plmar написа: Отговорите са ясни, както и това че Меси се нареди до Марадона.
Без да съм фен на Меси. Дори обратното. Обаче Меси е над Марадона вече. Постигнал е доста повече от него.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
plmar написа: Отговорите са ясни, както и това че Меси се нареди до Марадона.
matador1 написа:Eminem написа:Огромен кеф, браво на Аржентина! Напълно заслужено победиха Франция! Ироничното е, че Европа спечели с победата на аржентинците, защото Франция няма как да се нарече европейски отбор!
Купата отиде при нация, която обожава до болка футбола и много се радвам за тях.
Има едни острови на расизма. Единият е БГ. БГ е на ниво на третия свят заради това.
ChuckNorris написа:plmar написа: Отговорите са ясни, както и това че Меси се нареди до Марадона.
Без да съм фен на Меси. Дори обратното. Обаче Меси е над Марадона вече. Постигнал е доста повече от него.
pomiqrat написа:
Аржентина са германо-италиано испанска държава и са по-бели от всяка Западна държава и само тежки комплексарчета могат да ги наричат цигани.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:pomiqrat написа:
Аржентина са германо-италиано испанска държава и са по-бели от всяка Западна държава и само тежки комплексарчета могат да ги наричат цигани.
Аржентинците са абсолютни цигано-фашисти. Това е някакъв оксиморон, мелези между индианци и страхливи фашисти, напуснали Европа, за да избегнат въжето.
Ozzimozzi написа:matador1 написа:Dakata_1912 написа:Ozzimozzi написа:Най-добият и спиращ дъха финал на СП, който съм гледал. Респект и за двата отбора. Меси имаше всички в индивидуален план, а сега поведе Аржентина и спечели и най-голямото отборно отличие. Велик!
И аз така смятам, най-добрия мач, който съм гледал ever! Това дали Меси е най-великия, всеки си го определя за себе си. Но пичове такъв мач на финал на световно- wtf. Голямо евала и двата отбора и на съдията, че ако го свиреше бг съдия, вар щеше да има 30 минути поне :)
Чак толкова? Просто сте млади.
Колко да сме млади? Кой е финала, който ти си гледал и бие този по драматизъм?
:)
CSKA69 написа:Furious_Monk написа:Меси просто е най-великият футболист в историята на футбола... което е адски дразнещо за хора като Флорентино, но истината е ,че не те определят играта, а успехите на играчите като Меси.
Чакаме поредния ход на Перес, който да ни убеди, че футболът не е за играчите и феновете, а за тези, който го управляват.
Честито на Аржентина, честито на Меси. Време е Перес да покаже, защото парите и влиянието е над играта.
Ами трябва да докара в крайна сметка Мбапе в Реал.. Само това може да компенсира ситуацията хахаха
gacobacov написа:ChuckNorris написа:plmar написа: Отговорите са ясни, както и това че Меси се нареди до Марадона.
Няма Марадона, няма Пеле, Меси е единствения футболист, който е спечелил абсолютно всичко което може да се спечели и слага точка на всякакви спорове.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта