Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

200 000 000 000 000 000 000 000 000 000

Мнениеот Drunken_Master » 21 яну 2023 22:39

Пенсионираният полковник от армията на САЩ и бивш член на Сената на щата Вирджиния Ричард Блек говори за загубите в редиците на украинските въоръжени сили. Фрагмент от разговора с Блек публикува руският телевизионен водещ Владимир Соловьов в своя канал в Telegram. Според американски експерт на Запад "има документ", който "изтече" в Украйна, в който "около 35 000" са посочени като изчезнали, а в "документи от гробища и морги" - 200 000.
„Това са данни от преди шест седмици. Мисля, че има 150 000 мъртви на бойното поле“, каза Блек.
По-рано изпълняващият длъжността глава на Донецката народна република Денис Пушилин заяви, че в резултат на превземането на град Соледар в ДНР загубите на въоръжените сили на Украйна възлизат на „хиляди“.

https://www.gazeta.ru/politics/news/202 ... 3969.shtml

200 000 избити и още 35 000, дето нарочно ги водят "изчезнали"... Ебаси мамата ! И това са данни, някъде от краят на ноември или началото на декември.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот fcb_bg » 21 яну 2023 22:40

Още препоръки имам като загледах.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Capitano_Puyol

Мнениеот Capitano_Puyol » 21 яну 2023 22:42

https://twitter.com/i/status/1616175657729544192
Тежко видео на баща и син. Затова орките трябва да бъдат трепени до крак...
Барса и Лудогорец, але, алеее...

Capitano_Puyol

Мнениеот Capitano_Puyol » 21 яну 2023 22:45

https://twitter.com/worldonalert/status ... pb16w&s=19
Стратегическата дронова авиация прави руски окоп на компот...
Барса и Лудогорец, але, алеее...

edinstven
Контакти:

Re: 200 000 000 000 000 000 000 000 000 000

Мнениеот edinstven » 21 яну 2023 22:48

Drunken_Master написа:
Пенсионираният полковник от армията на САЩ и бивш член на Сената на щата Вирджиния Ричард Блек говори за загубите в редиците на украинските въоръжени сили. Фрагмент от разговора с Блек публикува руският телевизионен водещ Владимир Соловьов в своя канал в Telegram. Според американски експерт на Запад "има документ", който "изтече" в Украйна, в който "около 35 000" са посочени като изчезнали, а в "документи от гробища и морги" - 200 000.
„Това са данни от преди шест седмици. Мисля, че има 150 000 мъртви на бойното поле“, каза Блек.
По-рано изпълняващият длъжността глава на Донецката народна република Денис Пушилин заяви, че в резултат на превземането на град Соледар в ДНР загубите на въоръжените сили на Украйна възлизат на „хиляди“.

https://www.gazeta.ru/politics/news/202 ... 3969.shtml

200 000 избити и още 35 000, дето нарочно ги водят "изчезнали"... Ебаси мамата ! И това са данни, някъде от краят на ноември или началото на декември.

Ще излезеш ли като мъж и ще посочиш ли дата, на която Украйна официално ще капитулира или само ще се самозалъгваш, че "самая могучая" жъне победа след победа на бойното поле?

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 21 яну 2023 22:50

THE G.A.M.E написа:
ReBorn1982 написа:САЩ да пратят Ейбрамс. Тамън да се тества срещу малко по-съвременни оръжия, а не само да се прави на велик срещу допотопни армии .... ма нещо не смеят да го пратят ....
За Щатите, войната в Украйна, е като игра на "котка с мишка".
Дават по малко с лъжичка, колкото да удължат агонията на Мишката

Мишката явно е Украйна, щото най-голямата агония е за нея - разбита икономика и инфраструктура, всеки ден умиращи цивилни и военни и т.н. ....... Т.е., САЩ се гаври с Украйна ....

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: 200 000 000 000 000 000 000 000 000 000

Мнениеот Drunken_Master » 21 яну 2023 22:54

edinstven написа:Ще излезеш ли като мъж и ще посочиш ли дата, на която Украйна официално ще капитулира или само ще се самозалъгваш, че "самая могучая" жъне победа след победа на бойното поле?

В тоя форум май наистина останаха само дебили... Каква дата да ти посоча, ве ? И къв си ти изобщо, че ще ми държиш сметка ?! Аз самият съм казвал, че Русия няма да спечели войната, понеже мобилизацията в Украйна не спира и не спира. Направо лепят бележки на вратите на хората, понеже никой не смее да излиза навън.

И КОГА ЩЕ ЗАПОЧНЕШ, ДА СИ ПИШЕШ ОТ ИСТИНСКИЯТ ПРОФИЛ !?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 21 яну 2023 22:57

fcb_bg написа:
paceto написа:Поредната абсолютно безумна атака на руски банзай. Този път не около Бахмут, а някъде в Запорожка област на юг. Руските войски без никаква бронирана поддръжка тичат в напълно открито поле. За украинската пехота и снайперистите просто тренират по мишени.

