Снимката на Меси с купата скоро ще стане най-лайквания пост в инстаграм
https://www.instagram.com/p/CmUv48DLvxd/?hl=bg
Само онази измишльотина с яйцето остана да мине
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_m ... p_20_posts
СП 2022 (финал): Аржентина - Франция - 2:2 FT (3:3 et - 4:2 aet)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: СП 2022 (финал): Аржентина - Франция - 2:2 FT (3:3 et - 4:2 aet)
Pichichi написа:Тотално надиграни в твоята глава. В тази на техния треньор едва ли е така.
Примерно в предния мач Нидерландия или Хърватия аз не я оспорвам дузпата макар че вратаря там просто имаше лош късмет и не направи нищо но дузпа имаше.
Във моята и в главата на всеки, който не е озлобен към Меси като теб :D щото вие не разсъждавате трезво заради злобата си
Айде питай 10 човека неутрални дали Франция заслужваше да продължи срещу Англия и ти гарантирам, че макс 1 или 2 ще отговорят с да
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

-
- Контакти:
Дузпа си има,но това могат да го знаят само съдии(както и геният в съдийството Колина) и хора ,които някога в живота си са играли истински футбол,не в махалата и разбира се хора,които не мразят в червата си Меси - най-великият футболист в историята на света.Всеки,който се е докосвал до футбол,различен от ФИФА-та и зад блока знае какво прави всяко закачане в наказателното поле,особено когато е срещу хитра лисица като Ди Мария,и Бербатов ви го каза вчера.Никой не им е виновен на французите,че Дембеле е малко по-умен от нощен шкаф и вместо да остави Ди Мария да се чуди кво да прави срещу 3-ма "французи" той прави нарушение.И пак питам,защо не се коментира скандалната дузпа за Франция в продълженията?Къде е ВАР,нали е нагласен за Аржентина?
КАУЗА КОЛЕЖА!
Не вярвам някой да ти отговори :D те коментират само дузпите за Аржентина :D :D
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Гледам някакви разбирачи питат кога друг път са давали 5 дузпи на един отбор на световно, а аз да питам кога друг път са давали 2 дузпи за един отбор на финал на световно?
Съдията направи всичко възможно, за да попречи на Аржентина да стане световен шампион, но този път футболните богове и особено бог Меси бяха на друго мнение.
kingofpop написа:Айде питай 10 човека неутрални дали Франция заслужваше да продължи срещу Англия и ти гарантирам, че макс 1 или 2 ще отговорят с да
Човек, кво значи заслужаваше? :Д Тя и Бразилия заслужаваше да победи Хърватия, ама отпадна. Няма такова животно като заслужаваше във футбола. Или си спечелил, или не.
- Udoji90
- Контакти:
kingofpop написа:Udoji90 написа:Kingofpop, не, че нещо, ама и ти баш като папагал повтаряш това за добавеното време срещу Нидерландия. Първо Емилиано Мартинес и Люк Де Йонг се сдърпаха и няколко души покрай тях, после Паредес ритна оная топка и се получи още едно меле, отделно аутовете и свободните удари за Аржентина се биеха максимално бавно в последните 15-20 минути, а имаше и смени. И се знаеше, че реферите този път ще са строги и ще дават дълги продължения - по 10+ минути бяха давани и в други срещи. В този двубой имаше бавене и през тези 10 минути. Естествено, че ще се изпълни свободният удар отвъд изтичането им.
Е те ония ботове говорят само за дузпите, нищо друго не вдяват. С тях не може да се води нормален диалог. Сигурен съм, че биха предпочели Франция да стане шампион незаслужено, въпреки че бяха тотално надиграни и от Англия и от Аржентина :D И в колко от другите мачове в елиминациите е имало 11 минути ? във всеки мач има по 10 смени второто, така че не знам защо ги споменяваш тях. Факт е, че това беше единственият мач с такова добавено време в елиминациите. Това на Паредес беше в продължението вече, т.е. добавеното време вече беше дадено :D
За ситуацията на Паредес може и да бъркам. Ако е така, то 10 минути вероятно действително са много, но пък с това меле, което предизвика, горе-долу може да се докарат и до толкова. :D Но да речем, че съм в грешка.
За другия въпрос има и още една гледна точка. Независимо кой колко заслужава, хората все пак понякога просто си имат предпочитания и трябва да отчетеш и това. Аз също предпочитах Франция да бият, нищо че 80 минути бяха като пияни. Просто по принцип са ми симпатични като отбор, а Аржентина - точно обратното. Както казах, заслужено победиха вчера, но щях да съм доволен, ако не бяха. Ето, някои хора не харесват Франция заради Киню, други генерално не понасят французите, трети просто са си расисти и не харесват тъмнокожите им. Аз мача през 1994 не съм гледал, французи не познавам, а против африканците нищо нямам. Обаче от друга страна Аржентина ми станаха още по-антипатични след този турнир. Не е заради дузпите, Меси винаги съм го харесвал, пък и играта им не мога да кажа, че е била лоша. Само че имаха куп цигански изпълнения. То не беше Меси да влачи тениска на Мексико по земята, Ромеро (или който беше там) да хвърля тениска на Хърватия в кофата, изританата топка от Паредес, репликите на Меси към Вегхорст, вчерашните му псувни, неприличните жестове на Еми Мартинес, обидата на Агуеро към Камавинга. След повечето мачове на Аржентина в турнира имаше точно подобни простотии, докато при Франция на практика липсваха, щото имат негри, но и не и цигани (това второто определение е не просто етнос, а и характеристика на човешкото поведение понякога). Та най-малкото заради това нямах против Франция и с едно минаване на центъра да бият вчера. Е, спортно-технически не заслужаваха, но идеята ми е, че понякога има и други фактори, които влияят на предпочитанията на хората.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Ситуацията с Паредес мисля че беше в 88 минута.
kingofpop написа:Pichichi написа:Тотално надиграни в твоята глава. В тази на техния треньор едва ли е така.
Примерно в предния мач Нидерландия или Хърватия аз не я оспорвам дузпата макар че вратаря там просто имаше лош късмет и не направи нищо но дузпа имаше.
Във моята и в главата на всеки, който не е озлобен към Меси като теб :D щото вие не разсъждавате трезво заради злобата си
Айде питай 10 човека неутрални дали Франция заслужваше да продължи срещу Англия и ти гарантирам, че макс 1 или 2 ще отговорят с да
Не е бе, по мед и масло им е вървял мача. Само дето аз сефте видях двойна смяна в 40та мин.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.