ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

veseo
Контакти:

Re: Нов Ботев, никакъв Салерно

Мнениеот veseo » 18 фев 2010 13:34

rump_shaker написа:Пичове понеже дебелерно споменава Брици, решех да му напиша съобщения, в което ясно го питам дали наистина дебелерно смята да купува отбора и му заявих че този отбор няма да бъде пордрепян и да н е си правят илюзиите че могат да ни лъжат пак. Надявам се да отговори, както винаги го е правил. Мисля че той може наистина да ми каже дали се подготвят или не!!!

Добра идея, и аз ще му пиша във фейсбук да не очакват подкрепа от нас :P
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Мнениеот bultrasa » 18 фев 2010 13:36

аз казах,че трябва да изчакаме решението на БФС!!!НЕ съм казал нищо друго да чакаме!!Вън италианско-селската измет от Пловдив!!!!!
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

veseo
Контакти:

Re: До кланящите се на Салерно

Мнениеот veseo » 18 фев 2010 13:37

Идеално, точно това си мислех вчера, че трябва да се направи, евала!
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

NET.77
Контакти:

Мнениеот NET.77 » 18 фев 2010 13:39

antonzzzz написа:
angelloit написа:
След разговара ми с него и италиански журналист от calciomercatto, се оказва че има, и точно това ме попита той, защо да плаща този лагер ако не иска да има отбор без селския? Кацами че и Царлет, бриззи и Бригниоли са там и тренират, днес имат приятелски мач, после ще видиш инфо, като знам как завърши мача и как се казват футболистите взели участие. Според мен се избързвамнoгo, макар и аз да не му вярвам за всичко което говори, но в момента търпението е най добре поне до другата седмица да видим като дойдат какво ще направят, защото идеята доколкото си спомням беше да има отбор без селио, сега се оказа че и без дебелата, без италианците..утре ще дойде някой друг и него няма да искаме, само и само защото със селското чудовище неможе да се преговаря и прави всичко възможно да провали преговори. А относно италианците аз си мисля че те са истинските собственици на отбора от много време насам!!

Ако анализирате мненията на този "съфорумец" може би ще се замислите за думите на един друг за фенове,подкупени от италианците.

Нека всеки,който смята,че Салерно и Христолов не са едно и също,да го заяви тук!

ХРИСТОЛОВ И САЛЕРМО нямат нищо общо САЛЕРМО и неговата група са новите собственици а ХРИСТОЛОВ е история

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 18 фев 2010 13:40

Едва ли има нормален ботевист ,който да иска този футболен изрод!

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 18 фев 2010 13:42

мисля,че трябва да се говори и с ПЕРУКАТА,както с бат бойко за да са наясно,че нямя да позволим отбора на селския да играе.да разберат,че няма смисал сега да пускат отбора,като по-късно пак ще се наложи да ни вадят от групата.

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 18 фев 2010 13:45

NET.77 написа:
antonzzzz написа:
angelloit написа:
След разговара ми с него и италиански журналист от calciomercatto, се оказва че има, и точно това ме попита той, защо да плаща този лагер ако не иска да има отбор без селския? Кацами че и Царлет, бриззи и Бригниоли са там и тренират, днес имат приятелски мач, после ще видиш инфо, като знам как завърши мача и как се казват футболистите взели участие. Според мен се избързвамнoгo, макар и аз да не му вярвам за всичко което говори, но в момента търпението е най добре поне до другата седмица да видим като дойдат какво ще направят, защото идеята доколкото си спомням беше да има отбор без селио, сега се оказа че и без дебелата, без италианците..утре ще дойде някой друг и него няма да искаме, само и само защото със селското чудовище неможе да се преговаря и прави всичко възможно да провали преговори. А относно италианците аз си мисля че те са истинските собственици на отбора от много време насам!!

Ако анализирате мненията на този "съфорумец" може би ще се замислите за думите на един друг за фенове,подкупени от италианците.

Нека всеки,който смята,че Салерно и Христолов не са едно и също,да го заяви тук!

ХРИСТОЛОВ И САЛЕРМО нямат нищо общо САЛЕРМО и неговата група са новите собственици а ХРИСТОЛОВ е история

ДОКАЖИ ГО , ПОНЕ ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ДОРИ САМО НЯКВО СЪМНЕНИЕ

lud
Контакти:

Мнениеот lud » 18 фев 2010 13:49

gospodata ot gong goga shte pusnat deklaraciata i goga shte se obadqt na bobi perukata da go popitam za botev???????????????????????????????????????????????????????????????????

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 18 фев 2010 14:42

Тук се разсмърдя на провокатори от малцинствен произход!
Къде са модовете да разчистят и дезинфекцират?
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Пловдивъ
Контакти:

Мнениеот Пловдивъ » 18 фев 2010 14:43

Нова постановка на калабрийското театро... Дебелака си мисли че като събере ритнитопковци от калабрийските села от 10 и 11 дивизия, които ще си платят даже убеден съм да ритат в първа дивизия на България че да се хвалят после като се приберат на село лятото че са играли в "елитна дивизия" (както много ритнитопковци и бащите им си плащаха на нечовека да ритат в митьовата гарнитура и в неговия ДЮШ) и покаже някакво хвърчащо листче (договор за управление или някаква друга алабалистика) и ще се юрнем след него да подкрепяме новата италианска версия на селското АД.

Само по-голям олигофрен от бряговското чудо може да повярва на дебелака, който е италианския вариант на сельо.

Салерно си е баш СЕлерно, новият селянин и новото лице на тия калабрийски изроди дето винаги са дърпали конците.

Нека заповядат Сельо, Селерно и Лильо - Светата Селска Троица на стадиона, заедно с анонимниците от калабрийските села и да ги посрещнем подобаващо :twisted:

Върни се в “Ботев”