Помияр, и ти преди години обясняваше в баскетболната секция как ЦСКА-София е несъществуващ клуб и тъ нъ, ама сега им стана върл фен. Гледам, че си особено активен в червената секция. :)
Интересно ми е, ти за кой гласуваш ? 100% за някои от хамериканските подлоги... :)
Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: Спам тема vol.2
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Запиши си го най-накрая някъде. На първите си избори гласувах за атака. На следвящите до появата на машините с невалидна бюлетина. С машините с не подкрепям никого
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- metodito
- Контакти:
Drunken_Master написа:[...]

- Drunken_Master
- Контакти:
ПроблемО
Двама атакуващи халфа с атакуващо duty, не мисля, че е добра идея. Колко срещи си играл до момента с тая халфова тройка !? Виж, че е червено около тях. Поне единия да е съпорт. И въобще... PF и SS са доста добра комбинация...
Това с изнасянето от централният защитник, честно ти казвам, никога не го ползвам. Абсолютно винаги оставям на бекчетата да изнесат агаля-агаля. Иначе много брак има, понеже я подават на майната си... Колко централни у нас могат да изнасят !?
Това с изнасянето от централният защитник, честно ти казвам, никога не го ползвам. Абсолютно винаги оставям на бекчетата да изнесат агаля-агаля. Иначе много брак има, понеже я подават на майната си... Колко централни у нас могат да изнасят !?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
- metodito
- Контакти:
Re: ПроблемО
Drunken_Master написа:Двама атакуващи халфа с атакуващо duty, не мисля, че е добра идея. Колко срещи си играл до момента с тая халфова тройка !? ...
Аз играя само с тази схема. И понякога я сменям с ромб и 4-4-2. Сезонът го завърших на точка след луноходец след ужасен финал с три загуби, а в УЕФА- та пак отпаднах - от Кьолн - 1-2 (вкараха ми в 95-тата) вкъщи и победа за мен с 0-1 в Германия. Гоуема драма.
Единият атакуващ халф е всъщност Mezalla.
Ромб не е работил в тая игра от 2012-та някъде.
Моята е нещо такова:

Моята е нещо такова:

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Drunken_Master
- Контакти:
Как играете с тия тъмни "кожи", направо не мога да повярвам. Чакам да излезе някой по-читав бял скин, че ми се разказа играта с тоя...
"Всичките ми жени бяха страхотни housekeepers. След всеки развод те запазваха къщата", Уили Пеп.
Световен шампион в категория перо между 1942-1950
6 жени
5 развода
Световен шампион в категория перо между 1942-1950
6 жени
5 развода
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Към манията за преследване, нарцистично личностно разстройство, когнитивното нетърпение и проблемите с възприятието за пространство трябва да прибавим и шизофрения...
https://www.forumnauka.bg/topic/23830-r ... /page/539/
Кимон Георгиев
https://www.forumnauka.bg/topic/23830-r ... /page/539/
Кимон Георгиев
Drunken_Master написа:Ами виж сега, аз съм на 31 години, имам деца и съпруга, по цял ден се занимавам с ресторанти и нямам особено много време за следене. Надявам се, че ще ми простиш "съветофилията", ама...
- Drunken_Master
- Контакти:
Мания за преследване, бате... :)
Вече пишем и във Форум "Наука"... :)
П.С.
Болна работа... :)
Представям си колко време ме е дирил, при положение, че не бях писал там от близо месец... :)
Голяма забава ! :)
Вече пишем и във Форум "Наука"... :)
П.С.
Болна работа... :)
Представям си колко време ме е дирил, при положение, че не бях писал там от близо месец... :)
Голяма забава ! :)