инфо от кого от теб ли или от някой около отбора тех директор ли президент ли или стари играчи както казваш.каде тренират с кой играят днес от колко часа дай малко повече инфо гледма че си информиран
Имам Инфо защото сам говорил Лично с него, днес пак ще се чуя само искам да се знае че предавам това което ми казва а не защитавам никoй, опитвам се да мисля трезво. А относно някои обвинения по нагоре,ще ти каза че не знаех че е престъпление да говоря италиански и да мога да си харча от собствените си пари за да ви дам информация...ако някои просто мисли че е така ме е жал за него.......ако някои се интересува мога да му кажа с какво се занимавам и къде сам в момента!!!![/quote]
аз пък се свързах с фенове на кротоне и нищо не знаеха друг отбор да им тренира на базата камо ли да играят контролас него както онзи жабар е писал[/quote]
Както написах,казах че съм предал неговите думи, не твърдя нищо от това че е верно!!!!!!!!!!, ак оси мислехс че се става прдател защото превеждам, жалко за теб!!!!!! Моето мнение че те са истинските собственици на отбора от много време насам, но и под това мое твърдение немога да съм на 100% защото нямам никакви доказателства. А относно ако някои се съмнява още че съм някои провокатор, ще му дам телефонната ми сметка да ми е плати някои от вас, за това че се опитвам да се добера до някаква информация, защото телфона си го плащам от заплатата която ми плащат американска фирма в софия........
ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Нов Ботев, никакъв Салерно
PLOVDIV PEE 1912 написа:След нова тайна среща, легенди и фенове са твърди: Нов Ботев, никакъв Салерно
Тази вечер се състоя нова тайна среща на фенове от фракциите, легенди на Ботев и бизнесмени, привърженици на клуба, научи Plovdiv24.bg. На срещата отново бе обсъдена ситуацията около отбора, след събития през последните седмици.
Взе се решение, че христоловия Ботев твърдо не трябва да стартира шампионата. Няма да се признае и отбора, който ще се опита да лансира Салерно като свой. Фенове и легенди са обединени около подозрението, че Салерно и отбора му, всъщност е нова измамна схема на самия Димитър Христолов.
Юристите бяха най-активни на днешната сбирка, като разясняваха за пореден път какви конкретни действия са предприети за фалирането на АД-то на Христолов и създаването на новия клуб.
Срещата днес(вчера) бе инициирана от Марин Бакалов.
Умишлено премахнах последната част от новината на Пловдив 24.
къде бяха тези големи превърженици като Х.АНДРЕЕВ,БАРЕКОВ,БАКАЛОВ през последните 11години а сега се нвдигат да не забравяме че някой от тях са работили в дози клуб през последните 11 години и отбора е бил или изпадащ или се е борил да не изпадне затова тези хора са ясни и ги знаем какво могат големите БОТЕВИСТИ само знаят да лапат и да се борят за власт и съответно дивиденти затова не им се доверявайте
нет77 смятам че салерно ако почне сезона ти и още 5-6 човека ще сте в автобуса който свинята обещава за гостуванията ще си се разхождате из българия и ще събирате срама на отбора.виж и аз съм против НОВ БОТЕВ,но хората който са се захванали да правят това не целят това а просто НОВО АД да смени АД НА СЕЛСКИЯТ ТИ ПРИЯТЕЛ
Последна промяна от kishe на 18 фев 2010 15:27, променено общо 1 път.
селски вземи си скункса не се сърди
kishe написа:нет77 смятам че салерно ако почне сезона ти и още 5-6 човека ще сте в автобуса който свинята обещава за гостуванията ще си се разхождате из българия и ще събирате срама на отбора.виж и аз съм против НОВ БОТЕВ,но хората който са се захванали да правят това не целят това а просто НОВО АД да смени АД НА СЕЛСКИЯТ ПРИЯТЕЛ
Искам да те питам нещо, нали не искахме селянина да бъде начело, без значение кой ще бъде, после се оказ ай дебелата, сега се оказва и Салерно? Утре ще с еоказе и друг кандидат чене го искаме, защот уж... не защитавам Салерно, но колегата пред теб има право да иска да види какво ще стане, аз също не искам италианците, защото сам им сърбал супата 10 години и ги познавам, не съм казвал и какво сам си говорил с Борго тук в София, но за да се взимат нови решения, не трябва ли да се допитаме до всички, примерно ние от СЦБ не сме ли фракция? Но не това е най важното, мен ме хващ аяд, че един които има някав интерес пуска мухата, и много хора като овце след стадото, не обиждам никoй, но мисли аче с вчерашната декларация се избърза много.
- Canaries front
- Контакти:
чакай малко НЕТ77,първо това ,че Бареков,Андрее и Боби присъстват на срещите неозначава ,че ще седнат на горещия стол на Ботев. Те като фенове на Ботев могат да присъстват на всяка среща на привържениците и да споделят идеите си. И Бакалов и Панчо и останалите бяха там,защо някой не каже ,че те ще са новите в Ботев ,ами веднага почна да се търси сензацията с Боби,Андреев ,Бареков щяли да управляват. Няма нищо вярно в тези слухове,всичко се прави за да се търси разединение между феновете,но този път ние сме здраво скрепени.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
дайте да преведем декларацията на феновете на италиянски и да я пуснем до този сайт в иатлия,който пусна информацията,че някакав отбор на БОТЕВ се подготвя там.на салерно да му стене ясно,че не го искаме тук.
[quote="Canaries front"]NET77 я кажи защо си толкова обеден ,че Салерно не е италянският Христолов. Защо трябва да вярваме на човек който преди 6 месеца каза същото -Ботев е мой ,а Христолов история ? Докога празни приказки,а действия нула. Истината е,че Ботев от 10г. е на Салерно и компания,а селския е само поставено лице тук. Това е причината за честите пътувания на селския до Италия. Сега когато срещу селския настръхна цялата общественост на Пловдив те излезнаха на светло уж като нови копувачи. БАСТА,Ботев Пловдив няма да бъде машината за пране на пари с врътки между селския и салерно. Дойде време да си вземем отбора и всички вие ,които пак взехте да вярвате на макароните проумейте,че пътят за съществуването на Ботев е един и това е пътят ,който бе предначертан в Империал. Искаме си нашия Ботев ,а не кухото селско АД с ново име в борда на директорите просто. БФС също да си съберат акъла и вземат правилното решение и да не допускат тази сбирщина да започне шампионата.[/qu несъм убеден но си мисля че САЛЕРМО няма нищо общо с Д.Х още повече човека каза че ще вкара фенове в управителния съвет а доколкото знам преди 6 месеца САЛЕРМО каза че БОТЕВ е негов но той нямаше представа какво преставлява Д.Х защтото този човек е много алчен особено като разбра че се появи и РЕКИ и си мислеше че ще вземи повече пари
-
- Контакти:
Canaries front написа:чакай малко НЕТ77,първо това ,че Бареков,Андрее и Боби присъстват на срещите неозначава ,че ще седнат на горещия стол на Ботев. Те като фенове на Ботев могат да присъстват на всяка среща на привържениците и да споделят идеите си. И Бакалов и Панчо и останалите бяха там,защо някой не каже ,че те ще са новите в Ботев ,ами веднага почна да се търси сензацията с Боби,Андреев ,Бареков щяли да управляват. Няма нищо вярно в тези слухове,всичко се прави за да се търси разединение между феновете,но този път ние сме здраво скрепени.
точно.тези интриги се пускат от столипиновската сган,която нагло използва името пловдив url адреса на сайта си.същите тези хора спечелиха доста пари от нас.и при положение,че по дарик бареков каза,че няма да заеме пост в Ботев явно е че лъжат и ни съботират.така,че да се знае и с бареков и с легендите и феновете заедно срещу селския.
angelloit написа:[
Искам да те питам нещо, нали не искахме селянина да бъде начело, без значение кой ще бъде, после се оказ ай дебелата, сега се оказва и Салерно? Утре ще с еоказе и друг кандидат чене го искаме, защот уж... не защитавам Салерно, но колегата пред теб има право да иска да види какво ще стане, аз също не искам италианците, защото сам им сърбал супата 10 години и ги познавам, не съм казвал и какво сам си говорил с Борго тук в София, но за да се взимат нови решения, не трябва ли да се допитаме до всички, примерно ние от СЦБ не сме ли фракция? Но не това е най важното, мен ме хващ аяд, че един които има някав интерес пуска мухата, и много хора като овце след стадото, не обиждам никoй, но мисли аче с вчерашната декларация се избърза много.
виж днес ти казх мнението си за салерно ще ти го повторя отново.няма да подкрепям отбора на салерно докато не видя реални действия а те са нормални условия за работа за школата ни чак след това слагам неговите италиански играчи защото видя какво стана те си събраха бъгажа и дим да ги няма,задълженията да се погасяват едно по едно много са и знам че ще е трудно,не всяка седмица да се разправя мача на ботев може да не се проведе защото се дължат пари на полицията и на други институций,да се плащат възнагражденията на работниците на стадиона не само на футболистите му и така до безкрай,и тогава лично аз ще почна да ходя на мачоавете на ботев и тогава бих казал евала на салерно ,защото той ни излъга веднъж ако си спомняш и сега немога да му се доверя отново докато не го покаже с реални действия.Но междувремено казах че ако може по законен път да е изгони селския салерно и кликата им и застане новото ад да управлява отбора от първата минута ще ги подкрепям независимо в коя група.а до колкото това че не са питали софийския фен клуб за ново ад или другите действия немога да нося отговорнос аз не членувам никаде накара дасъм приятелс повечето от ЛУДАТА БАНДА.кога ще е контролата и ской ще е ако не е тайна нали ти каза че си подържал връзка,а за разговора ти с борго в софия е хубаво да го споделиш с всички за да няма такива неща за вбъдеще и да видим дали е истина това което се говори
селски вземи си скункса не се сърди
Какъв шанс на КОМПРОМЕТИРАНИЯ Салерно, чувате ли се? Едно са капризите че единия бил дебел, другия грозен, ама Салерно доказа че е партия със сельо, защо по дяволите да даваме шанс на сельо?!
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!