Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Американски спорт (NHL,NFL,NBA...)

Мнениеот boabbb » 29 ное 2022 00:12

rhaegar написа:Не се бъркаш. Синси са ни криптонит, не става и не става срещу тях.

Аз имах леки съмнения, понеже Бенгалс бяха без двама от най-добрите си играчи - Джа'Мар Чейс и Джо Миксън, ама са удържали ниска резултатност и са ги излъгали (киртаците от Макс Спорт усраха трасето за мача). Не е било нещо от рода на Долфинс оня ден дето по едно време водеха 30-0, а после добре, че се смилиха и пуснаха някоя точка на клетите тексасци...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 дек 2022 22:22

Пекат се яки изненади в Тексас и Тенеси ...

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 11 дек 2022 22:51

Лавината ги гледам с/у СЛБ, доста тъпо вървят нещата с контузиите. Вече и Макинън е контузен а също така Родригес, Ландеског, Менсън, Байрам. Ничушкин се върна в игра.
0:0 засега.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 12 дек 2022 01:07

Гранде Мико но не съм много доволен!
2:49 до края печелим ПП и вместо да ги бием грешим и пускаме гол с/у 4-ма. Добре че успяхме да изравним 2:2 при оставащи 8 секунди и 6 на 5 на леда. После Мико си ги изтрича с 3-ти гол в мача още в началото на ОТ-ма. Дано спре тази драма с постоянните контузии че да можем да си разчитаме на всички играчи.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 19 дек 2022 09:09

Обрат от 33:0 ли?
Бахти типовете, май доста продължения се играят последните седмици. ГБ и чичо Том нещо като нищо
май, колко мача беше редовния сезон? Тия ГБ ще могат ли да бият шампионите?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 дек 2022 11:51

18 седмици е редовния сезон, остават още 3 - сега ще има доста мачове около Коледа. Мат Райън е умрял от гъдел вече, човека е откровено за пенсия, дори изглежда повече сдал багажа от чичо Том, а е на 37-8 ... Интересно е, че той е куотърбекът, който е допуснал най-големите обрати в обикновен мач и на Супебоул. Иначе чичо Том снощи играеше като едно време, ама първото полувреме и в комбинация с лошата игра на Бъроу и Бенгалс, поведе 17-3(по едно време даже на 0). Второто полувреме Тампа Бей направиха престъпно тъпи грешки и си платиха като отбелязаха само 6 точки, срещу 31 на Бенгалс. Бъроу, Джа'Мар Чейс и компания се разиграха, а и като им даваха къси полета, направо изметоха пода с тях :D Грийн Бей като нищо ще бият Рамс тая вечер - Рамс нямат общо с отбора от миналата година след напускането на Вон, а и особено след контузията на Стафърд. Интересното е, че чичо Том ще влезе в плейофите вероятно с негативен баланс, само заради безобразно слабата конференция. И накрая трябва да отбележа невероятното зрелище между Бъфало и Долфинс - в Youtube има репортаж - брутален мач, в който Алън показа, че е най-добре играещия QB в момента, въпреки конкуренцията на играчи като Бъроу и Махоумс ...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 дек 2022 20:31

На мен просто не ми се говори за футбол в последния месец. Контузиите и малоумието на офанзивния ни координатор направо ме отказват да гледам мачове.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 дек 2022 11:44

Тия 4 поредни загуби са леко опасни, понеже Жагуарите взеха да бият и може да оплетете конците за плейофите. А да отпаднете в такава скандално слаба дивизия ще е грозно. Хубавото е, че ви предстоят на хартия 2 лесни и един труден мач. Хюстън са дънни риби, ама на Махоумс му трябваха продължения в тоя кръг, така че мача може и да не е лесен. Срещу Дак и компания ще е тегаво, и накрая може да се окаже тайбрек срещу Джаксънвил в последния кръг и то навън ... Май-май само на хартия са лесни мачовете :D

Като цяло е хубаво, че ще дават мачове по Коледа, ще има какво да се гледа, а не някои Холмарк бози :D

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 дек 2022 16:11

Мен мачовете не ме притесняват. И трите отбора по принцип можем да ги бием, ако сме здрави. В момента WR-те ни са practice squad guys за повечето отбори, левия ни такъл е толкова зле, че вкарваха шести лайнмен до него, за да му помага с блоковете. Тани цял сезон се бори с травми и някак се държи, а от защитата ни липсват 4-5 титуляра. Отделно че това недоразумение, което ни се води офанзивен координатор няма никаква идея какво прави.

Ако се върнат Бъркс, Оутри и поне един корнър, ще си вземем дивизионните мачове поне. Конкретно Джагс и така щяхме да ги изплющим, но направихме 4 търноувъра, след като в 13 мача преди това имахме 11.

Не че няма да сме one and done в плейофите, но това вече е друг въпрос.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 21 дек 2022 21:01

Ще се счупят от мачове.

Изображение

Върни се в “Други спортове”