СП 2022 (финал): Аржентина - Франция - 2:2 FT (3:3 et - 4:2 aet)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ChuckNorris
Контакти:

Re: СП 2022 (финал): Аржентина - Франция - 2:2 FT (3:3 et - 4:2 aet)

Мнениеот ChuckNorris » 18 дек 2022 21:18

plmar написа: Отговорите са ясни, както и това че Меси се нареди до Марадона.

Без да съм фен на Меси. Дори обратното. Обаче Меси е над Марадона вече. Постигнал е доста повече от него.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 18 дек 2022 21:18

matador1 написа:
Eminem написа:Огромен кеф, браво на Аржентина! Напълно заслужено победиха Франция! Ироничното е, че Европа спечели с победата на аржентинците, защото Франция няма как да се нарече европейски отбор!
Купата отиде при нация, която обожава до болка футбола и много се радвам за тях.

Има едни острови на расизма. Единият е БГ. БГ е на ниво на третия свят заради това.

Не ме занимавай с либералните си извращения. А в днешно време, най-големите расисти са чернокожите, промит мозък. Ако в "първия свят" те колят на улицата като животно и отвсякъде се чува аллах акбар, предпочитам "третия свят".

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Мнениеот gacobacov » 18 дек 2022 21:23

ChuckNorris написа:

Без да съм фен на Меси. Дори обратното. Обаче Меси е над Марадона вече. Постигнал е доста повече от него.

Няма Марадона, няма Пеле, Меси е единствения футболист, който е спечелил абсолютно всичко което може да се спечели и слага точка на всякакви спорове.

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 18 дек 2022 21:23

Мбапе горкия 3 от 3 дузпи вкара... и загуби на дузпи. :Д Определено рекордът на Клозе най-вероятно ще падне още на следващото СП. Мбапе вече е с 12, Клозе с 16.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 дек 2022 21:23

pomiqrat написа:
Аржентина са германо-италиано испанска държава и са по-бели от всяка Западна държава и само тежки комплексарчета могат да ги наричат цигани.

Аржентинците са абсолютни цигано-фашисти. Това е някакъв оксиморон, мелези между индианци и страхливи фашисти, напуснали Европа, за да избегнат въжето.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
burchill
Контакти:

Мнениеот burchill » 18 дек 2022 21:26

Добър завършек на това световно първенство.Голяма драма и двата отбора заслужаваха да спечелят.Някои питаха къде е Мбапе?.Еми ето го,дай му пространство и гледай.Много хули имаше и по Меси.Напълно заслужено може да се оттегли от националния отбор със спечелената титла.Като цялостно поведение и спортсменство заслужава да бъде уважен от всички. Едно успешно и интересно първенсво.Аз бях за Испания,която за мен необяснимо се издъни.Според мен Енрике не доведе най-оптималния състав с който разполагат.Много емоции,доволен съм от това първенство,футболът е велик!Честито на всички почитатели на Аржентина!

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 18 дек 2022 21:27

W84me написа:
pomiqrat написа:
Аржентина са германо-италиано испанска държава и са по-бели от всяка Западна държава и само тежки комплексарчета могат да ги наричат цигани.

Аржентинците са абсолютни цигано-фашисти. Това е някакъв оксиморон, мелези между индианци и страхливи фашисти, напуснали Европа, за да избегнат въжето.

Бих те поправил, умни и богати фашисти!
Изображение

Dakata_1912
Контакти:

Re: СП 2022 (финал): Аржентина - Франция, Неделя от 17:00

Мнениеот Dakata_1912 » 18 дек 2022 21:27

Ozzimozzi написа:
matador1 написа:
Dakata_1912 написа:
Ozzimozzi написа:Най-добият и спиращ дъха финал на СП, който съм гледал. Респект и за двата отбора. Меси имаше всички в индивидуален план, а сега поведе Аржентина и спечели и най-голямото отборно отличие. Велик!

И аз така смятам, най-добрия мач, който съм гледал ever! Това дали Меси е най-великия, всеки си го определя за себе си. Но пичове такъв мач на финал на световно- wtf. Голямо евала и двата отбора и на съдията, че ако го свиреше бг съдия, вар щеше да има 30 минути поне :)

Чак толкова? Просто сте млади.

Колко да сме млади? Кой е финала, който ти си гледал и бие този по драматизъм?
:)

Гледам финали на световни от САЩ 94, такъв мач не е имало, отделно съм гледал на запис всички останали финали, когато още ме е нямало на света- такъв мач като тоя няма. По драма ми беше само с тирето 3:3 за купата полуфинала, ама тва си беше драма само за двата отбора :)))

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 18 дек 2022 21:27

CSKA69 написа:
Furious_Monk написа:Меси просто е най-великият футболист в историята на футбола... което е адски дразнещо за хора като Флорентино, но истината е ,че не те определят играта, а успехите на играчите като Меси.

Чакаме поредния ход на Перес, който да ни убеди, че футболът не е за играчите и феновете, а за тези, който го управляват.

Честито на Аржентина, честито на Меси. Време е Перес да покаже, защото парите и влиянието е над играта.

Ами трябва да докара в крайна сметка Мбапе в Реал.. Само това може да компенсира ситуацията хахаха

Няма какво да компесира и няма защо Мбапе да дойде в Реал... просто трябва да вярва във футбола и да се работи в правилната посока.

Иначе, като американците, ще трябва да убеждава хората в правия път, правия път- а той съществува само за хората, които вярват че могат да манипулират човешките фантазии и вярвания... има само един път и той е успешният такъв.

Най-после Меси победи Перес пред очите на целия свят. Дано вече егото да не е водещо в управлението на един успешен футболен клуб...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 18 дек 2022 21:31

gacobacov написа:
ChuckNorris написа:

Няма Марадона, няма Пеле, Меси е единствения футболист, който е спечелил абсолютно всичко което може да се спечели и слага точка на всякакви спорове.

Единствения спечелил всичко? Това съвсем не е така. Да кажем, че всичко е КЕШ, СП и ( Европейско или Копаамерика) Да сложим и златна топка в уравнението. Еми съвсем не е единствен!

Върни се в “World Cup 2022”