Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Kotooshu » 11 яну 2023 14:48

1914.1902 написа:
Kotooshu написа:Тотален и исторически срам за Клуба!!!
Още по голям срам са путлеристите ....
Но както казва Ивков, да усвоим едни пари, та да питат хората купували от фен магазина и дарявали ...

Да, но най-голям срам е Мъри Мърев с едната победа за десет мача, отпадането от Хамрун, невъзможността да се борим за участие в ЕКТ и антирекорда, който записа. На него кога ще търсиш сметка?

Треньорът Мъри има много голям реверанс от мен и нито искам да го гоня, нито предишните треньори с изключение на бори-митовците!
Относно човека Мъри и постоянното му дуднете като развалена грамофона плоча + дружбата му с гробокопачите и поздравите за "пазителите на левскарщината"(това за Странджата) ... не мога да го понасям, не мога да си изкривя душата за това!
Същото важи и за Ивков от най големия му привърженик, сега ми се повдига като го видя.

А сметка се търси на стадиона или оставка, ок?
Нещо друго?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 11 яну 2023 15:13

И още нещо, два месеца не се обявяват уж спонсорите за дубайския лагер!
Два месеца пропусната реклама за тези спонсори, хайде де ... да не се окаже накрая, че са били там за едни пари(мръсни) или още по зле, Zzzz-етките да са им платили.
А горкия добряк Цанко се чуди какви тъпотии да говори на летището!
Клубът след бурята от негодуване се е покрил като плашок... та ще ми обясняват за корените на клуба и нашето ДНК... хайде, баста!

tochavos написа:

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 11 яну 2023 15:28

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 11 яну 2023 15:31

Kotooshu написа:И още нещо, два месеца не се обявяват уж спонсорите за дубайския лагер!
Два месеца пропусната реклама за тези спонсори, хайде де ... да не се окаже накрая, че са били там за едни пари(мръсни) или още по зле, Zzzz-етките да са им платили.
А горкия добряк Цанко се чуди какви тъпотии да говори на летището!
Клубът след бурята от негодуване се е покрил като плашок... та ще ми обясняват за корените на клуба и нашето ДНК... хайде, баста!

Считам, че доста пресолваш манджата. Ама доста - къде бяхте "моралистите", когато се прие дарението от Шиши, че даже се и благодари? Или още по-лошото - взе се заем от баш припока Стойнето и после последва "случайна" загуба от селско царство на Герена! Я да ви питам - а като сте кували пръстен с диамант за благоверната, проверихте ли дали не е от "кървавите". А златото дали не е от Русия? Или може би сипвате само дизел/газ/бензин, дето не е руски и т.н.

Не, чакай, сетих се, ФИФА отмени световното през 2018 в Русия, заради анексията на Крим, нали? Или пък анексията на Крим е различна от тази на Донецк и Луганск? Обърках се вече? Не, май беше - спортът за един мирен свят? Или пък брзилецът Изпърдиньо от Спартак (Москва) е бивш главорез от Вагнер?

И преди да ми скочите, че съм рублажия, капут, фен на копейкин и израждане и т.н., да отбележа, че преди 10 години бях първият, който започна да говори, че 03.03 не следва да е националният ни празник, защото е символ на преклонение към една чужда страна, а не изразява гордост от чисти наше постижение, като 24.05 или 06.09. Тогава пък бях заклеймен кати соросоид и т.н.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 11 яну 2023 15:41

Нямам намерение да влизам в никакви полемики, просто си казвам мнението и ще ми позволиш да се съмнявам в разни неща, прозрачността, сър!
За шиши и бб, чети какво съм писал и с колко левскари се карахме, дреме ми кой какъв е ...

tochavos написа:

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 11 яну 2023 15:53

Тъй и тъй съм ги почнал:)
Та какво стана с ултиматума към Боби?
Голяма радост беше ? Сега, тишина....

tochavos написа:

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 11 яну 2023 16:12

Kotooshu написа:Нямам намерение да влизам в никакви полемики, просто си казвам мнението и ще ми позволиш да се съмнявам в разни неща, прозрачността, сър!
За шиши и бб, чети какво съм писал и с колко левскари се карахме, дреме ми кой какъв е ...

Абсолютно си прав - уважавам мнението на всеки левскар. Затова и левскарите сме толкова силни и много, защото при нас има плурализъм. И аз не харесвам много неща от ръководството, и аз не бих играл подобни контроли, ама чак пък да правя галактически проблем от това, при положение че все още ни има, а и миналата година си беше доста добра, на фона на предишни, айде няма нужда.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 11 яну 2023 16:37

tmanolov написа:
Kotooshu написа:Нямам намерение да влизам в никакви полемики, просто си казвам мнението и ще ми позволиш да се съмнявам в разни неща, прозрачността, сър!

Абсолютно си прав - уважавам мнението на всеки левскар. Затова и левскарите сме толкова силни и много, защото при нас има плурализъм. И аз не харесвам много неща от ръководството, и аз не бих играл подобни контроли, ама чак пък да правя галактически проблем от това, при положение че все още ни има, а и миналата година си беше доста добра, на фона на предишни, айде няма нужда.

За мен чисто футболно, не че няма проблем но тежки драми няма. За мен дразнещото беше, че тоталната футболна криза все се оправдаваше с нещо.
Да, поредните анти рекорди и тъпотията с харпуните, това е положението ... Падаш, ставаш и продължаваш...!!!
Ако дойдат новите и се продължава с негативните резултати, няма да го траят Мъри, много.
Дълго време не писах и пак скоро няма да пиша, но и мен много неща ме дразнят в клуба, а от тоталното противоречие направо ми се повдига.
И нещо много важно, най накрая трябва да се почне с критиките към Мъри защото както и един колега писа преди време, култа към личността до нищо добро не води!
Някъде го прочетох в Левски положението е ... Орел и рак и щука...и Боримиров:)))

tochavos написа:

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 11 яну 2023 16:44

И преди да ми скочите, че съм рублажия, капут, фен на копейкин и израждане и т.н., да отбележа, че преди 10 години бях първият, който започна да говори, че 03.03 не следва да е националният ни празник, защото е символ на преклонение към една чужда страна, а не изразява гордост от чисти наше постижение, като 24.05 или 06.09. Тогава пък бях заклеймен кати соросоид и т.н.

За мен 3 Март НИКОГА не е бил повод за преклонение пред Русия.

За мен това е празник, преклонение пред всички знайни и незнайни герои - борци са свобода, довел макар и за кратко до националния ни идеал възстановяване на България в етническите й граници, резултат като се запояне от спаридичните бунтове и въстания от среновековието, мине се през делото на Паисий и Раковски, хайдушките чети, и се свърши със саможертвата на априлското въстание.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 11 яну 2023 17:26

По Дарик казаха,че контролите с руските отбори и утрешната няма да се предават по Диема.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”