Няма от какво, толкова е логично някак си.
И целата тая сган се крие зад името на Апостола, обесен от турците половин век преди в България да има футбол.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
ivo55 написа:Има ли учудени?
И целата тая сган се крие зад името на Апостола, обесен от турците половин век преди в България да има футбол.
Capitano_Puyol написа:То зимните паузи всички се изсипват в Турция илк Кипър. :)
ugly bug написа:LoveAndPeace написа:ugly bug написа:Тъкмо взе да става скучно и .... Подуене излизат на сцената!
Нямат равни ...!
:-D
Остави ги ся говедата , кажи бащата на Лайнарщината какво има предвид под - “Мантрата със стадиона свърши, а вие си оставате същите ловешки мърши”
От къде да знам ...
Питай него .
ivo55 написа:Пропутинските закоравели комунета от подуяне няма ли да играят в още някой продаден от Насо Комара мач тия дни? Само като им чета подфорума и се убеждавам, че кръвта на родители служители или агенти от Милицията и ДС на Тато вода не става.
LoveAndPeace написа:ugly bug написа:LoveAndPeace написа:ugly bug написа:Тъкмо взе да става скучно и .... Подуене излизат на сцената!
Нямат равни ...!
:-D
Остави ги ся говедата , кажи бащата на Лайнарщината какво има предвид под - “Мантрата със стадиона свърши, а вие си оставате същите ловешки мърши”
От къде да знам ...
Питай него .
Ясно :) с догадки , спекулации и интерпретации само когато е за Левски. Когато е за Цесека Тире София ......от де да знам :)))
1914.1902 написа:ivo55 написа:Има ли учудени?
А вие защо сте на подготовка в Турция?
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
1914.1902 написа:ivo55 написа:Има ли учудени?
А вие защо сте на подготовка в Турция?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта