СП 2022 (финал): Аржентина - Франция - 2:2 FT (3:3 et - 4:2 aet)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: СП 2022 (финал): Аржентина - Франция - 2:2 FT (3:3 et - 4:2 aet)

Мнениеот 1914.1902 » 18 дек 2022 22:43

kingofpop написа:Единственото хубаво на това, че Световното е сега е, че до следващото остават 3 години и половина, а не 4 години. Чак сега го осънах :D и до Европейскорото остават година и половина, а не две.

Перфектно е, особено за Европейското нямам търпение, дано се паднат Англия - Франция.

RMCF
Контакти:

Re: СП 2022 (финал): Аржентина - Франция, Неделя от 17:00

Мнениеот RMCF » 18 дек 2022 22:46

1914.1902 написа:
Red_Neck написа:
bubka написа:
Red_Neck написа:
bubka написа:Меси цял мач нищо не направи. Мбапе му показа кой е шефа.

КОЙ?

Е, он де :).

Най-безсмислените 4 гола в историята на футбола! :))
Това няма как някой да го задмине :))))

Сериозно ли написа това? Мбапе стана голмайстор на Световното, изравни рекорд с трите си попадения във финала и е много близо до Клозе във вечната класация, обаче головете били безсмислени.

То по тая "логика" головете вкарани от Ливърпул миналия сезон са безсмислени, щото не вдигнаха нито 1 значим трофей. Уникално тъпа логика, честно. :Д

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 18 дек 2022 22:50

Ozzimozzi написа:
ChuckNorris написа:
Dakata_1912 написа:
Ozzimozzi написа:
matador1 написа:
Dakata_1912 написа:И аз така смятам, най-добрия мач, който съм гледал ever! Това дали Меси е най-великия, всеки си го определя за себе си. Но пичове такъв мач на финал на световно- wtf. Голямо евала и двата отбора и на съдията, че ако го свиреше бг съдия, вар щеше да има 30 минути поне :)

Чак толкова? Просто сте млади.

Колко да сме млади? Кой е финала, който ти си гледал и бие този по драматизъм?
:)

Гледам финали на световни от САЩ 94, такъв мач не е имало, отделно съм гледал на запис всички останали финали, когато още ме е нямало на света- такъв мач като тоя няма. По драма ми беше само с тирето 3:3 за купата полуфинала, ама тва си беше драма само за двата отбора :)))

За супер драматични се водят ФРГ-Унгария и ФРГ-Холандия, но и двата не съм ги гледал, а и не вярвам да се доближат по съспенс до днешния. Тези от 1990г. насам,които съм гледал, определено това е най-драматичния финал, който слага в малкия си джоб останалите.

Гледал съм финалите от 1982 и за това попитах колегата, който ме изчетка, че съм бил млад, кой финал визира?!

74 не е никакъв драматизъм (не съм съвременник но съм го гледал целия), Холандия повежда, опитва се да унижи немците с игра, ФРГ вкарва дузпата за 1:1, преди почивката Герд Мюлер прави 1:2, второто холандците скачат да пресират и да играят и отменят 100% гол на немците за 1:3 които си контролират мача общо взето до края напук на постоянните пропуски на лалетата които ги изнервят. ФРГ-Унгария е много спорен, първо заради несъществуващата засада при гола на Пушкаш за 3:3 в края и поради многобройните коментари, че немците са били назобени яко които предвид играта им не изглеждат лишени от смисъл
https://youtu.be/SOtMd1_ksQU?t=4336 Абсолютно чист гол на Мюлер
Последна промяна от wolf на 18 дек 2022 22:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 дек 2022 22:52

RMCF написа:
1914.1902 написа:
Red_Neck написа:
bubka написа:
Red_Neck написа:
bubka написа:Меси цял мач нищо не направи. Мбапе му показа кой е шефа.

КОЙ?

Сериозно ли написа това? Мбапе стана голмайстор на Световното, изравни рекорд с трите си попадения във финала и е много близо до Клозе във вечната класация, обаче головете били безсмислени.

