Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Aronaks
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Aronaks » 09 дек 2022 16:59

honda написа:
Aronaks написа:
metodito написа:
1914.1902 написа:
metodito написа:https://www.youtube.com/watch?v=qjuzgQv88d8
Дали е истина, не знам, но не ми изглежда, като това, което липсва според мен - тежък таран голаджия.

На клипове много такива сме гледали, а на Герена след второто им отиграване ги гонят.

Според мен на "Левски" му трябва тип Дембеле или тип Камбуров. Физически мощен таран и "ръгач". Този ми изглежда тип Жеан Карлос.

Този не е никакъв нападател. Погледнете му статистиката. Има 16 гола за 7 години. Надявам се да са единиствено писаници на журналистите с цел събиране на кликове. Ако нашите вземат подобен нападател, явно нито ЮГ ще идва, нито пари ще има.....

Какви 7 години ,като в момента няма навършени 22- на 14 години ли е започнал да играе при мъжете?
Много трудно можем да вземем ЦН на няма и 21 години от Гремио.
Това момче има мачове за Копа Либертадорес и Копа Судамерикана във визитката си.

Добре съгласен съм, просто не догледах годините, а гледах сезоните. Но откакто играе за мъжки отбори, а именно 2021 г. има изиграни 46 срещи, в които е вкарал 6 гола. Последните 36 мача има само две попадения. Явно това е човека, който можем да си позволим, но според мен трябва да се изчака и да видим, дали ще има сделка. Честно казано, не знам колко ще трябва да чакаме, но като познавам българския манталитет съм сигурен, че в момента има много хора, които се опитват да прецакат сделката по всякакъв начин.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 09 дек 2022 17:58

tmanolov написа: И всичко това за почти 0 лева (само Роналдо е трансфер, но покрит от Палмите).

Всъщност Палмите са ни дали пари на ЗАЕМ за да купим Роналдо.
"Покрит" означава нещо съвсем друго.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 09 дек 2022 18:51

Гледам, пак сте зачекнали темата с централния нападател.
Според мен, тъй като очевидно догодина ще играем за здране, мисля че трябва да се даде шанс на Рупанов, както и на Марин. Играта с евтини или безплатни чужденци сме я играли и резултатът обикновено е разочароващ. Отделно и без пари да го вземеш трябва заплата да му се дава, а качествен нападател за без пари трудно.

А и в края на кайщата тази школа трябва да почне да произвежда качествени футболисти, които да се налагат в първия отбор. При сегашното дередже с производство на средняци за кой ли не отбор, които отгоре на всичко се пънат най-много баш срещу нас, полза да я развиваме просто няма.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 09 дек 2022 19:18

Аз не знам що не вземем пак Костов. Може да не е в перфектна форма и не е първа младост, обаче поне е нападател и вкарва. В Пирин много не вкарва, но все пак трябва да има и с кой да играе. Няма да иска и много пари със сигурност, освен това ще ни струва 0 лева. Може да е контузен чат-пат, ама и Попето е така. Струва ми се добър вариант за резервен нападател, а защо не и за постоянен, като влезе във форма.
Знам, че Мъри няма да го вземе, защото търси някой млад и перспективен с опция за продажба, но докато търси ни трябва човек да вкарва голове, а Костов го е показал че може.
Все още не ми е ясно защо изгони Костадинов, който мисля, че също не беше лош нападател.

Потребителски аватар
boglev
Контакти:

Мнениеот boglev » 09 дек 2022 20:46

Левски се раздели с Абдулахи Шеху, съобщиха "сините" на официалния си сайт. Договорът между клуба и футболиста бе прекратен по взаимно съгласие.

Продължаваме с тази аматьорщина. За какво беше тоя, за какво и оня Блажевич? Сбъркана история
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 09 дек 2022 20:53

Така е със свободни агенти, няма как от 5 да стават 5. Както Гонзо едно време го каза, като нямаш 5 лв за хубави червени домати, ровиш в брака и ако се уцели нещо:)

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 09 дек 2022 22:22

ikar написа:Така и не се разбра с какво нидерландеца Холдър разочарова треньора след като не получи шанс за изява.Готов съм да се обзаложа че след 6месеца при Херо той ще бъде друг футболист. Всъщото време със абсолютен мазохизъм се налага футболист като Краев, който няма потенциал дори за родният Ботев. Както каза един приятел това момче е като домашният фикус - където и да го преместиш и сложиш винаги ще пречи.

Доколкото разбрах, беше взет с цел да се обиграва във дублиращия. Ама после се оказало, че в дубъла чужденци не могат да играят. Кой вече е допуснал недоразбирането, друг въпрос...

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 09 дек 2022 22:24

vvessel написа:Аз не знам що не вземем пак Костов. Може да не е в перфектна форма и не е първа младост, обаче поне е нападател и вкарва. В Пирин много не вкарва, но все пак трябва да има и с кой да играе. Няма да иска и много пари със сигурност, освен това ще ни струва 0 лева. Може да е контузен чат-пат, ама и Попето е така. Струва ми се добър вариант за резервен нападател, а защо не и за постоянен, като влезе във форма.
Знам, че Мъри няма да го вземе, защото търси някой млад и перспективен с опция за продажба, но докато търси ни трябва човек да вкарва голове, а Костов го е показал че може.
Все още не ми е ясно защо изгони Костадинов, който мисля, че също не беше лош нападател.

Костадинов по същите причини като Здравчето - проблеми с хазарта.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 дек 2022 22:46

tiamat написа:
ikar написа:Така и не се разбра с какво нидерландеца Холдър разочарова треньора след като не получи шанс за изява.Готов съм да се обзаложа че след 6месеца при Херо той ще бъде друг футболист. Всъщото време със абсолютен мазохизъм се налага футболист като Краев, който няма потенциал дори за родният Ботев. Както каза един приятел това момче е като домашният фикус - където и да го преместиш и сложиш винаги ще пречи.

Доколкото разбрах, беше взет с цел да се обиграва във дублиращия. Ама после се оказало, че в дубъла чужденци не могат да играят. Кой вече е допуснал недоразбирането, друг въпрос...

Когато го взеха, правилникът за дублиращите отбори позволяваше вписването на чужденци, тъкмо и затова го привлякохме. Взехме го, обаче след това и промениха правилника, просто класическа за нашия футбол, тъпа ситуация, създадена от зелено-оранжевата некадърна, пияна и корумпирана паплач на "Иван Асен"...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 09 дек 2022 23:31

TristaNNN написа:
tiamat написа:

Когато го взеха, правилникът за дублиращите отбори позволяваше вписването на чужденци, тъкмо и затова го привлякохме. Взехме го, обаче след това и промениха правилника, просто класическа за нашия футбол, тъпа ситуация, създадена от зелено-оранжевата некадърна, пияна и корумпирана паплач на "Иван Асен"...

Че как са го вкарали това правило, предвид, че Лудогорец редовно си обиграваха чуждестранните играчи във втория отбор... Странното е, че те не са имали нищо против. Или никой не ги е питал.

Върни се в “Левски”