Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот pomiqrat » 10 дек 2022 12:31

Drunken_Master написа:
pomiqrat написа:
Drunken_Master написа:Да питам момчето от малцинствата, кога украинските свръхсолдати ще стигнат до Москва ? :)
Като гледам какво е съотношението на жертвите... съвсем скоро ! :)

В очакване сме до три дни военната операция да приключи и путьо да развее руското знаме в Киев.

Умното момче има две-три изречения дето си ги върти постоянно. Това за "трите дни" сме го чели от него сигурно над 200 пъти... Другото беше, че никой не емигрирал в Русия. ;)

Важното е че нямам психическо заболяване и не карам хората да слушат несъществуващи записи.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 10 дек 2022 12:36

pomiqrat написа:Важното е че нямам психическо заболяване

Да, тук съм съгласен. IQ-то ти е по-ниско и от лунната температура през нощта...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Лицемерие ли бе да го опишеш ?!

Мнениеот Drunken_Master » 10 дек 2022 12:47

Пентагонът вече е дал мълчаливо разрешение на Украйна да нанася удари с дронове във вътрешността на Русия. Това твърди The Times.
Според вестника след започването през октомври на всекидневни руски ракетни атаки срещу цивилни Пентагонът е ревизирал оценката си за рисковете от войната в Украйна. Ключов елемент от преоценката е ново становище по въпроса дали оръжейните доставки за Киев могат да доведат до военна конфронтация между Русия и НАТО.

:)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 10 дек 2022 17:18

Drunken_Master написа:Да питам момчето от малцинствата, кога украинските свръхсолдати ще стигнат до Москва ? :)
Като гледам какво е съотношението на жертвите... съвсем скоро ! :)

Това никога не е било цел не знам кой ги измисля тези глупости. Украйна иска само да си върне териториите и нищо повече. Други бяха тези с желанията до някъде си за няколко дни, а Кадиров дори плашеше, че щели да стигнат самите те до Берлин и го има на видео дори.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 10 дек 2022 18:24

Drunken_Master написа:.

Всеки втори твой пост е, как ние нищо не разбираме, как сме били назобени със Западна пропаганда, колко сме тъпи и т.н.? И никога не отговаряш на въпроси, понеже ни игнорираш, а не отговаряш, понеже няма какво да кажеш. Доказателство за думите ми е, че когато ти се зададе друг въпрос, отговаряш. Останалите просто ги подминаваш :D

Ако през 1784 в Добрич пра пра пра пра пра прабаба ти се е залюбила с някой негър и се е родил пра пра пра пра прадядо ти, ти от кой етнос си?

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 10 дек 2022 18:34

Ами на дебили не отговарям на въпроси, да... Специално на тоя въпрос, който задаваш ти също съм отговорил, зададе ми го JACKO. Не по същият начин, ама долу-горе това се подразбираше. Понеже си страшен капацитет се надявам и да го откриеш...
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 10 дек 2022 18:41

Drunken_Master написа:Ами на дебили не отговарям на въпроси, да... Специално на тоя въпрос, който задаваш ти също съм отговорил, зададе ми го JACKO. Не по същият начин, ама долу-горе това се подразбираше. Понеже си страшен капацитет се надявам и да го откриеш...

Всеки втори твой пост е, как ние нищо не разбираме, как сме били назобени със Западна пропаганда, колко сме тъпи и т.н.? И никога не отговаряш на въпроси, понеже ни игнорираш, а не отговаряш, понеже няма какво да кажеш. Доказателство за думите ми е, че когато ти се зададе друг въпрос, отговаряш. Останалите просто ги подминаваш :D

Ако през 1784 в Добрич пра пра пра пра пра прабаба ти се е залюбила с някой негър и се е родил пра пра пра пра прадядо ти, ти от кой етнос си?

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 10 дек 2022 18:43

Кво се опитваш да постигнеш като ми задаваш един и същ малоумен въпрос по 20 пъти ? Отговорил съм вече... Самият въпрос е изключително елементарен. Поне за мен. За теб и главата ти вероятно е с повишена трудност.
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 11 дек 2022 11:12

Простотията сред копейките няма край

Зеленски стана човек на годината според списание TIME.

През 1941 г. Адолф Хитлер беше на корицата на същото списание.

Историята е циклична.
BG military

Не знам защо пропускат, че и путьо е бил на корицата

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 11 дек 2022 11:23

Тоя тръгне ли да разсъждава... накрая все гредЪ. Въпрос на капацитет.
Случките с Хитлер и Путин нямат абсолютно нищо общо. Хитлер е предложен дори за Нобелова награда за мир, което е поредното гнусно лицемерие на Великите сили, после имаме и Мюнхенското споразумение, което както и да го погледнеш е един опит да се тласне Германия към нападение над СССР. Преди това Сталин прави многобройни опити за преговори с Великобритания и Франция, но все безуспешни. Прави опити и за преговори с Чехословакия, но те му отказват, поради натиска на същите тези Велики сили. Останалото е ясно...
Изображение

Върни се в “Свободна зона”