Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Летях до Луната и Марс. Мисията беше тайна и за нея знаят ограничен кръг същества. Не мога да споделя повече, но се надявам, че разбирате за какво иде реч. Дори, че пиша затова ще ми навреди : D
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Drunken_Master
- Контакти:
ЪЪЪЪЪЪЪЪЪ !?!???!?!?
Това е потресаващо !? Вижте му головата разлика ! И е втори !?

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
ReBorn1982
Drunken_Master написа:ReBorn1982 написа:Вместо това ти му отговаряш всеки път и така само му правиш кефа и той още по-упорито почва да те преследва.
Ами пробвах, ама не става. Влиза и за първите 10 минути те е цитирал 4-5 пъти с някакви мега нелепи въпроси... Колко струвал кашкавала и т.н. Колкото и да не му отговаряш, оня не се отказва, бате. Баси бота... Майната му !
Я кажи, кой е този футболист, че спорим... Аз знам, че е Тройчо. Друг казва, че бил Зума... Тоя дето изпълнява прекия. Има логика и да е Зума, понеже книгата съм я чел, вътре има поместено интервю и с него.
Въобще не ми прилича на Стойчо .... но и на Бонев не ми изглежда. А това май е от мача България - Франция 2:0 от началото на '80-те или един от края на '70-те, не му помня вече резултата ....
- Drunken_Master
- Контакти:
ReBorn1982 написа:Drunken_Master написа:ReBorn1982 написа:Вместо това ти му отговаряш всеки път и така само му правиш кефа и той още по-упорито почва да те преследва.
Ами пробвах, ама не става. Влиза и за първите 10 минути те е цитирал 4-5 пъти с някакви мега нелепи въпроси... Колко струвал кашкавала и т.н. Колкото и да не му отговаряш, оня не се отказва, бате. Баси бота... Майната му !
Я кажи, кой е този футболист, че спорим... Аз знам, че е Тройчо. Друг казва, че бил Зума... Тоя дето изпълнява прекия. Има логика и да е Зума, понеже книгата съм я чел, вътре има поместено интервю и с него.
Въобще не ми прилича на Стойчо .... но и на Бонев не ми изглежда. А това май е от мача България - Франция 2:0 от началото на '80-те или един от края на '70-те, не му помня вече резултата ....
Кройфа каза, че бил Зума, даже изброи и французите от стената... Вероятно е той.
Имах книгата и си спомням някъде, че бях чел, че е Тройчо. Ама... Той Стойчо изобщо преки свободни биел ли е едно време ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
-
ReBorn1982
Стойчо със сигурност не е. За Бонев не съм убеден, малко прическата ме съмнява, ама може и да бъркам.
П.п.: изпълнявал е май понякога.
П.п.: изпълнявал е май понякога.
Мисля че става въпрос за една победа с 2:0, в нея Бонев и Панов са голмайстори. Ако приемем че е снимка от гола, доста по-вероятно е да е Зума.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Нещо интересно днес? На някой друг да му се е появило непорочно пораснало дете или кашкавалената грава да има второ?
- Drunken_Master
- Контакти:
Кухия Джо
Кажете ми честно, колко жалко и болно същество се изисква за да проследиш един твой форумен враг, къде влиза и да почнеш да го солиш пред останалите ? Направо не мога, да повярвам, колко ниско може да падне това... нещо (трудно бих го определил като човешко същество).
:ДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДД

:ДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДД

Нали знеш защо ме мразиш толкова много? Защото ти бъркам в гъза и не можш да направиш нищо. Безсилен и го знаеш. Това те скъсва.