Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Soulen » 10 яну 2023 19:22

Drunken_Master написа:
Soulen написа:
garfield22 написа:
Drunken_Master написа:Няма да свърши. Русия няма да спечели тази война, казвам ти... Мобилизацията в Украйна не спира, хората се крият по къщите и затова хващат всякакви хора от улицата за да мобилизират. Медийната манипулация там е страшна...

Така е, няма как да спечелиш война, когато целият свят е срещу теб, това беше голямата грешка на Путин, въпреки че виждаше, че Западът 8 години въоражаваше и изграждаше украинската армия за война, накрая той сам я започна, и така задейства плана на Запада за тотална война и унищожение на Русия.

Или Путин си е курBичка на Запада. Хем държавата съсипана, хем той с пълна власт да коли и беси. Накрая всички са доволни освен обикновените руснаци и украинци.

Според мен е имало някаква договорка между САЩ и Русия. Въпреки, че до момента само САЩ печелят...

И Путин печели. Получи власт да избие всички неудобни. Всеки ден някой олигарх пада по стълби или през прозореца.

Може да си поиграе на господ в оставащия му живот, не е малко. Неговия авер Ердоган, нали си спретна фалшив преврат, че да вземе абсолютна власт и да убие неудобните.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 10 яну 2023 19:24

Soulen написа:
Drunken_Master написа:
Soulen написа:
garfield22 написа:
Drunken_Master написа:Няма да свърши. Русия няма да спечели тази война, казвам ти... Мобилизацията в Украйна не спира, хората се крият по къщите и затова хващат всякакви хора от улицата за да мобилизират. Медийната манипулация там е страшна...

Така е, няма как да спечелиш война, когато целият свят е срещу теб, това беше голямата грешка на Путин, въпреки че виждаше, че Западът 8 години въоражаваше и изграждаше украинската армия за война, накрая той сам я започна, и така задейства плана на Запада за тотална война и унищожение на Русия.

Или Путин си е курBичка на Запада. Хем държавата съсипана, хем той с пълна власт да коли и беси. Накрая всички са доволни освен обикновените руснаци и украинци.

Според мен е имало някаква договорка между САЩ и Русия. Въпреки, че до момента само САЩ печелят...

И Путин печели. Получи власт да избие всички неудобни. Всеки ден някой олигарх пада по стълби или през прозореца.

Може да си поиграе на господ в оставащия му живот, не е малко. Неговия авер Ердоган, нали си спретна фалшив преврат, че да вземе абсолютна власт и да убие неудобните.

Стига си хейтвал и ти. Ние ядем по-голямата папарлянга. Сега, с тия цени на газа, ще видиш, какво ще стане... Тая от КНСБ говори, че тепърва ще се вдигат и цените на битовите сметки и т.н. Аз миналия месец съм платил 200 лева за ток. С два климатика съм в нас.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 яну 2023 20:22

Да видим как френските сили за сигурност ще реагират на спряганите протес... изразяване на право срещу макроновия план за вдигане на пенсионната възраст.

Ебати прогреса на тая земя - пенсионната възраст нон-стоп нагоре.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 яну 2023 22:52

fcb_bg написа:Да видим как френските сили за сигурност ще реагират на спряганите протес... изразяване на право срещу макроновия план за вдигане на пенсионната възраст.

То и продължителността на живота расте. Ясно е, че на някои хора им е мечта да са взимат по 40-50 години пенсия без да работят, но някак нещата трябва да се сблъскат с реалностите.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 яну 2023 23:05

Thsmith написа:
fcb_bg написа:Да видим как френските сили за сигурност ще реагират на спряганите протес... изразяване на право срещу макроновия план за вдигане на пенсионната възраст.

То и продължителността на живота расте. Ясно е, че на някои хора им е мечта да са взимат по 40-50 години пенсия без да работят, но някак нещата трябва да се сблъскат с реалностите.

Ти ще наемеш ли човек на 60г да работи за теб?

Capitano_Puyol

Мнениеот Capitano_Puyol » 10 яну 2023 23:11

Защо да не наеме и на 60, ако може да работи ? В Западна Европа това е нормална трудоспособна възраст. Това че в Росийка 60 години се приема за пределна възраст си е ваш проблем. Ясно ми е че там 60 годишните (които още са живи) на 99% са деградирали от битов алкохолизъм и не са годни за нищо, та оттам ти се е изкривила призмата за възрастите и кой докога може да работи. Западна Европа е друга цивилизация, не кочината Оркланд.
Барса и Лудогорец, але, алеее...

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 яну 2023 23:16

Capitano_Puyol написа:Защо да не наеме и на 60, ако може да работи ? В Западна Европа това е нормална трудоспособна възраст. Това че в Росийка 60 години се приема за пределна възраст си е ваш проблем. Ясно ми е че там 60 годишните (които още са живи) на 99% са деградирали от битов алкохолизъм и не са годни за нищо, та оттам ти се е изкривила призмата за възрастите и кой докога може да работи. Западна Европа е друга цивилизация, не кочината Оркланд.

Айде пак Русийка запелтечи, глупака. Адрес да ти дам ли да ме биеш?
Убиват се да наемат на всички трудови пазари 60-годишни.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 яну 2023 23:29

fcb_bg написа:
Thsmith написа:

Ти ще наемеш ли човек на 60г да работи за теб?

Всъщност, определено да. Не се шегувам. На младите не им се работи, склонни са да сменят 10 работи в годината, като нещо не им хареса или им се каже по остро - кой от къде е. Хората на години са по работливи, задържат се на работа повече време, склонни са да се се справят с проблемите или да ги изтърпяват, а не си хващат шапката. Като цяло имат много по-малко претенции.
Стига човека да има трудови навици, да е читав и да няма здравословни проблеми, които да му пречат... чудесна опция.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 11 яну 2023 00:24

Drunken_Master написа:
Soulen написа:
Drunken_Master написа:
Soulen написа:
garfield22 написа:

Стига си хейтвал и ти. Ние ядем по-голямата папарлянга. Сега, с тия цени на газа, ще видиш, какво ще стане... Тая от КНСБ говори, че тепърва ще се вдигат и цените на битовите сметки и т.н. Аз миналия месец съм платил 200 лева за ток. С два климатика съм в нас.

Сега ако обясниш и каква е връзката с 200лв ток и газа, грешка няма да имаш.
Купи си читави климатици, нали си милионер :D
Казах ти, тая простакела и неуравновесена личност да не я слушаш кво ти приказва, толкова е боса на темата с газа, че ще ме накараш да намеря едно такова пак неадекватно включване където Начев я навря в кучи гАз само с факти.
И същата тая гледаше като албански реотан.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 11 яну 2023 00:33

Ти искаш, да кажеш, че скоковете в цените на битовите сметки нямат връзка с цената на газа ли ? Интересно, що така скочиха...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Върни се в “Свободна зона”