NBA Regular Season 22-23
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA Regular Season 22-23
Кольо тази година ще поднесе изненадата срещу фаворизирания изток, стига да е здрав и Мъри, Портър, Гордън също.
-
На линия
Drunken_Master написа:ReBorn1982 написа:Дирк как стана шампион без да ходи никъде и да не се събира с други актуални големи звезди ??! Ами Янис ??! ..... значи могло .....
Дирк стана шампион единствено и само, понеже ЛеБрон наля гипса...
Янис стана шампион в сезон, където повечето звезди бяха в лазарета... Ето защо !
Е то и последната титла на ЛеБрон беше при контузени звезди като Кевин Дюрант, Стеф Къри, Клей Томпсън ......
- Drunken_Master
- Контакти:
Buck32 написа:Ми Леброн да не се е занимавал със строителни дейности, а и имаше още 2 суперзвезди в отбора.
Ти прочете ли ми поста ? Директно си обвиних любимият играч, че огромното напрежение около финала буквално го смаза. Смея да твърдя, че по време на престоят му в Хийт, Джеймс играеше баскетбола на живота си. Особено 2012-2013 където беше звяр в защита. Тогава обаче приза за DPOY го дадоха на Марк Гасол, което беше странно, при положение, че е във вторият отбор на защитниците. Все тая...
Buck32 написа:Според мен тази титла на Дирк е по-стойностна от титлите на Леброн, като изключим 2016. И го поставя на по-високо ниво от Пау като кариера в НБА.
По-стойностна е, понеже стана шампион без реален сайдкик. Иначе отбора на Далас наистина си беше много силен. Направо ви сгазиха на полуфиналите. Фил беше излязъл извън кожата си, крещеше по Пау...
Buck32 написа:За контузиите - те винаги са фактор и способността да си наличен във важните моменти е част от ценността на играча.
Ай стига... Те наистина са фактор, ама тоя сезон си бяха прецедент. ЛеБрон още преди началото беше вдигнал олелия, че имат прекалено малко почивка и ще започнат да се "чупят". Оказа се прав... Дай да видим черно на бяло.
Лейкърс отпаднаха понеже Дейвис се "счупи". Леброн и той не беше в добра форма, беше си изкълчил глезена в последният мач, ако не се лъжа. Първият фаворит отпадна.
Крис Пол получи контузия в рамото срещу Лейкърс. Все пак стисна зъби и доигра плейофите...
Ембийд получи контузия в глезена срещу Уизардс. И той стисна зъби... Филията отпадна от Хоукс.
Лука Дончич имаше проблеми с нервите на вратът. Далас паднаха от Клипърс с 3-4.
Доновън Мичъл получи контузия в глезена още в първият кръг. Клипърс ги отстраниха...
ДиВинченцо получи контузия още в третата среща срещу Хийт и беше аут до краят на сезона.
Джейлън Браун и Джамал Мъри изобщо не играха в плейофите.
Да продължавам... ? Майк Конли, Кайри Ървинг, Джеймс Хардън, Кауай Ленърд, Трей Йънг, Янис...
Къри изобщо не беше в покера, Клей Томпсън беше контузен през целият сезон...
Пич, то не останаха звезди !?!?!??!?!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Pichichi написа:Кольо тази година ще поднесе изненадата срещу фаворизирания изток, стига да е здрав и Мъри, Портър, Гордън също.
Чул те Господ Пичичи! Сигурен съм, че и той би предпочел това пред МВП (не че изборът е негов де :)). Мъри обаче трудно връща форма, а Портър почнаха да го сравняват с Чандлър Парсънс - направи прилична година, подписа големия договор и дотам. Малко ми напомня, но в обратен смисъл кариерата на Гронковски (с корекция за вида спорт) - много контузии, но пък даде на отборите си сигурно дори повече отколкото са се надявали.
Гронковски съм го чувал само като име, не съм запознат с историята му.
Може и да си прав за Портър но и той беше доста време извън игра. Денвър на хартия имат доста широк състав но и други имат. С малко късмет в тяхна полза( от типа на сантиметровото настъпване на КД, и коша на Ленард срещу ФИЛА) всичко е възможно. Важното е да са здрави основната група играчи и си трябва и божествено докосване :-)
Не е изключено и още да се подсилят.
Домакинското предимство не е толкова важно може би. Аз съм за тях и този сезон.
Може и да си прав за Портър но и той беше доста време извън игра. Денвър на хартия имат доста широк състав но и други имат. С малко късмет в тяхна полза( от типа на сантиметровото настъпване на КД, и коша на Ленард срещу ФИЛА) всичко е възможно. Важното е да са здрави основната група играчи и си трябва и божествено докосване :-)
Не е изключено и още да се подсилят.
Домакинското предимство не е толкова важно може би. Аз съм за тях и този сезон.
- Drunken_Master
- Контакти:
Бък, и мене едно време ме сравняваха с Майкъл Джордън и Зинедин Зидан, ама пиенето ме накара да стана прост управител в ресторант... Глей, кво нещо е живота... :)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Drunken_Master написа:Бък, и мене едно време ме сравняваха с Майкъл Джордън и Зинедин Зидан, ама пиенето ме накара да стана прост управител в ресторант... Глей, кво нещо е живота... :)
Е, ти ако си прочел в какъв смисъл беше сравнението, за теб трябва да са казвали, че си комарджия като Джордън и тиквеник като Зидан (визирам удара с глава срещу Матераци).
Pichichi написа:Гронковски съм го чувал само като име, не съм запознат с историята му.
[offtopic]Пичът беше влязъл в драфта след пропуснат заради контузия сезон. При една дискусия в "Undisputed" Скип каза, че за 8 години в НДК имал 9 операции. И въпреки това е номер 1 за позицията си по ярдове и тъчдауни в плейофите. Има в YouTube едни клипчета правени по повод 100 годишнината на НФЛ - много са забавни[/offtopic]
Buck32 написа:Pichichi написа:Гронковски съм го чувал само като име, не съм запознат с историята му.
[offtopic]Пичът беше влязъл в драфта след пропуснат заради контузия сезон. При една дискусия в "Undisputed" Скип каза, че за 8 години в НДК имал 9 операции. И въпреки това е номер 1 за позицията си по ярдове и тъчдауни в плейофите. Има в YouTube едни клипчета правени по повод 100 годишнината на НФЛ - много са забавни[/offtopic]
Buck, моля те само ми кажи че ако гледаш тази шитня Undisputed е от гледна точка на забавление, защото Стивън А (като бяха заедно преди) и Бейлис са тв персонажи, а ако наистина вярват наполовината работи които лафят трагедия...
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
- Drunken_Master
- Контакти:
Никс
Хах... Помниш ли когато Фил Джаксън избра на драфта Кристапс Порзингис. Коя година беше ?! 2016-та май... Феновете направо полудяха, освиркваха. Единият си хвърли запалката даже... Оня кавал Стивън Ей Смит как ли не го хранеше, нищо не ставало от него. Фил беше лаконичен "Момчето ще работи..." После след като видя още в предсезонната, на какво е способен Еднорога, оня веднага обърна гъзицата. Баси тъпунгера...