блокираща квота на фондацията,така няма да си разява баиряка.ако направи тези неща които казва златан,добре.иначе ще е тежко от "В"група и 100г юбилей ж "Б"ГРУПА.ако има шанс да спасим отбора в "А"ГРУПА и салерно се сагласи да работи с фондацията на БАКАЛОВ няма лошо.

А защо трябва да ходим във В група, при положение че уж няма нищо общо със селскот АД, както казва нищо чудно да сложи и фондацията за блокираща квота и да има сътруднечество без да ходим във В, но преди да дойде в понеделник, неможе да се говори нищо на 100%, нека да дойде и да каже какво иска, и тогава кой крив и кой прав ще стане ясно, според мен няма смисъл като днешните пребързани декларации!!!

аз казвам,че трябва да започнем от "В"ГРУПА,ако направим нов отбор и не приемем сделката САЛЕРНО-ХРИСТОЛОВ,но ако даде блокиращата квота на фондацията и предстви гаранции че няма нищо общо с христолов,можем да избегнем губенето на 2г за да се ванем в "А"ГРУПА.каквото и да става мисля,че трябва да се говори със САЛЕРНО още в понеделник защото няма време.трябва да знаем какво мисли да прави и ние да си предприемаме нашите деиствия след това.

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 18 фев 2010 17:28

Напълно ВИ подкрепям
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Салерно:Аз съм новият президент на Ботев имам договор!

Мнениеот rump_shaker » 18 фев 2010 18:36

dgidgo1612 написа:bojo i velizar ne sa liceto na fenovete na botev plovdiv , ako mom4eta na po 25, 30 godini gi sledvat , si e tehen problem , no publikata na botev plovdiv e 40 000 , vseki si ima mnenie

40 000 човека посещаемост?
40 000 чвоека са хората които ходят на мачове?
40 000 човека са всички привърженици на Ботев?
Уточни се!

А модовете искам да помолят джиджо да пише на кирилица щото ми писна да се мъча да му чета мненията!
ИзображениеИзображение

kishe
Контакти:

Салерно щял да даде 50% от акциите на феновете

Мнениеот kishe » 18 фев 2010 18:48

това било отговорът му на декларацията когато бил разбрал инфот е от п24

ето и целия текст
Франческо Салерно изглежда твърдо решен да спечели доверието на привържениците на Ботев, след като им обеща 50% от акциите на клуба. Италианецът иска да управлява „жълто-черните" по нов модел, според който феновете ще имат решаваща роля в определянето на клубната политика. За участие в акционерното дружество, запалянковците ще трябва да внасят скромната сума от 5 евро на месец.
Реакцията на Салерно дойде минути след като се запозна с декларацията на феновете на „канарчетата", в която те се обявиха твърдо против идването му в Пловдив.

Франческо Салерно възнамерява да пристигне в Пловдив по-рано от очакваното, за да обсъди революционната си идея с привържениците на Ботев. Италианецът се кани да кацне в България в събота, а не в понеделник, каквито бяха първоначалните му намерения.

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/143576.html#ixzz0fuI6a1zK

може да се поиска и да се сложат и някой от ветераните в управлението,бакалов например
предложението според мен си струва да се изслуша поне ако е истина де
селски вземи си скункса не се сърди

Parmalat

Re: Салерно щял да даде 50% от акциите на феновете

Мнениеот Parmalat » 18 фев 2010 18:55

Определено си струва!Така феновете ще имат думата,а няма да са 9 дупка на кавала!Представете си че Ботев тръгне от В група и пак ще имат един президент който едва ли ще ги слуша защото акциите ще са негови!Така феновете Салерно 50/50 ще имат еднакъв глас в Ботев и ще се случи това което искате,а именно да имате място в клуба ;) Помислете малко трезво.Нека покаже договора който се изисква от БФС,а на вас даде акции ;) мисля че требва да се замислите!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Ботев”