Първо-Байерн смаза Фиорентина второто полувреме и заслужено победи!
Второ-безумен сЪдия.Отменя гол и дава дузпа,червения картон го има.Чист червен картон за Клозе!ГОЛ ОТ ЗАСАДА!
Като цяло не сЪм доволен,но най-важно е,че победихме напълно заслужено.Сигурен сЪм,че на реванша мача ще е по-лек за нас и ще се класираме за 1/4 финала!
Байерн Мюнхен-Фиорентина 17.02.2010
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Байерн Мюнхен-Фиорентина 17.02.2010
После да няма 93 минута и коментатора казва " Is this the moment?" 

-
Реален резултат......аз го бях предвидил > 3:2 .....то излезе 2:1 .....няма значение !
Резултата, не променя факта.....и твърдението ми, че Фиорентина ще са крайният победител от двата сблъсака !
1:0 за "Виолетовите" в реванша......по италиански.....
Резултата, не променя факта.....и твърдението ми, че Фиорентина ще са крайният победител от двата сблъсака !

- Lord of memory
- Контакти:
MuFc1878 написа:После да няма 93 минута и коментатора казва " Is this the moment?"

Аз нищо не видях в байерн освен 3 читави атаки за целия мач и много ясно че ще атакува последните минути след като е 1-1 срещу суперевробоеца Фиорентина, тва не е достатъчно за победа. Рефера е ясен.

Некаф спомен имате ли.

GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
Нямам думи за победния гол.

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Феновете на Байерн са по-наясно,обаче този Робен ми направи впечатление,че е адски лаком 

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
haha написа:Нямам думи за победния гол.![]()
![]()
Абсолютно си прав-БЕЗУМЕН!Между другото на реванша с Бордо в груповата фаза при 0:0 защитник на французите изби топката от голлинията с рЪка...дузпа не последва,което можеше да коства класирането на Байерн за 1/8 финала...така че можеби в този мач сЪдбата просто си вЪрна вересията...

niki87 написа:haha написа:Нямам думи за победния гол.![]()
![]()
Абсолютно си прав-БЕЗУМЕН!Между другото на реванша с Бордо в груповата фаза при 0:0 защитник на французите изби топката от голлинията с рЪка...дузпа не последва,което можеше да коства класирането на Байерн за 1/8 финала...така че можеби в този мач сЪдбата просто си вЪрна вересията...
Макар да да съм ги напразим тия коментатори по Про БГ ,единия се изказа много правилно "Не знам защо УЕАФА още праща повиквателни на този съдия" .Наистина е супер неадекватен,а свири 1/8 финал в ШЛ ,само да не е някаква поръчка пак.......(пр: 1/2 финала миналата година)
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Кратко,ясно и точно
"При следващата атака мощен шут на Робен бе избит от Фрей, отскочилата топка бе продължена от Олич към Клозе, който с глава я прати в мрежата – 2:1. Гостите претендираха, че при голът е имало засада, но нямаше кой да чуе жабарското мрънкане. Футболът е игра на голове, а Фиорентина не заслужаваше дори единстеното си попадение с жалката си дефанзивна игра."

"При следващата атака мощен шут на Робен бе избит от Фрей, отскочилата топка бе продължена от Олич към Клозе, който с глава я прати в мрежата – 2:1. Гостите претендираха, че при голът е имало засада, но нямаше кой да чуе жабарското мрънкане. Футболът е игра на голове, а Фиорентина не заслужаваше дори единстеното си попадение с жалката си дефанзивна игра."
THE G.A.M.E написа:Реален резултат......аз го бях предвидил > 3:2 .....то излезе 2:1 .....няма значение !
Ти не знаеш къде се намираш , то и за това ти е такова мнението