хахахахахаха няма как да кажеш. Две дузпи се свирят на Франкия. Ако имаше бутане като това на Леброн и Кавс от 2016, щяха да изгонят Гризман (примерно) и да НЕ дават ДВЕ ДУЗПИ ЗА ФРАНКИЯ. Разбира се, тук имам предвид наказанието за гейм 5 на Грийн и изгонването на Къри в гейм 6, на когото бяха свирени страшно пресилени лични през целия мач.
ДВЕ ДУЗПИ ЗА ФРАНКИЯ срещу ЕДНА за Аржентина, доказват, че ти издиша малката конспирация. В крайна сметка никой не му е виновен на онзи тъмния французин, че 20 секунди преди края се спече като Леброн:)))))))
edit: той пък Леброн щеше да подаде сам срещу вратаря. Лош пример:))))))))
NBA Regular Season 22-23
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: NBA Regular Season 22-23
Уникална логика, батко... Две дузпи издишали срещу една ? Имаше ли дузпа при първия гол на Аржентина ? Да или не...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

- Drunken_Master
- Контакти:
Центърът Антъни Дейвис ще отсъства поне един месец от състава на баскетболния Лос Анджелис Лейкърс заради контузия в стъпалото на десния крак, съобщава The Athletic.
Дейвис, осемкратен участник в "Мача на звездите", получи травмата при победата със 126:108 срещу Денвър Нъгетс в петък вечер.
Той пропусна последните две четвъртини. 29-годишният Дейвис е лидер на Лейкърс по точки (27.4), борби (12.1) и блокирани изстрели (2.1) средно на мач. Той има 25 двубоя от началото на сезона в Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада (НБА). В кариерата си Дейвис е средно с по 24 точки, 10.3 борби и 2.3 блокирани изстрела в 629 мача с Ню Орлиънс Хорнетс/Пеликанс и Лейкърс.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Йокич днес красиво е нагласил числата 13/13/13. Остана да го беше направил на петък 13ти.
Поправка - даже и +/- му е 13
Поправка - даже и +/- му е 13
-
Много яки асистенции е раздавал ..... да не повярваш какъв поглед и усет към играта има в човек, приличащ на свиняр .... като хлебарка е, има очи и на гърба.
ReBorn1982 написа:Много яки асистенции е раздавал ..... да не повярваш какъв поглед и усет към играта има в човек, приличащ на свиняр .... като хлебарка е, има очи и на гърба.
Можеше поне да го пишеш "коняр" - да му зачетем хобито :)
Добре, че като малък са успели да го насочат към баскетбола, за мен поне е истинско удоволствие да го гледам.
Кольо сигурно и ракийка си вари там на селото дето си джитка с кончетата.
-
Е то какъв сърбин си, ако не тачиш шльивовицата (и псувнята
) ..... сигурен съм, че лятос в Сомбор си "плакне" гърлото порядъчно ....

8 играча на Мрежите с над 10 точки, шампионите са трагични!
До тук ми се струва, че Финикс-Бостън/Милуоки ще са в борбата за пръстените.
До тук ми се струва, че Финикс-Бостън/Милуоки ще са в борбата за пръстените.
miro_rz написа:До тук ми се струва, че Финикс-Бостън/Милуоки ще са в борбата за пръстените.
Миро, аз си признавам, че не следя всички отбори, но наистина ли Финикс така се открояват на запад. На изток поне си посочил два отбора като варианти.