Всекидневна
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Всекидневна
На това първенство пробиват отборите ,които имат дух и колектив, а не толкова звезди.
КАУЗА КОЛЕЖА!
- Udoji90
- Контакти:
Поздравления за Мароко. Камерун през 1990, Сенегал през 2002 и най-вече Гана през 2010 не бяха далеч от влизане в 4-ката. Искаше ми се някой тъмнокож, а не арабски отбор да бъде първият африкански на полуфинал, но и това се приема. :)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Имах голямо желание в последните две издания Мароко да успее да спечели, но вече съм доволен и на това историческо постижение.
В сферата на вероятностите, но финал Мароко - Аржентина поне ще е празник и на трибуните.
Силни фенове имат
Силни фенове имат
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]
Udoji90 написа:Поздравления за Мароко. Камерун през 1990, Сенегал през 2002 и най-вече Гана през 2010 не бяха далеч от влизане в 4-ката. Искаше ми се някой тъмнокож, а не арабски отбор да бъде първият африкански на полуфинал, но и това се приема. :)
Африкански отбор е световен шампион в момента пълен с въгленчета. Не знам какво толкова те дърпа към тях
Просто едните са оригинални африканци, а другите не.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Ко стана някои хора почнаха да се отказват от футбола щото не продължил техния отбор или не им излязла прогнозата. Чакайте бе деца на планетата Земя. Нали за това е интересен футбола и има милиарди привърженици. То ако ставаше всеки път едно и също никой нямаше да гледа нито пък да залага. Отбори от четири континента на полуфинала ( разделям Европа условно на 2) , Франция си беше фаворит, Аржентина също, Хърватите са вицешампион, една изненада има и готово!
Еми не може всички да са на полуфинала.
Големи анализатори и критици сте пък плачете като малки деца. Да не говорим че България отдавна я няма на футболната карта ама айде това е друга тема.
Недейте да плачете айде няма нищо. Пак идва Европейско, пак ще редите на неадекватните треньори съставите и ще давате професионални прогнози, после пак световно и така.
Да сме живи и здрави, да няма пандемии и войни, че да има футбол!
Еми не може всички да са на полуфинала.
Големи анализатори и критици сте пък плачете като малки деца. Да не говорим че България отдавна я няма на футболната карта ама айде това е друга тема.
Недейте да плачете айде няма нищо. Пак идва Европейско, пак ще редите на неадекватните треньори съставите и ще давате професионални прогнози, после пак световно и така.
Да сме живи и здрави, да няма пандемии и войни, че да има футбол!
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
- Udoji90
- Контакти:
Аз лично съм си доволен. Франция ги харесвам по принцип, Мароко и Хърватия са ми 50:50, Аржентина не ги харесвам, но Меси е пиДЖ и няма да се разсърдя да я вдигне световната титла. 8-) И моите отбори отпаднаха, но това е положението. На някои хора им е тъпо, че УЖ най-добрите отбори не са продължили. Според мен пък щеше да е тъпо, ако нямаше изненади. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Еми да! Бразилия вече 5 пъти шампион, айде другото световно пак ще имат шанс пак ще са фаворит.
Италия трябва ударно да се завърнат.
Холандците още нямат купа.
То и аз искам Англия ама нямат и финал даже от десетилетия насам.
Германците - никой не им е виновен.
Уругвай и те до никъде..
Ама в тази игра няма: който повече заслужава трябва да бие или пък "морални шампиони". Те и иберийците си заслужиха отпадането ако погледнем справедливо.
Това е мъжка игра - не случайно най-популярния спорт. Няма място нито за сръдни нито пък за напатки и обиди.
Айде може по време на мач да си испуснеш нервите, нормално е и сълзи да има но това е от адреналина. Уважението към съперника е по- мъжко поведение отколкото да го плюеш барабар с реферите, фифата или държавата от която е.
То ако ставаше така, Вили Вуцов щеше да е треньор като за Световно:-))
Италия трябва ударно да се завърнат.
Холандците още нямат купа.
То и аз искам Англия ама нямат и финал даже от десетилетия насам.
Германците - никой не им е виновен.
Уругвай и те до никъде..
Ама в тази игра няма: който повече заслужава трябва да бие или пък "морални шампиони". Те и иберийците си заслужиха отпадането ако погледнем справедливо.
Това е мъжка игра - не случайно най-популярния спорт. Няма място нито за сръдни нито пък за напатки и обиди.
Айде може по време на мач да си испуснеш нервите, нормално е и сълзи да има но това е от адреналина. Уважението към съперника е по- мъжко поведение отколкото да го плюеш барабар с реферите, фифата или държавата от която е.
То ако ставаше така, Вили Вуцов щеше да е треньор като за Световно:-))
Последна промяна от 4x4 на 11 дек 2022 13:31, променено общо 1 път.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER