Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Red_Neck » 27 дек 2022 14:23

За Ередивизи е топ, за ВЛ ще видим.
Нивото е различно.
Добре, че идва от ПСВ, че ако беше от Аякс, цената по 2 :)))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 27 дек 2022 15:09

Red_Neck написа:За Ередивизи е топ, за ВЛ ще видим.
Нивото е различно.
Добре, че идва от ПСВ, че ако беше от Аякс, цената по 2 :)))

Да, шанса да стане е 50%. От Холандия са идвали и много по-класни играчи но не всеки е Нистелрой

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 27 дек 2022 20:04

Сега пишат, че сме пратили оферта от 120 милиона евро за Фернандес. Как точно го видяха, че струва толкова от 2 силни мача на световното? След дъжд, качулка - лятото спахме и като изтървахме сезона се сетихме да ринем пари на вятъра. За Гакпо съм с две ръце за, ама за това лекенце...

jelew73
Контакти:

Мнениеот jelew73 » 27 дек 2022 20:38

kadett1 написа:Сега пишат, че сме пратили оферта от 120 милиона евро за Фернандес. Как точно го видяха, че струва толкова от 2 силни мача на световното? След дъжд, качулка - лятото спахме и като изтървахме сезона се сетихме да ринем пари на вятъра. За Гакпо съм с две ръце за, ама за това лекенце...

Просто толкова му е откупната клауза и Бенфика не пада надолу

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 27 дек 2022 23:49

kadett1 написа:Сега пишат, че сме пратили оферта от 120 милиона евро за Фернандес. Как точно го видяха, че струва толкова от 2 силни мача на световното? След дъжд, качулка - лятото спахме и като изтървахме сезона се сетихме да ринем пари на вятъра. За Гакпо съм с две ръце за, ама за това лекенце...

И аз нищо не видях в това момче, такива пари за поредния талант, който притежава невероятното качество...да я бута към най-близкия играч. Ако ще се ръсят такива по-добре за Белингам, че вкарва. Трябва ни халф, който да вкарва. Този Мохамед Кудус е също за предпочитане и ще е по-малко пари.

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 28 дек 2022 00:46

Отново ще имаме летящи холандци Изображение
Дано бързо се напасне към играта на отбора.

За аржентинския герой от световното - моето лично мнение е да го пропуснем. Доста надценен ми се струва...
Изображение
Весели празници!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 28 дек 2022 01:14

Четох някъде, че е плащан 10млн на Ривър Плейт преди 6 месеца

john barnes

Мнениеот john barnes » 28 дек 2022 07:55

Аз също предпочитам Белингам пред тоя гаучос,който след 2-3 години ще иска да бяга към съни спейн...според мен,това са трансфери на новите собственици,няма как дрисливите янки да платят двама човека на стойност 170млн евро,без да продадат някой играч!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 28 дек 2022 14:36

Jude Bellingham is Liverpool's top priority for the summer, but Borussia Dortmund don't want to sell in January

Liverpool still want a midfielder in the upcoming transfer window and are exploring other options

Fabrizio Romano
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

john barnes

Мнениеот john barnes » 28 дек 2022 17:54

Значи за януари остава Амрабат,за около 40млн евро. Тоя гаучос от бенфика е силно надценен,предлагат оферти по 130млн евро,което си е лудост!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”