ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: Салерно:Аз съм новият президент на Ботев имам договор!

Мнениеот Alternative » 18 фев 2010 00:08

kubik написа:
botev_1912 написа:
Откога мнението на Боби Димитров е меродавно за теб?
Доколкото знам Зума повече го почитате - а не му повярвахте като каза че повечето фенове на локо били от ромският квартал?
Четете и вие новините като дявола евангелието. Жалки плужеци!

НАПИСАЛ СИ 6 РЕДА БЕЗ СМИСЪЛ!!!
БРАВО... ''ГОЛЯМ СИ''!
С ТЕБ НЯМА СМИСЪЛ ,ЯВНО ДА СЕ КОНТАКТУВА.КАТО ГЛЕДАМ СИ НАЛАГАШ МНЕНИЕТО НАД ВСИЧКИ ВЪВ ФОРУМА НА БОТЕВ.ТИ СИ ПРАВИЯ ДРУГИТЕ СА ........
МОЖЕ И ДА СИ ТАРТОРА НА ФОРУМА....ЗНАМ ЛИ 8-)

puffer-kubik Достатъчно интриги има в нашият форум,сега и вие се включвате...Нека поуспокоим топката.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Нов Ботев, никакъв Салерно

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 18 фев 2010 08:11

След нова тайна среща, легенди и фенове са твърди: Нов Ботев, никакъв Салерно

Тази вечер се състоя нова тайна среща на фенове от фракциите, легенди на Ботев и бизнесмени, привърженици на клуба, научи Plovdiv24.bg. На срещата отново бе обсъдена ситуацията около отбора, след събития през последните седмици.

Взе се решение, че христоловия Ботев твърдо не трябва да стартира шампионата. Няма да се признае и отбора, който ще се опита да лансира Салерно като свой. Фенове и легенди са обединени около подозрението, че Салерно и отбора му, всъщност е нова измамна схема на самия Димитър Христолов.

Юристите бяха най-активни на днешната сбирка, като разясняваха за пореден път какви конкретни действия са предприети за фалирането на АД-то на Христолов и създаването на новия клуб.

Срещата днес(вчера) бе инициирана от Марин Бакалов.

Умишлено премахнах последната част от новината на Пловдив 24.

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Re: Нов Ботев, никакъв Салерно

Мнениеот sorcererals » 18 фев 2010 08:35

bene - не трябва да се изключва и варианта "БФС допуска Салерно в първенството". за 10 години има 1000 примера как се погазват правилници и закони, не виждам причина да не го направят и сега. в настоящия случай просто трябва да чакаме....защото за 10 години онва, което даваше предимство на ДХ-С и му позволяваше да се измъква беше умението му да чака до последно!!! оглежда се, ослушва се, изнервя всички, изпиля нервите и от нерви хората тръгват да правят нещо, признават публично кво ше праат и кви ше са им следващите действия, а така ДХ-С знаеше кво ще става и как да реагира.
подозирам, че и сега ще е така. нищо чудно решението на БФС да се вземе в петък, 26 фев, някъде към 22:00 часа

Понеже за пореден път се действа прибързано, мисля че този вариант наистина не трябва да се изключва. В противен случай, може да осъмнем с два отбора с името Ботев :o :shock:
А и нещо не ми харесва, че до вчера се говореше за"нов Ботев само при фалит на стария", а днес вече стана "нов Ботев на всяка цена" . Много бързо се завъртя позицията на хората 8-) . Мотаенето на решението на БФС по никакъв начин не пречи на създаването на дружество, което да работи по плана приет в Империал. Само някой да ми обясни, при едно решение за допускане, как ще убедим хората да подкрепят "новия Ботев"? Според мен никой не е помислил за такова развитие, а се гледа само напред, като коне с капаци. Това ни е основна грешка през годините, както и прибързаните действия. Така и не си взехме поука.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 18 фев 2010 09:14

sorcererals написа:
bene - не трябва да се изключва и варианта "БФС допуска Салерно в първенството". за 10 години има 1000 примера как се погазват правилници и закони, не виждам причина да не го направят и сега. в настоящия случай просто трябва да чакаме....защото за 10 години онва, което даваше предимство на ДХ-С и му позволяваше да се измъква беше умението му да чака до последно!!! оглежда се, ослушва се, изнервя всички, изпиля нервите и от нерви хората тръгват да правят нещо, признават публично кво ше праат и кви ше са им следващите действия, а така ДХ-С знаеше кво ще става и как да реагира.
подозирам, че и сега ще е така. нищо чудно решението на БФС да се вземе в петък, 26 фев, някъде към 22:00 часа

Понеже за пореден път се действа прибързано, мисля че този вариант наистина не трябва да се изключва. В противен случай, може да осъмнем с два отбора с името Ботев :o :shock:
А и нещо не ми харесва, че до вчера се говореше за"нов Ботев само при фалит на стария", а днес вече стана "нов Ботев на всяка цена" . Много бързо се завъртя позицията на хората 8-) . Мотаенето на решението на БФС по никакъв начин не пречи на създаването на дружество, което да работи по плана приет в Империал. Само някой да ми обясни, при едно решение за допускане, как ще убедим хората да подкрепят "новия Ботев"? Според мен никой не е помислил за такова развитие, а се гледа само напред, като коне с капаци. Това ни е основна грешка през годините, както и прибързаните действия. Така и не си взехме поука.

