Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 08 яну 2023 18:02

Blue_Blood84 написа:
metodito написа:Ужас. И ние ще го отнесем.

Само, ако гласуват и приемат закона, но не вярвам да си поръсят главите с пепел, то освен футбола отива по дяволите и останалия спорт.

Предвид антибългарския характер на властта нямам съмнение, че ще го направят.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 08 яну 2023 18:13

Само благодарности към Миланов, за коректното отношение към отбора и публиката. Дойде в много труден момент, помогна много и се раздаваше. Успех и здраве му желая!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 08 яну 2023 18:44

Респект за Миланов. Помогна много и никога не се кри! Успех и здраве оттук нататък. Пък ние ще му мислим...
Относно другата тема - открита забрана за реклама на хазарт? Нека да чуем за какво става въпрос. Дали не е само в медиите? Дали е за стадиона и тениските?.. Аз лично съм за контрол на тия бетове и прочие, но нека се мисли умно. Има варианти да се контролира кой залага, а не да се забраняват рекламите
110 години любов!

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 08 яну 2023 19:58

А някой по принцип гледал ли е мачовете на Септември последния полусезон? Още от сега се чудим защо идва Чандъров, но някой да даде някаква оценка с две три думи. Голям мерак му е и на него, и на баща му да играе в Левски. Краев дойде от втора лига от Хебър, може пък когато имаме най-малко добри очаквания от някой, да се случи обратното.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 08 яну 2023 20:29

Според мен Чандъров няма как да замести Миланов. Най-малкото са различен тип футболисти. Същото се отнася и за К. Димитров, ако продадем Сонко или Кордоба. Като нищо може да се окаже, че вместо да се подсилим, ние ще се отслабим.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 08 яну 2023 20:36

Интересно ми е ще ограничат ли рекламите на бетинг компаниите по телевизията, защото там най-много хваща дикиш, а не от надписите по фланелките на отборите. Предполагам не.
Безумно е това с прилагане на някакви половинчати мерки, които изглежда се вземат само в полза на някой, а не за борба с хазарта, да речем, както е в случая. Ако искат да се борят просто да ги забранят изобщо. А така се удря по конкретни отбори, но бизнеса със залаганията си върви.
Аз принципно съм за това да няма реклама на хазарт изобщо, защото много хора пропаднаха, обаче трябва да се вкара закон, който да облекчава финансирането на спорта, защото в момента който дава пари за спорт, просто ги хвърля в реката.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 08 яну 2023 20:40

koisa написа:Според мен Чандъров няма как да замести Миланов. Най-малкото са различен тип футболисти. Същото се отнася и за К. Димитров, ако продадем Сонко или Кордоба. Като нищо може да се окаже, че вместо да се подсилим, ние ще се отслабим.

Това е без съмнение. Реално не се подсилваме а запълваме дупките. С хората които остават единственото което ни остава е да атакуваме Европа през седмо място. Всичко останало е чиста загуба на време и усилия. Че и срам ще има да берем.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 08 яну 2023 21:45

vvessel написа:
koisa написа:Според мен Чандъров няма как да замести Миланов. Най-малкото са различен тип футболисти. Същото се отнася и за К. Димитров, ако продадем Сонко или Кордоба. Като нищо може да се окаже, че вместо да се подсилим, ние ще се отслабим.

Това е без съмнение. Реално не се подсилваме а запълваме дупките. С хората които остават единственото което ни остава е да атакуваме Европа през седмо място. Всичко останало е чиста загуба на време и усилия. Че и срам ще има да берем.

Ами, остава ни да чакаме подписа и след това Чандъров да е просто трети избор и да влиза само към 88-ма 89-та мин:)))

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 08 яну 2023 21:47

Аз сега не разбрах, ще вземем ли някакви пари за Жоро Миланов или пак ще сме благотворително дружество ? Последните играчи, за които получихме някаква трансферна сума по мои спомени са Стайн Спиерингс и Робърта. Преди тях даже не мога да си спомня, което ще рече, че това перо в бюджета ( приходи от трансфери ) тотално отсъства от години. За куция кон Кристиян Димитров мога само да кажа, че когато го искахме преди 2-3 години се правеше на недостъпна и отиде да става звиздЪ у Хайдук. Станал дедовия. Върнал се в кариерата си още по-назад отколкото е бил преди 2-3 години и разбира се Левски е пристана за удавниците, които евентуално трябва да реанимираме. За Чандъров същата работа. Добре, че е баща му, иначе никой нямаше да го знае, че е футболист. С нищо не се запомни при предния си престой. Нещо трансферната политика е яко съмнителна. Не знам тва да ли е план Б, Ц или Д, но със стари курви нов бардал ли ше прайм ? Сега чакаме и Здравчето да върнем, че даже и той си направи гаргара със смешната ни защита при онова равенство на Коритото.
И още едно питане. Коя фирма финансира едномесечния лагер в Дубай.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 08 яну 2023 22:02

sinqkrepost1914 написа:Аз сега не разбрах, ще вземем ли някакви пари за Жоро Миланов или пак ще сме благотворително дружество ? Последните играчи, за които получихме някаква трансферна сума по мои спомени са Стайн Спиерингс и Робърта. Преди тях даже не мога да си спомня, което ще рече, че това перо в бюджета ( приходи от трансфери ) тотално отсъства от години. За куция кон Кристиян Димитров мога само да кажа, че когато го искахме преди 2-3 години се правеше на недостъпна и отиде да става звиздЪ у Хайдук. Станал дедовия. Върнал се в кариерата си още по-назад отколкото е бил преди 2-3 години и разбира се Левски е пристана за удавниците, които евентуално трябва да реанимираме. За Чандъров същата работа. Добре, че е баща му, иначе никой нямаше да го знае, че е футболист. С нищо не се запомни при предния си престой. Нещо трансферната политика е яко съмнителна. Не знам тва да ли е план Б, Ц или Д, но със стари курви нов бардал ли ше прайм ? Сега чакаме и Здравчето да върнем, че даже и той си направи гаргара със смешната ни защита при онова равенство на Коритото.
И още едно питане. Коя фирма финансира едномесечния лагер в Дубай.

Значи, човек, само първите 3 4 изречения ти прочетох, дълъг ти е поста. Няма да получим пари за Георги Миланов, още от самото начало уговорката е била да дойде и да си помогнем взаимно, той в периода, когато още се бавеха по 3-4 заплати, ние да печелим от неговата класа. Миланов е на 30 години, Робърта и Спиерингс бяха по на 20-25, не се дава ей така трансферна сума за играч над 30 години, просто се спазва уговорката в нашия случай.

Върни се в “Левски”