То по тая "логика" головете вкарани от Ливърпул миналия сезон са безсмислени, щото не вдигнаха нито 1 значим трофей. Уникално тъпа логика, честно. :Д

31 отбора в ШЛ през миналата година са вкарали безмислени голове, защото не са спечелили накрая.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 18 дек 2022 22:54

1914.1902 написа:
RMCF написа:
1914.1902 написа:
Red_Neck написа:
bubka написа:
Red_Neck написа:КОЙ?

31 отбора в ШЛ през миналата година са вкарали безмислени голове, защото не са спечелили накрая.

Това е финал! Хората са го казали!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8tE0GjSQpes&ab_channel=skv90s[/youtube]

Мбапето е млад и ще има време да се докаже като футболист. Виждал съм много фойверки. Меси играе почти 20 години на най-високо ниво. Който иска да се доближи до него, ще трябва постоянство.
Последна промяна от Ozzimozzi на 18 дек 2022 22:59, променено общо 2 пъти.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 18 дек 2022 22:57

Ясно е, ама айде да не се обезсмислят головете на всички останали само защото са загубили. :)

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 18 дек 2022 23:01

RMCF написа:Ясно е, ама айде да не се обезсмислят головете на всички останали само защото са загубили. :)

Специално за форуми като световно първенство, най-важен е отборният успех. Франция имат най-добрият отбор като единици, но малшанс че имаха контузени ключови футболисти. Бразилия също имаха много добър състав, но никой няма да ги запомни на това световно. Аржентина като състав са срдняци (за мен), но много мотивирани и вдъхновени. Играха като отбор и спечелиха.
В крайна сметка стана добро световно, а аз бях много скептично настроен. :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 дек 2022 23:04

За да не съм голословен прочетох всичките ви коментари, УЖАС, как може след такъв мач да пишете простотии.Това което пишат Блатер, Манолов и ЦСКА78 се нуждаят не от коментар , а от лекар.То не бяха расистки обиди, плюене по футболисти които струват стотици милиони евро и ни карат да си плащаме за да ги гледаме по два пъти на седмица.Ето и моята трактировка на финала, изключителен мач, велики Меси и Мбапе, тактическо надиграване между двамата треньори.Скалони надигра Дешан до 80 мин., но рискът на французинът с изваждането на опитните футболисти и пускане на млади проработи, но му изигра лоша услуга при дузпите.Ако Дембеле, Жиру и Гризман бяха по време на дузпите може би нямаше да има пропуски, но Дешан заслужава адмирации, че рискува за да стигне до продължения.Обратно, Скалони пусна двама опитни и класни футболисти които си свършиха работата при дузпите.Полският съдия си свърши перфектно работата, този мач е много голяма отговорност и напрежение, с изключение на 2-3 авантажа които можеше да пусне всичките му други отсъждания бяха по правилата.Никой не е виновен на Дембеле, че обърна гръб на Де Мария и след това му посегна отзад въпреки, че двама френски защитници го посрещаха, също и на Отаменди, че подцени ситуацията и позволи на Коло Муани /нищо че в Гонг пишат, че Мбапе е бил фаулиран/ да му вземе топката и аржентинецът да го държи с ръката за рамото.Радвайте се на играта вместо да търсите само лошото и да ръмжите по форумите,днес беше голям ден за ФУТБОЛА.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 18 дек 2022 23:04

Ozzimozzi написа:В крайна сметка стана добро световно, а аз бях много скептично настроен. :)

Абсолютно, нека не забравяме и цялата абсурдна помия, която напълно излишно се изсипа по Катар, а организацията им беше супер.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 18 дек 2022 23:06

И според мен стана добро първенство, най-резултатното до момента. Допринесе и фактът, че се игра по време на сезона и съответно футболистите бяха в топ форма.
Последна промяна от RMCF на 18 дек 2022 23:06, променено общо 1 път.

Върни се в “World Cup 2022”