Я сега обясни, какво значи незаконна схема?
Къде в закона е записано, че нямаш право да си уреждаш резултата от приятелски мач?
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Без цензура!
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Ал Кувейт - Ел Дебил 3:2
ugly bug написа:Бенката нямал да продава играчи....!
Фирмите за почистване,озеленяване, както и земеделските производители, удариха греда .
Да неси харесал някой за ЦеСеКАто?
Не виждма причина да вземете Ники, ще вдигна класата на отбора!!!
Феновете на отбора с четирите купени титли нещо се превъзбудиха след наша контрола. Явно сме актуални сред феновете на ментето. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
-
- Контакти:
Re: Въх!
Dust написа:
Тъкмо и аз прочетох същото.
Мисля, че Бербатов и компания се наиграха, и по този начин бетонираха Михайлов за дълго време на поста президент на БФС.
Решението подлежи на касационно обжалване в тридесет дневен срок пред ВКС, допълват от САС.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
-
- Контакти:
Dust написа:Това незаконно ли е?
Два отбора си организирали приятелски мач, букмейкърите за чии *** го пускат в тиражите си?
delqnski47, в българското правосъдия много рядко се променят решения на първите инстанции, а гарван, гарвана око не вади
Апелативен съд-София отмени решенията на Софийски градски съд, взети на първа инстанция от 16-и юни 2022-а година, взети възоснова на жалби на аматьорския клуб Балкан (Варвара)
W84me ( Блатер) ..
miro_rz написа:ugly bug написа:Бенката нямал да продава играчи....!
Фирмите за почистване,озеленяване, както и земеделските производители, удариха греда .
Да неси харесал някой за ЦеСеКАто?
Не виждма причина да вземете Ники, ще вдигна класата на отбора!!!
Определено НикАлайчо ще вдигне нещо и това ще бъде средното тегло на отбора.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
-
Някой помни ли Илиян Енев (водещия от БНТ с мазната физиономия) да е бил някога вратар на Локо София, понеже някъде мернах това в биографията му ? Аз лично изобщо не си го спомням...сигурно е играл за дубъла и е послъгал в негов стил, 85 набор е.
Барса и Лудогорец, але, алеее...
Dust написа:Я сега обясни, какво значи незаконна схема?
Къде в закона е записано, че нямаш право да си уреждаш резултата от приятелски мач?
Да ве, можеш да си уговаряш дори и точен резултат.
Ти верно ли я написа тази глупост.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Dust написа:Я сега обясни, какво значи незаконна схема?
Да ве, можеш да си уговаряш дори и точен резултат.
Ти верно ли я написа тази глупост.
Що, мача каква стойност има, че да не може да се договориш с противника?
Някакъв приятелски мач, който може да си го изиграеш в задния двор ако искаш.
В приятелски мач червения картон е равно на смяна, това не влияе ли на крайният резултат.
Често пъти се играе 3х30мин
Ще тръгна да жаля аз букмейкърите, че някой ако е могъл ги е изработил.
Пелифоревър, зная, че може да цитираш, но и също зная, че не може да четеш
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.