Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)

Мнениеот boabbb » 11 яну 2023 08:52

Бъфало наистина изглеждат като един от фаворитите за СБ, сега и ситуацията с евентуален финал на наутрален терен с Канзас им помогна допълнително. Това, което им създава проблем обаче за мен е контузията на Вон Милър - един от най-добрите защитници в последното десетилетие в НФЛ. Трудно може да бъде заместен такъв играч ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 12 яну 2023 22:57

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 яну 2023 23:02

Чудя се дали да не ги платя тия максове за тоя и другия месец само. Не за друго, ми като взема да задрямвам към края на късния мач да не ставам да гася и лаптопа, ами само телевизора. :D
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 12 яну 2023 23:07

Няма какво да се чудиш ми си ги плащай, а и коментаторите на мачовете са много запознати с нещата и следят от години спорта т.е. не са някакви сложени колкото да коментират там и тепърва да навлизат в нещата. Отделно може да гледаш и хокеят така и постоянно има мачове дори в малките часове на нощта.

В момента излъчват и много тенис и волейболни мачове + мачове от Евролигата по баскетбол.

Тази нощ има мач от NHL по Max Sport 2.

02:30 ПРЯКО, NHL: Ню Йорк Айлъндърс - Минесота

Утре пък ще дават

02:00 ПРЯКО, NHL: Питсбърг - Уинипег

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 яну 2023 23:17

paceto написа:коментаторите на мачовете са много запознати с нещата и следят от години спорта т.е. не са някакви сложени колкото да коментират там и тепърва да навлизат в нещата. Отделно може да гледаш и хокеят така и постоянно има мачове дори в малките часове на нощта.

Не ми се зачеква темата за коментаторите. Не че и от американските няма некадърни, но не бих хвалил и нашите кой знае колко.

Иначе аз в малките часове спя. :D

Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 12 яну 2023 23:37

Е, вероятно има какво да се иска от тях, но при положение, че този спорт не се излъчваше у нас от години ако не броим Ефир 2 през 90-те с Камен Алипиев, то тези две момчета си разбират доста от нещата. Говорят и за определени мачове какво точно се е случило преди 5-6 години в даден мач т.е. не е като да говорят суха статистика, а просто знаят понеже гледат мачовете. :)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 13 яну 2023 08:35

Старозагорци ми пуснаха Максовете безплатно в спортния си пакет с договор за 18 месеца + bbox.
Готиното е, че като връщам да гледам на запис, стъпката "назад, напред" е 60 сек и практически НФЛ го гледам чисто време.
Предвид удобството и високото качество, за мен определено си заслужава.
Да не говорим, че bbox-а мога да си го разнасям при пътуване.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 яну 2023 08:45

При нас мизерниците от Кабел Сат Запад имали "преговори" с максовете и от началото на годината ги няма ... А съм ги платил ... И мисля днеска да ходя да им е*а майката вече на преговарящите. Всичко ми е от там - нет+телевизия+всички спортни и сигурно съм им един от най-старите абонати, над 20 години гаранция. Ама ако мислят да си правят та*аци, ще им лепна предизвестието на току-що преподписания договор и ще лапат уя. Отделно, че Про 7 не вярвам да е платена и я няма, а са набутали цифровите с незнамкаквиси простотии - десет програми за готвене, десет програми е*ане, 20-30 радиа, незнамколко за мода и пътувания - тъпотии от класа :X
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 яну 2023 08:47

Виж, за качеството на картината съм съгласен. Miles ahead от диемите, няма място за сравнение просто.

Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 14 яну 2023 23:51

49 ще бият Сиатъл с разлика днес.
Като гледам как ги мачкат още в първите минути не ги чака нищо добро до края на мача.

Не, че ще е някаква изненада де.

Върни се в “Други спортове”