pomiqrat написа:Drunken_Master написа:Територията не е "чужда", щото е руска и винаги е била такава. Което не ги оправдава естествено... ама въпреки всичко си е "руска".
Супер... Само не знам, кое е бисера в случая, ама карай. :)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
pomiqrat написа:Drunken_Master написа:Територията не е "чужда", щото е руска и винаги е била такава. Което не ги оправдава естествено... ама въпреки всичко си е "руска".
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:Оня, бате... беше 100% сигурен в абсолютно всичко. И най-тъпото е, че дори не застава като мъж, а после се крие и отрича от собствените си думи. Именно затова го иронизирам. То бисерите му направо край нямат. КРАЙ НЯМАТ ! Особено вчера... кво да ти кажа, болна работа.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Drunken_Master написа:Освен това, ти какво предпочиташ... Да изчезваме като нация или да са ти затворени границите ? Аз лично предпочитам първото...
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Drunken_Master написа:Не помня да сме говори на тая тема. Ти ми каза, че не било нормално по българска телевизия да давали руски филми. Аз ти отговорих, че не са "руски", понеже режисьора е българин. Оттам нататък не е последвал твой коментар.Това са истории от първо лице за войната в Донбас – истории на обикновените хора. Те са пострадали от ненужни, от военна гледна точка, бомбардировки по цивилни цели. Те са жертви на нечие желание за война на тяхна територия на всяка цена.
Във филма няма авторови коментари, нито цензура върху изказванията на местните жители. Филмът е направен специално за европейската публика, която не знае какво се случва в Източна Украйна.
Целта на филма е да събуди интерес към продължаващия от 2014 г. въоръжен конфликт и да накара публиката да се замисли за всеобщата ни отговорност към мира в Европа.
Режисьор: Любомир Данков
България, Украйна, 2019, 60 мин.
Drunken_Master написа:Какви истини си избирам, бе ? Нали вече писахме предостатъчно по тая тема ? Отначало ли трябва да започвам ? Фекални медии и тем-подобните дебилщини цоцат пари от НПО. Според теб, за да плащат яко неправителствените организации, дали тази медия ще се стреми към безпристрастност ?
-----------------
За последен път го пиша. Такива медии... не ми ги хвали.
pomiqrat написа:Жалко, че през Османската власт не сме имали обединител тип Бандера.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:Как да стимулираме българската майка, да ражда повече деца ?
pomiqrat написа:Към манията за преследване, нарцистично личностно разстройство, когнитивното нетърпение и проблемите с възприятието за пространство трябва да прибавим и шизофрения...
https://www.forumnauka.bg/topic/23830-r ... /page/539/
Кимон ГеоргиевDrunken_Master написа:Ами виж сега, аз съм на 31 години, имам деца и съпруга, по цял ден се занимавам с ресторанти и нямам особено много време за следене. Надявам се, че ще ми простиш "съветофилията", ама...
Drunken_Master написа:Мания за преследване, бате... :)
Вече пишем и във Форум "Наука"... :)
П.С.
Болна работа... :)
Представям си колко време ме е дирил, при положение, че не бях писал там от близо месец... :)
Голяма забава ! :)
Drunken_Master написа:Ти искаш, да кажеш, че скоковете в цените на битовите сметки нямат връзка с цената на газа ли ? Интересно, що така скочиха...
pomiqrat написа:Доживяхме. България произвежда тока си посредством газDrunken_Master написа:Ти искаш, да кажеш, че скоковете в цените на битовите сметки нямат връзка с цената на газа ли ? Интересно, що така скочиха...
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта