Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Drunken_Master » 10 яну 2023 18:41

pomiqrat написа:Нали знеш защо ме мразиш толкова много? Защото ти бъркам в гъза и не можш да направиш нищо. Безсилен и го знаеш. Това те скъсва.

Мда... И заради това разпитваш из Руси за мене и влизаш в тия форуми, в които и аз за да ме хейтиш пред останалите... АХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАХА!
ЕБАХТИ ЖАЛКИЯТ ТИП ! ПО-МАЛОУМНО СЪЗДАНИЕ НЕ Е РАЖДАНО НИКОГА СИГУРНО !!!
:ДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДД
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 10 яну 2023 18:42

Манията за преследване, нарцистично личностно разстройство, когнитивното нетърпение и проблемите с възприятието за пространство и шизофрения...
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 10 яну 2023 18:46

pomiqrat написа:Манията за преследване, нарцистично личностно разстройство, когнитивното нетърпение и проблемите с възприятието за пространство и шизофрения...

Ква мания за преследване, бе, НЕДЕБИЛ !? Нали ти влизаш в Наука за да ме хейтиш !? АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ!
Бахти малоумният катър... Направо не мога, да повярвам, че съществува такъв човек...

ХЕМ СИ И ПРИЗНА! АХАХАХХАХАХАХХАХАХХАХХХАХ!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 10 яну 2023 18:50

И в датата щях да те хейтя, ако бях те видял, И на улицата да те срещна пак ще те хейтя и нещо повече. Не харесвам твоя тип дечица. Такива надменни навремето ги биехме на училище и извън него. Ти знайш, че тате има пари :D

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 10 яну 2023 19:46

Този е от американците, които са забравили за колата в гаража https://m.mobile.bg/details/11659358164347226

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 10 яну 2023 21:40

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HKjRx5hTDwE[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=W0C6cWVp0Ec[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=OcO6OwGtaTU[/youtube]
Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 11 яну 2023 00:28

pomiqrat написа:Нещо интересно днес? На някой друг да му се е появило непорочно пораснало дете или кашкавалената грава да има второ?

Какви деца?
Нещо съм пропуснал явно в драмата ви :D
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 11 яну 2023 00:44

ivan56 написа:
pomiqrat написа:Нещо интересно днес? На някой друг да му се е появило непорочно пораснало дете или кашкавалената грава да има второ?

Какви деца?

Момчето е толкова болно, че вече започна да следи, в кои други форуми влизам, регистрира се и влиза там за да ме хейти...
И понеже е изключителен капацитет, твърди, че съм имал "мания за преследване", а в същото време той самият си призна.
Аз абсолютно сериозно твърдя, че дори и Сиса е по-умна от него... Не мога, да повярвам, колко ниско може да падне човек.:

Колкото до "децата", тук пак опираме до липсата на капацитет. От един ироничен пост към други, дето са долу-горе на неговия акъл, нашия си прави някакви базисни заключения...

Няма да продължавам... Абсолютно безсмислено е.
Изображение

На линия
ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 11 яну 2023 10:31

pomiqrat написа:Този е от американците, които са забравили за колата в гаража https://m.mobile.bg/details/11659358164347226

Не съм много убеден, че климатът в Орегон е благоприятен по отношение на ръждата ..... по-скоро щатът южно от него е известен с това (особено южната му част) ..... 20 бона за това БМВ е много (дори и mileage-ът да е реален), успех с намирането на клиент. В САЩ трудно някой ще даде толкова пари за тази кола.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 11 яну 2023 11:20

ivan56 написа:

Какви деца?

Болен тип. По цял ден виси във форуми и чака някоя руска новина, да да ни я покаже, но време нямал да следи войната. Само руската гледна точка. Болта работа. После щеше да повдигне въпрос за циганската раждаемост, но номерът не мина.

Ами виж сега, аз съм на 31 години, имам деца и съпруга, по цял ден се занимавам с ресторанти и нямам особено много време за следене. Надявам се, че ще ми простиш "съветофилията", ама...

Върни се в “Свободна зона”