Изображение

Изображение

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2lB-Kaw7XUI[/youtube]

Тъй като се появиха нови снимки, може да се каже, че руската армия е загубила компонент от усъвършенстваната система за противовъздушна отбрана S-400 - 5P85SM2-01 TEL с ракети 5V55R. Това е първата в историята потвърдена бойна загуба на С-400.

Изображение

Изображение

Изображение

Първо - тия не ги виждам да тичат.
Второ - С 400 им трябва в Украйна, колкото оня прословут Бук свалил МН17 им трябваше.
Кажи им да намалят зеленото на фотошопа и да махнат тва вляво зеленото на първата снимка. Прилича ми на къща, дето моята дъщеря ги рисуваше като малка.

Г-н аз съм против войната и осъждам Русия и действията и във войната, това не е снимка от вчера а е от есента и просто сега виждат бял свят. Подобни поразени техники сме ги виждали впоследствие как тракторите ги местят от пътя, за да не пречат на движението на частите, ама ти нали си от "неутралните" и трябва да си кажеш за пореден път плювнята срещу украинците. Нали така г-н неутрален и аз съм от този район и ми е болна на сърцето? Показахме ли се вече истинското лице или още ще се правим, че не подкрепяме Путин нищо че думичка не обелваш срещу него и все срещу Украйна? От какво те е срам комунистче? Кефи ли те като трепят "нацистки" деца, възрастни и мирни граждани?

https://twitter.com/UAWeapons/status/16 ... 1185993731

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 21 яну 2023 23:01

ReBorn1982 написа:
THE G.A.M.E написа:
ReBorn1982 написа:САЩ да пратят Ейбрамс. Тамън да се тества срещу малко по-съвременни оръжия, а не само да се прави на велик срещу допотопни армии .... ма нещо не смеят да го пратят ....
За Щатите, войната в Украйна, е като игра на "котка с мишка".
Дават по малко с лъжичка, колкото да удължат агонията на Мишката

Мишката явно е Украйна, щото най-голямата агония е за нея - разбита икономика и инфраструктура, всеки ден умиращи цивилни и военни и т.н. ....... Т.е., САЩ се гаври с Украйна ....

Питай го дракона ще го борим ли?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 21 яну 2023 23:04

JimBeam написа:
fcb_bg написа:
paceto написа:Поредната абсолютно безумна атака на руски банзай. Този път не около Бахмут, а някъде в Запорожка област на юг. Руските войски без никаква бронирана поддръжка тичат в напълно открито поле. За украинската пехота и снайперистите просто тренират по мишени.

Изображение

Изображение

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2lB-Kaw7XUI[/youtube]

Тъй като се появиха нови снимки, може да се каже, че руската армия е загубила компонент от усъвършенстваната система за противовъздушна отбрана S-400 - 5P85SM2-01 TEL с ракети 5V55R. Това е първата в историята потвърдена бойна загуба на С-400.

Изображение

Изображение

Изображение

Първо - тия не ги виждам да тичат.
Второ - С 400 им трябва в Украйна, колкото оня прословут Бук свалил МН17 им трябваше.
Кажи им да намалят зеленото на фотошопа и да махнат тва вляво зеленото на първата снимка. Прилича ми на къща, дето моята дъщеря ги рисуваше като малка.

Г-н аз съм против войната и осъждам Русия и действията и във войната, това не е снимка от вчера а е от есента и просто сега виждат бял свят. Подобни поразени техники сме ги виждали впоследствие как тракторите ги местят от пътя, за да не пречат на движението на частите, ама ти нали си от "неутралните" и трябва да си кажеш за пореден път плювнята срещу украинците. Нали така г-н неутрален и аз съм от този район и ми е болна на сърцето? Показахме ли се вече истинското лице или още ще се правим, че не подкрепяме Путин нищо че думичка не обелваш срещу него и все срещу Украйна? От какво те е срам комунистче? Кефи ли те като трепят "нацистки" деца, възрастни и мирни граждани?

https://twitter.com/UAWeapons/status/16 ... 1185993731

Изображение

Изображение

Питах защо има разлики и не питах теб. Ако ще ме цитираш, отговори на питането.
Защото аз се нагледах на фейк.
Не съм комунист бе, тъпчо. фсб_бг - трети отдел на ФСБ, таварищ внедрен в спортен форум.
10г. пишех във форума на Барса и тролех в тоя на Реал докато почне войната.
Хитро, а?
А ако знаеш къв ми е новия план...

Върни се в “Свободна зона”