:)))
СП 2022 (полуфинал): Франция - Мароко - 2:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Re: СП 2022 (полуфинал): Франция - Мароко, Сряда от 21:00
Колкото еквивалент на капитан Тсубаса в реалния свят стана световен шампион с Япония, толкова и Мароко има шанс. Както казах имат да изразходят последния си патрон за изненада и това ще им е последния. За титла вече ще изглежда прекалено нагласено. :)

Барса и Лудогорец, але, алеее...
- MASTER_COOL
- Контакти:
Мощно за Мароко !
Време е петлите да приключват курса !
Не знам как може някои бълграрин да подкрепя Франция, особено след онези спомени от 93-та година и отношението на тези срещу нас !
Не знам как може някои бълграрин да подкрепя Франция, особено след онези спомени от 93-та година и отношението на тези срещу нас !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:Мощно за Мароко !
Българите масово наричат сърбите братя, а ти си мислиш че заради един индивид от преди 30 години това ще пречи да се вика за Франция
matador1 написа:1914.1902 написа:Мбапето, който много се радваше на пропуснатата дузпа от Хари Кейн, ще плаче много днес или в неделя. Всичко се връща.
Ти тогава смятай какво ще се случи с Меси, дето се подиграваше с човек, болен от рак и не стисна ръката на противника си. Недей с клетвите. Не съществуват. По твоята логика би трябвало Мароко да стане световен шампион. На теория е възможно, но чак пък толкова.
Преди една година същият Мбапе изпусна решаваща дузпа срещу Швейцария, а малко по-късно беше споделил, че след това е искал да напусне ПСЖ и Франция поради тази причина. Тогава е осъзнал колко му е тежко, но не видяхме нито един кадър на швейцарски футболист, който да се кефи по такъв начин. Яд ме е, че просто той е бил на мястото на Кейн преди година, а не показа кой знае какво съчувствие към случващото се. Аржентинците бяха критикувани за радостта си след дузпите срещу Нидерландия, но Мбапе заслужава същата критика. Сега (или в неделя) ще му се върне, убеден съм.
Недей казва голяма дума!
Да не те видим с тениска на Реал и отзад да пише Мбапе!?
miro_rz написа:Недей казва голяма дума!
Няма такъв шанс, Реал вече си намери нападател.
1914.1902 написа:miro_rz написа:Недей казва голяма дума!
Няма такъв шанс, Реал вече си намери нападател.
Бе то Зидан и Фиго се дърпаха на времето!
Имам приятели франсета. Не са лоши хора от простолюдието. Обичат да се събират на маса и мразят така наречената буржоазия.
Веднъж ритахме на малки вратички
Викаха ми Костадинов. Още помнят:-)))
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
- insaneboy1
- Контакти:
4x4 написа:Имам приятели франсета. Не са лоши хора от простолюдието. Обичат да се събират на маса и мразят така наречената буржоазия.
Зависи откъде във Франция са. Има голяма разлика между парижани и останалите. Парижаните са непоносими сноби.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
insaneboy1 написа:4x4 написа:Имам приятели франсета. Не са лоши хора от простолюдието. Обичат да се събират на маса и мразят така наречената буржоазия.
Зависи откъде във Франция са. Има голяма разлика между парижани и останалите. Парижаните са непоносими сноби.
А да! Това ми казаха и момчета в Лил.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER