Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Ще каже човек че си продуцент на тоя филм, тва е 39662985623895-ти път в който го споменаваш и на никой не му пука за него.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Drunken_Master
- Контакти:
rhaegar написа:Ще каже човек че си продуцент на тоя филм, тва е 39662985623895-ти път в който го споменаваш и на никой не му пука за него.

Я си кажи последният филм, който ти хареса... Интересува ме какви филми харесваш ? :)
Гледа ли тоя за Ботев ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Drunken_Master написа:rhaegar написа:Ще каже човек че си продуцент на тоя филм, тва е 39662985623895-ти път в който го споменаваш и на никой не му пука за него.
Я си кажи последният филм, който ти хареса... Интересува ме какви филми харесваш ? :)
Гледа ли тоя за Ботев ?
Никакви, мога да изкарам живота си без да изгледам нито един филм или сериал и грам не ми пука. Ако не ме закарат на кино, вкъщи абсурд да гледам каквото и да е.
Което с нищо не променя горното ми твърдение де.

- Drunken_Master
- Контакти:
rhaegar написа:Drunken_Master написа:rhaegar написа:Ще каже човек че си продуцент на тоя филм, тва е 39662985623895-ти път в който го споменаваш и на никой не му пука за него.
Гледа ли тоя за Ботев ?
Никакви, мога да изкарам живота си без да изгледам нито един филм или сериал и грам не ми пука. Ако не ме закарат на кино, вкъщи абсурд да гледам каквото и да е.
Което с нищо не променя горното ми твърдение де.
Ми то и Лейкърс не ги бива. И Левски не ги бива... Закво живеЙш, ебалимумамата...

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

- Drunken_Master
- Контакти:
boabbb написа:Аз харесвам How I Wet Your Mother ...
A аз...

Drunken_Master написа:Ми то и Лейкърс не ги бива. И Левски не ги бива... Закво живеЙш, ебалимумамата...
За да ви чета тъпотиите с помияра, разбира се.

Drunken_Master написа:rhaegar написа:Ще каже човек че си продуцент на тоя филм, тва е 39662985623895-ти път в който го споменаваш и на никой не му пука за него.
Гледа ли тоя за Ботев ?
Не.
Sully, Cry Macho, J. Edgar, American Sniper, Gran Torino, Midway от последните години. Макар като цяло новите филми да не ми харесват. Около 2005 май приключиха филмите, които ме грабваха повече. Иначе le professionnel ми е любимия. След това са DIrty Harry, Borsalino, The Godfather, The Last Don, Arizona и тн. Като цяло филмите на Клинт, Делон, Белмондо, Пачино и тн си ме грабват най-много.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- Drunken_Master
- Контакти:
Thsmith написа:Drunken_Master написа:rhaegar написа:Ще каже човек че си продуцент на тоя филм, тва е 39662985623895-ти път в който го споменаваш и на никой не му пука за него.
Гледа ли тоя за Ботев ?
Не.
Sully, Cry Macho, J. Edgar, American Sniper, Gran Torino, Midway от последните години. Макар като цяло новите филми да не ми харесват. Около 2005 май приключиха филмите, които ме грабваха повече. Иначе le professionnel ми е любимия. След това са DIrty Harry, Borsalino, The Godfather, The Last Don, Arizona и тн. Като цяло филмите на Клинт, Делон, Белмондо, Пачино и тн си ме грабват най-много.
Е, старите филми за войната във Виетнам ?
Ловецът на елени, Пълно бойно снаряжение, Взвод, Военни загуби, Пилето ? Те са ми любими... :)

Не съм гледал филми за войната във Виетнам, които да запомня, изтрая или нещо подобно. Може би само "Рамбо" ако може да се приеме за нещо за войната с Виетнам.
Тези филми, които си изброил... грам ама грам не ми говорят нищо ; )
Тези филми, които си изброил... грам ама грам не ми говорят нищо ; )
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]