СП 2022 (1/4-финал): Нидерландия - Аржентина - 2:2 FT (3:4 aet)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

botevplovdiveoe
Контакти:

Re: СП 2022 (1/4-финал): Нидерландия - Аржентина - 2:2 FT (3:4 aet)

Мнениеот botevplovdiveoe » 10 дек 2022 00:41

4x4 написа:Аз йато привърженик на теориите на конспирацията ще кажа че гласят Меси - Роналдо финал за повече милиарди по света да гледат продаденото от Платини Световно на Арабите напук на Англия

Чудно ми е при евентуален такъв финал,дали Сантош ще има топките да остави Роналдо резерва.
КАУЗА КОЛЕЖА!

Capitano_Puyol

Мнениеот Capitano_Puyol » 10 дек 2022 00:48

Заслужена победа на Аржентина ! В продълженията ги смачкаха и трябваше още тогава да завърши 4-2 и въобще да не се стига до дузпи. Абсолютно калитарски голове на дървената Холандия (честно скоро толкова дървари в холандския национален отбор не бях виждал едновременно). Скалони наистина направи грешка като прибра отбора твърде назад, но не съм съгласен така да бъде оплюван, при положение че след 1993г. той е първия, който успява да спечели с Аржентина значим трофей - Копа Америка и то на Маракана срещу големия враг !
Барса и Лудогорец, але, алеее...

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 10 дек 2022 00:51

4x4 написа:Аз йато привърженик на теориите на конспирацията ще кажа че гласят Меси - Роналдо финал за повече милиарди по света да гледат продаденото от Платини Световно на Арабите напук на Англия

Не, че финал на СП по футбол не е едно от най-гледаните спортни събития. Обаче стигне ли се до финал Аржентина - Португалия, Меси vs Роналдо, това може да постави някакъв брутален рекорд по гледаемост, а от там да донесе и много, мноого пари. Така че, могат да спретнат подобен развой.

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 10 дек 2022 00:52

botevplovdiveoe написа:

Чудно ми е при евентуален такъв финал,дали Сантош ще има топките да остави Роналдо резерва.

Не знам ама много неочаквани изненади на това световно
Кой- ти е очаквал Бразилия да отпадне преди полуфинал или Мароко да бие Испания и още и още
Хич не е скучно
Двата "скучни" мача днес до последно държаха на тръни целия свят
Това са милиарди зрители, а за какви пари става дума от реклами и тв права неам представа
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 10 дек 2022 01:01

ChuckNorris написа:

Не, че финал на СП по футбол не е едно от най-гледаните спортни събития. Обаче стигне ли се до финал Аржентина - Португалия, Меси vs Роналдо, това може да постави някакъв брутален рекорд по гледаемост, а от там да донесе и много, мноого пари. Така че, могат да спретнат подобен развой.

Е да де ама понеже го очакваме вече може да измислят нещо още по- неочаквано. Ебеш ли им мамата. То ако знаехме какво ще стане всички тука разбирачи щяхме да сме милионери и нямаше да имаме време да пишем у форума:-)
Последна промяна от 4x4 на 10 дек 2022 01:04, променено общо 1 път.

Capitano_Puyol

Мнениеот Capitano_Puyol » 10 дек 2022 01:02

Пропуснах и поредицата от 36 мача без загуба при Скалони, това май при друг треньор не е било, откакто имат футболен национален отбор. Млад треньор е още и допуска грешки разбира се, но има потенциал и очаквам именно с него Аржентина да постигне голямата цел. И последно се разберете, че ако Аржентина е толкова слаб отбор и имат само Меси, донякъде Лаутаро и другия Мартинес, няма как ако треньорът не сглоби добър колектив, устойчив в трудни моменти, както видяхме тази вечер, да се омаловажава неговата работа. Всички знаят какво представляваше Аржентина преди Скалони при това с много по-млад Меси в състава и други добри футболисти, които сега ги няма като Тевес например. От тия 36 мача без загуба буквално бяха занулявани противниците вкл. Бразилия на Макарана миналата година. Тук някои говорят за Чоло Симеоне, но мисля че всички се сещат как ще играе Аржентина при Чоло, особено след като и Меси приключи кариерата си. По-грозно ще изглеждат нещата и от Атлетико...

П.С. Впрочем 2010г. Испания също започна със загуба Световното и започнаха да я отписват, но накрая нещата се наредиха. Според мен и Аржентина върви по този пъти, особено след критичния момент, който беше преодолян тая вечер при изравняването. Бразилия рухна при дузпите след като им изравниха и се пречупиха психически, докато при Аржентина нямаше такова нещо...те даже в продълженията ги разцепиха от удари и имаха греда, а при дузпите освен безупречния Емилиано Мартинез (поздрав за Удоджито понеже е арсеналец), и изпълненията бяха отлични с изключения на 4тата дузпа, но пък видяхте накрая охулвания Лаутаро по какъв категоричен начин вкара своята при огромното напрежение, знаейки че ако вкара Аржентина продължава напред.
Барса и Лудогорец, але, алеее...

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 10 дек 2022 01:09

Ама и холандците се вдървиха, уж трябваше да имат психическо преимущество след изравняването станаха по злe . Вратарчето от Херенвеен мисля че има повече потенциал от това което показа

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 10 дек 2022 01:27

До 83 минута Аржентина просто ги смачкаха игрово. С класа, с рутина си ги биеха. Това 2:2 стана от тактическа грешка на Скалони, от супер късмет и от това, че Холандия нямат никакви футболисти, а само разнби ботушари. Реално това им беше шанса, да почнат да центрират към няколкото си дългуча и дървета и те да почнат да се блъскат в наказателното на гаучосите и каквото стане. Е, стана. Бог помогна зверски да стане, както и съдията. Първо нямаше никакви основания за 10 мин. продължение, нямаше дори за 5 мин даже. Второ - фала в 11 минута на продължението от 10 беше изключително спорен, да не кажа, че нямаше такъв. Да, блъснаха го, но преди това той блъсна защитник и това навсякъде другаде щеше да е фал в атака или нищо. Имаше чист ЧК за холандец в продълженията, с ЖК вече направо разби устана на Меси, и кръв имаше, и Меси атакуваше и оня го спря с бодичек....В продълженията също Аржентина тотално ги смачка, изтърваха точно 4 чисти гола, 3 от които Бог сякаш я извади. Е, да си го кажем - след толкова съдийски аванти за Холандия и след такъв безумен късмет - щеше да е прекалено и в дузпите да им върже и то срещу едни от най-добрите исторически дузпаджии - Аржентина. За мен изобщо не трябваше да има дузпи, класата беше съвсем различна, всичко, което промени едно рутинно 0:2 беше глупостта на Скалони и това, че Холандия почнаха да играят всичко, но не и футбол - блъскане, кюскане, джаскане....и то да им върже....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 10 дек 2022 01:44

За мене беше театър всичко Аржентина "заслужено" да продължи ама да е интересно до последната секунда дори и за тези дето залагат на живо. Иначе след 2:0,милиарди телевизори по света сменят канала. Признавам уморен бях, като ми остане време ще си го пусна пак този "скучен" мач

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 10 дек 2022 01:51

Между другото интересно как никой не коментира 10-те минити продължение, особено тези, дето иронично подхвърляха, че съдията помага на Аржентина :D те си знаят кои са

Аз не можах да повярвам като видях 10 минути, беше ясно, че ще се играе до гол. Не знам защо съдията искаше такъв развой
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “World Cup 2022”