honda написа:Aronaks написа:metodito написа:1914.1902 написа:metodito написа:https://www.youtube.com/watch?v=qjuzgQv88d8
Дали е истина, не знам, но не ми изглежда, като това, което липсва според мен - тежък таран голаджия.
На клипове много такива сме гледали, а на Герена след второто им отиграване ги гонят.
Според мен на "Левски" му трябва тип Дембеле или тип Камбуров. Физически мощен таран и "ръгач". Този ми изглежда тип Жеан Карлос.
Този не е никакъв нападател. Погледнете му статистиката. Има 16 гола за 7 години. Надявам се да са единиствено писаници на журналистите с цел събиране на кликове. Ако нашите вземат подобен нападател, явно нито ЮГ ще идва, нито пари ще има.....
Какви 7 години ,като в момента няма навършени 22- на 14 години ли е започнал да играе при мъжете?
Много трудно можем да вземем ЦН на няма и 21 години от Гремио.
Това момче има мачове за Копа Либертадорес и Копа Судамерикана във визитката си.
Добре съгласен съм, просто не догледах годините, а гледах сезоните. Но откакто играе за мъжки отбори, а именно 2021 г. има изиграни 46 срещи, в които е вкарал 6 гола. Последните 36 мача има само две попадения. Явно това е човека, който можем да си позволим, но според мен трябва да се изчака и да видим, дали ще има сделка. Честно казано, не знам колко ще трябва да чакаме, но като познавам българския манталитет съм сигурен, че в момента има много хора, които се опитват да прецакат сделката по всякакъв начин.