BRF написа:Soulen написа:Имаш изпусната точка как Янукович си е руски агент и избяга в родината си веднага. Както и отказа предварителните договори за членство в ЕС. Украйна по това време също е изключително бедна държава. най-нормалното е да търсиш просперитет в ЕС. Малцинството в Украйна им решаваше политиката един вид. Украинците пожелаха да се отделят от тяхната орбита и да отидат на хубавото в ЕС и НАТО.
Точки 2,3,4 буквално показват какво зло управлява в Кремъл. Сега с цената на много украински животи, Запада ще ги спре, а можеше в зародиш още 2008-ма да решат проблемите. Не знам защо все чакат последния момент точно като с Хитлер.
Вместо да предизвикаш война превантивно и да смажеш злото, докато е слабо, се чака момента, когато вече няма накъде и предизвикваш много по-голяма криза. Едни далновидни европейски политици например щяха да смажат Хитлер още 1936-та най-късно, но само и само да е с добро го оставят.
Путин от 15 години се знае каква ще му е политиката, а за някой лев отгоре, яко го толерираха държави като Германия без никаква мисъл какво ще се случи.
Същото сега е с Китай. След много години света ще има страхотни проблеми, а нищо не се прави по въпроса.
Има и още една неясна за мен точка!Какво направи ЕС за Украйна от 2014 година?Аз лично не знам за някакви постъпки за присъединяване на Украйна към ЕС!
ЕС се прегърна с Путин. Дадоха им Световно, финал в Санкт Петербург на шампионска лига. Меркел беше първа приятелка с Джуджето. Всичко в името на евтините ресурси. Видяхме и до какво доведе това накрая.