Мисля, че за повечето хора ТЕХНИЯТ СИ БОТЕВ ще бъде този който играе на Колежа. А това ще Бъде истинският Ботев Пловдив
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 18 фев 2010 09:30

Как да сме ги накарали да подкрепят Новият Ботев, ами много лесно няма нов Ботев,има ново дружество,а хората неподкрепят дружеството,а отбора. Изпълним ли си плана ,който сме предприели Христоловото АД ще просъществува точно 2 месеца и ще загине нацяло.Единственото нещо ,което го държи все още бяхме ние феновете. Не напразно сланинестия започна вече с уговорките към феновете,а не към БФС,защото е сигурен ,че БФС ще им се надупи,но плана им със скункса няма да проработи ако ние несме зад тях. Няма ли ни нас няма и Ботев,всъщност Ботев бяхме ние през последните 10 г,затова и няма да е трудно,да препознаят Ботев. Харесва ми ,че въпреки всичко продължаваме да сме единни и да държим на позицията си. А доколкото дочух феновете готвят и удър ,който да покаже на ФИФА прегрешенията на БФС и всичките полягвания към Митьовото АД,така,че не само Митьо да изгори ,но и закрилниците му отгоре. СВОБОДЕН БОТЕВ !

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 18 фев 2010 09:33

Има и ще има САМО ЕДИН ИСТИНСКИ "Б О Т Е В"Пд. този когото подкрепят феновете.

Те винаги са взимали правилното решение и никога не са чакали да ги "оправи" някоя поредна все още жива мутра от югозападна Б-я
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
bene
Контакти:

Мнениеот bene » 18 фев 2010 09:57

само не трябва да се прибързва с формирането на ново дружество, което да поеме БПФК. ясно е, че в Плд "мисъл" е мръсна дума и вси e на стихийно и на емоции. Селяка е най-силен когато се спотайва, а не когато действа!! нека предположим, че Салерно тръгне в първенството - и кво става тогава? ясно е че пак ще има циркове и отборът ше е италиански ташак, но де факто ПФК Ботев 1912 ще има освен лиценз (табелка за легитимност), но и отбор ;) оставям на страна, че при първите положителни резултати (примерно Х с Левски, 1-2 победи) мнозинството от плюещите сега ще се кротнат утре. така, че не трябва да се прибързва с кардиналните решения под влиянието на емоциите сега. според мен съзаклятниците за ново дружество трябва да изчкат поне до петък, 26.02., за да видим накъде задухва вятъра - ще има ли ПФК Ботев 1912 АД в А група или ще го отрежат, и на Христола и Салерно да им остане само една табелка без отбор, без фенове, без стадион.
О Ботев Пловдив, имам лудост в главата си от теб!

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 18 фев 2010 10:07

Мисля ,че притесненията на Сорсе - кой отбор ще "припознаят" феновете , са напразни. Вижда се ,че има единство - повече никакви италианци , повече никакъв Христолов :!: Няма опасност фенове да ходят някъде из страната и тайно да подкрепят предприятието на Христолов-Салерно. Убеден съм в това.

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 18 фев 2010 10:25

Смущават ме две неща:
защо се бърза с новия клуб, при положение, че митьовото АД още съществува? Нали идеята беше първо да се съсредоточат усилията в неговото низвергване и едва тогава да се обяви създаването на новото АД?

Усеща се от известно време някакво негласно противопоставяне между Бареков и Бакалов, дали пък няма битка кой да вее баряка за в бъдеще? Все съм си мислил, че в едно АД има място за всички с желание да влагат пари, или и тук, типично по пловдивски, ще имаме "орел, рак и щука"?

Колкото до Салерно, аз съм сигурен, че няма ботевист, който да има някакви резерви по въпроса за съпричастността на италианците към митковите постановки.
Първо, не виждам как съшит с бели конци отбор може да играе някъде в Пловдив, Пловдивска област или дори в Южна България.
Второ, победи срещу Левски сме виждали много, коя от коя по унизителна за евроидиотите, така че, едва ли един резултат ще върне доверието към италинската алтернатива. А и ние сме Ботев Пловдив, аристократите не могат да си позволят слабости ;)
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

angelloit
Контакти:

Мнениеот angelloit » 18 фев 2010 10:36

Искам да попитам всички, казвате някав вот на доверие повече дории до другата седмица за италианците, ами ако утре новия Ботев попадне пак в ръце на хора които не са приятни на всички фенове пак ли ще се създава 3 Ботев? Не ме разбирайте неправилно че защитавам италианците, аз също не им вярвам, но просто всичко ми се струва малко пребързано и най вече че някои иска просто да спечели от цялата работа.......

Върни се в “Ботев”