Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот rhaegar » 15 яну 2023 22:19

Ще каже човек че си продуцент на тоя филм, тва е 39662985623895-ти път в който го споменаваш и на никой не му пука за него.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 15 яну 2023 22:22

rhaegar написа:Ще каже човек че си продуцент на тоя филм, тва е 39662985623895-ти път в който го споменаваш и на никой не му пука за него.

Изображение
Я си кажи последният филм, който ти хареса... Интересува ме какви филми харесваш ? :)
Гледа ли тоя за Ботев ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 яну 2023 22:26

Drunken_Master написа:
rhaegar написа:Ще каже човек че си продуцент на тоя филм, тва е 39662985623895-ти път в който го споменаваш и на никой не му пука за него.

Изображение
Я си кажи последният филм, който ти хареса... Интересува ме какви филми харесваш ? :)
Гледа ли тоя за Ботев ?

Никакви, мога да изкарам живота си без да изгледам нито един филм или сериал и грам не ми пука. Ако не ме закарат на кино, вкъщи абсурд да гледам каквото и да е.

Което с нищо не променя горното ми твърдение де.

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 15 яну 2023 22:28

rhaegar написа:
Drunken_Master написа:

Изображение
Гледа ли тоя за Ботев ?

Никакви, мога да изкарам живота си без да изгледам нито един филм или сериал и грам не ми пука. Ако не ме закарат на кино, вкъщи абсурд да гледам каквото и да е.

Което с нищо не променя горното ми твърдение де.

Ми то и Лейкърс не ги бива. И Левски не ги бива... Закво живеЙш, ебалимумамата... Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 яну 2023 22:29

Аз харесвам How I Wet Your Mother ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 15 яну 2023 22:33

boabbb написа:Аз харесвам How I Wet Your Mother ...

A аз...
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 яну 2023 22:35

Drunken_Master написа:Ми то и Лейкърс не ги бива. И Левски не ги бива... Закво живеЙш, ебалимумамата... Изображение

За да ви чета тъпотиите с помияра, разбира се.

Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 яну 2023 22:59

Drunken_Master написа:

Изображение
Гледа ли тоя за Ботев ?

Не.
Sully, Cry Macho, J. Edgar, American Sniper, Gran Torino, Midway от последните години. Макар като цяло новите филми да не ми харесват. Около 2005 май приключиха филмите, които ме грабваха повече. Иначе le professionnel ми е любимия. След това са DIrty Harry, Borsalino, The Godfather, The Last Don, Arizona и тн. Като цяло филмите на Клинт, Делон, Белмондо, Пачино и тн си ме грабват най-много.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 15 яну 2023 23:01

Thsmith написа:
Drunken_Master написа:

Изображение
Гледа ли тоя за Ботев ?

Не.
Sully, Cry Macho, J. Edgar, American Sniper, Gran Torino, Midway от последните години. Макар като цяло новите филми да не ми харесват. Около 2005 май приключиха филмите, които ме грабваха повече. Иначе le professionnel ми е любимия. След това са DIrty Harry, Borsalino, The Godfather, The Last Don, Arizona и тн. Като цяло филмите на Клинт, Делон, Белмондо, Пачино и тн си ме грабват най-много.

Е, старите филми за войната във Виетнам ?
Ловецът на елени, Пълно бойно снаряжение, Взвод, Военни загуби, Пилето ? Те са ми любими... :)
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 яну 2023 23:05

Не съм гледал филми за войната във Виетнам, които да запомня, изтрая или нещо подобно. Може би само "Рамбо" ако може да се приеме за нещо за войната с Виетнам.
Тези филми, които си изброил... грам ама грам не ми говорят нищо ; )
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”