Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Drunken_Master » 11 дек 2022 13:48

НЕдебилче... основната разлика между мен и теб е, че аз нямам твоя акъл. Толкова си НЕдебил, че дори не можеш и да се прикриеш като хората. Пишеш по едно и също време тук и там. Цял ден не си писал и изведнъж пишеш и в двата форума по едно и също време. Казвам ти сериозно, вземи се скрий някъде... Б*хти болната работа !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 11 дек 2022 14:42

Eminem написа:Снощи в Париж е имало бурни марокански кандидат студентски изпити. Сигурен съм, че и в други части на Европа е имало изпити за лекари и инженери. Те дори и радостта и позитивните емоции превръщат във вандализъм. Представете си за каква дивашка природа става въпрос

Интересното е, че не съм чул в самото Мароко да има някакви безредици. Явно там си налягат парцалите и мируват, щото ..... това само показва колко е сбъркано всичко в Европа. Тук безчинстват, трошат, крадат и се бият, понеже всички ги дундуркат и галят с перце. Тук каквото и да сторят, вечно са с етикета на онеправдани и репресирани, хрантутени и дундуркани.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 11 дек 2022 14:59

Drunken_Master написа:НЕдебилче... основната разлика между мен и теб е, че аз нямам твоя акъл. Толкова си НЕдебил, че дори не можеш и да се прикриеш като хората. Пишеш по едно и също време тук и там. Цял ден не си писал и изведнъж пишеш и в двата форума по едно и също време. Казвам ти сериозно, вземи се скрий някъде... Б*хти болната работа !

Браво. Стигнал си до заключението, че нямаш акъл. Беше крайно време. Сега остава да се справиш с манията за преследване, нарцистично личностно разстройство, когнитивното нетърпение и проблемите с възприятието за пространство. Имаш дълъг път да извървиш. Дано има кой да те подкрепя по пътя ти, ако няма - насреща съм.

Съвсем нормално да пиша едновременно. Както е нормално, че посещавам два сайта едновременно, за да видя какви новини са публикували през деня. Явно правенето на две неща ти се вижда трудно и мислиш, че другите също не могат да се справят. Цели два пъти съм влизал в наука ;( Веднъж, защото не спря да пишеш какви тъпаци пишат там и след само едно изречение разкрих кой умник стои зад него и втори път, защото ми бяха писали и в имейла ми имаше съобщение. Доста по различно от човек, който по цял рефрешва страници на форуми.

Твърде нервен си за човек, който ще ме прави за смях.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 11 дек 2022 15:05

Мхм... И понеже аз "нямам акъл" и имам "мания за преследване", ти току-що си призна чисто и просто, че си тоя, дето влиза с анонимен акаунт за да плюе по мен, понеже това ти са единствените два поста под тоя ник ?
Брато, ти имаш ли изобщо някакво образование ? Поне трети клас изкласи ли ? След всеки свой пост, все повече затвърждаваш тезата ми, че Сиса е по-умна от теб. Продължавай... :)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 дек 2022 15:25

ReBorn1982 написа:
Eminem написа:Снощи в Париж е имало бурни марокански кандидат студентски изпити. Сигурен съм, че и в други части на Европа е имало изпити за лекари и инженери. Те дори и радостта и позитивните емоции превръщат във вандализъм. Представете си за каква дивашка природа става въпрос

Интересното е, че не съм чул в самото Мароко да има някакви безредици. Явно там си налягат парцалите и мируват, щото ..... това само показва колко е сбъркано всичко в Европа. Тук безчинстват, трошат, крадат и се бият, понеже всички ги дундуркат и галят с перце. Тук каквото и да сторят, вечно са с етикета на онеправдани и репресирани, хрантутени и дундуркани.

В другата тема като попитат защо всички бягат в западни държави, точно това им обяснявам. Тук могат да си вилнеят на свобода и все европейците излизат виновни за престъпленията им.
"Газят границите, защото нямат законен начин да преминат".
"Ако няма граници, няма да ги преминават незаконно".
Това е малка част от малоумните заключения на либералите.
Тук могат да се правят на жертви и да разиграват картата с расизма и репресиите колкото и когато си поискат. Европейците се връзват на това, защото им е насадено фалшиво чувство на вина и им промиват мозъците с фалшиви човешки права. В държавите с тяхната култура, всичко това няма как да мине.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 11 дек 2022 16:23

Drunken_Master написа:Мхм... И понеже аз "нямам акъл" и имам "мания за преследване", ти току-що си призна чисто и просто, че си тоя, дето влиза с анонимен акаунт за да плюе по мен, понеже това ти са единствените два поста под тоя ник ?
Брато, ти имаш ли изобщо някакво образование ? Поне трети клас изкласи ли ? След всеки свой пост, все повече затвърждаваш тезата ми, че Сиса е по-умна от теб. Продължавай... :)

Какво означава анонимен акаунт във форум :D

Не успях да завърша първи клас, но това не ми попречи да се образувам, да те правя крив и да ти разсипвам нервната система.

ReBorn1982 написа:.

Всъщност харесваш мароканци и подобни а не харесваш европейци.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 11 дек 2022 16:26

pomiqrat написа:Не успях да завърша първи клас, но това не ми попречи да се образувам, да те правя крив и да ти разсипвам нервната система..

Мхм... Толкова ме правиш крив, че дори нямаш един грам мозък в главата си, за да се прикриеш от нещо, което би те направило за кашмер пред целият форум. Уж не бил той, ама той иначе бил влизал, ама не бил писал за мене...
Както казах, дори и Сиса би се засрамила от това нещо, ама тя всеизвестно е няколко класи над теб. Ти очеизбождащо си по-тъп от нея... :) Поне в нещо да си първи, бе, Помияр ! Това е повод да почерпиш въображаемите си приятели... :)
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 11 дек 2022 16:27

Drunken_Master написа:
pomiqrat написа:Не успях да завърша първи клас, но това не ми попречи да се образувам, да те правя крив и да ти разсипвам нервната система..

Мхм... Толкова ме правиш крив, че дори нямаш един грам мозък в главата си, за да се прикриеш от нещо, което би те направило за кашмер пред целият форум. Уж не бил той, ама той иначе бил влизал, ама не бил писал за мене...
Както казах, дори и Сиса би се засрамила от това нещо, ама тя всеизвестно е няколко класи над теб. Ти очеизбождащо си по-тъп от нея... :) Поне в нещо да си първи, бе, Помияр ! Това е повод да почерпиш въображаемите си приятели... :)

Пак си създаваш паралелна реалност, в която някой е казал нещо. Да не съм престъпник да се прикривам. Кашкавалена главо...

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 11 дек 2022 16:28

А, да... Сега пак отричаме. :)
Баси НЕдебила ! :)
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 11 дек 2022 16:34

Кашкавалена главо, болното ти съзнание създава дискусии, които не съществуват.

Върни се в “Свободна зона”