[quote="bulgaro"] защо се бърза с новия клуб, при положение, че митьовото АД още съществува? Нали идеята беше първо да се съсредоточат усилията в неговото низвергване и едва тогава да се обяви създаването на новото АД?
това питах и аз вчера но глас в пустиня от хората който са по запознати понеже вече не виждам законен начин да се спре съществуването на сеслкото ад
ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Нов Ботев, никакъв Салерно
селски вземи си скункса не се сърди
И аз съм на мнение,че трябва да се изчака........решението на БФС!Дори и да е в наша вреда!
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол
АБЕ САЛЕРНО НАИСТИНА ЛИ ИМА ФУТБОЛИСТИ???
Дотук стигнахме и защото все чакахме. Мисля, че взетото решение е правилно и няма какво да чакаме. Чакаме ли, пак ще ни оправят и отново губещи сме ние, феновете. А няма време за губене!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев
АБЕ САЛЕРНО НАИСТИНА ЛИ ИМА ФУТБОЛИСТИ??? някои има ли сигурно инфо??
STENLI написа:АБЕ САЛЕРНО НАИСТИНА ЛИ ИМА ФУТБОЛИСТИ??? някои има ли сигурно инфо??
След разговара ми с него и италиански журналист от calciomercatto, се оказва че има, и точно това ме попита той, защо да плаща този лагер ако не иска да има отбор без селския? Кацами че и Царлет, бриззи и Бригниоли са там и тренират, днес имат приятелски мач, после ще видиш инфо, като знам как завърши мача и как се казват футболистите взели участие. Според мен се избързвамнoгo, макар и аз да не му вярвам за всичко което говори, но в момента търпението е най добре поне до другата седмица да видим като дойдат какво ще направят, защото идеята доколкото си спомням беше да има отбор без селио, сега се оказа че и без дебелата, без италианците..утре ще дойде някой друг и него няма да искаме, само и само защото със селското чудовище неможе да се преговаря и прави всичко възможно да провали преговори. А относно италианците аз си мисля че те са истинските собственици на отбора от много време насам!!
Последна промяна от angelloit на 18 фев 2010 11:38, променено общо 1 път.
STENLI написа:АБЕ САЛЕРНО НАИСТИНА ЛИ ИМА ФУТБОЛИСТИ??? някои има ли сигурно инфо??
аз си мисля че се чака решението на бфс и тогава не един отбор а два могат да дойдат но това не е вариант пред нас.поне според мен ако тренират някъде щеше да се появи някоя и друга снимка някое и друго име коети тренира а сега всичко е обвито в мистерия
селски вземи си скункса не се сърди
стига с това трябва да се изчака, и с това че ще има два отбора, НЯМА ДА ИМА ДВА ОТБОРА И НЯМА НОВ ОТБОР! ЩЕ ИЗГОНИМ ХРИСТОЛОВТО АД ОТ КЛУБА ПО ЗАКОНОВ ПЪТ, И ПОСЛЕ ЩЕ СЕ ПОЧНЕ НАЧИСТО, ПРОСТО АД-ТО ЩЕ Е ДРУГО, ОТБОРА ЩЕ СИ Е СЪЩИЯ, НАБИЙТЕ СИ ГО В ГЛАВИТЕ, И СТИГА СТЕ ГОВОРИЛИ ЗА НОВ ОТБОР И ДА ЧАКАМЕ САЛЕРНО И ТЕМ ПОДОБНИ, ТЯ ПРОЦЕДУРАТА И БЕЗ ТОВА Е ДОСТА БАВНА
Los Che написа:Има и ще има САМО ЕДИН ИСТИНСКИ "Б О Т Е В"Пд. този когото подкрепят феновете.
Те винаги са взимали правилното решение и никога не са чакали да ги "оправи" някоя поредна все още жива мутра от югозападна Б-я
"Естествено, че да чакаш някоя мутра да те оправи си е грешка, виж друго си е да те оправя някой който пере парите на ДПС, или да чакаш шест месеца някой дебел италианец."
Не мога да разбера, защо не пишеш по темата а намесваш странични неща. Вие решението което ще взимате в името на Ботев ли ще го взимате или най-важното е да вземете по-правилното решение от феновете на други отбори.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
angelloit написа:
След разговара ми с него и италиански журналист от calciomercatto, се оказва че има, и точно това ме попита той, защо да плаща този лагер ако не иска да има отбор без селския? Кацами че и Царлет, бриззи и Бригниоли са там и тренират, днес имат приятелски мач, после ще видиш инфо, като знам как завърши мача и как се казват футболистите взели участие. Според мен се избързвамнoгo, макар и аз да не му вярвам за всичко което говори, но в момента търпението е най добре поне до другата седмица да видим като дойдат какво ще направят, защото идеята доколкото си спомням беше да има отбор без селио, сега се оказа че и без дебелата, без италианците..утре ще дойде някой друг и него няма да искаме, само и само защото със селското чудовище неможе да се преговаря и прави всичко възможно да провали преговори. А относно италианците аз си мисля че те са истинските собственици на отбора от много време насам!!
Ако анализирате мненията на този "съфорумец" може би ще се замислите за думите на един друг за фенове,подкупени от италианците.
Нека всеки,който смята,че Салерно и Христолов не са едно и също,да го заяви тук!