1914.1902 написа:Точно по тази причина не им вярвам, колкото бързо си тръгнат - толкова по-добре, иначе ще продължаваме да говорим за орбити и титли, а в същото време да се прави едно голямо нищо.
Честно, наистина не вярвам, че го мислиш това, дето го пишеш. Според мен си правиш някакво изследване докъде може да стигне хейта и простотията у наше село, затова пускаш постоянно провокативни мнения, тип клик-байт :)
Конкретно за Мъри - за мен никога не е бил нещо уау и никога не съм ревал за него и не съм го чакал като месия. Допреди година, когато дойде наистина като Месия (няма какво да се лъжем, без него умирахме), канализира енергията на привъжениците (и моята - аз бях спрял да дарявам от онова срамно прието дарение на корпулентното момче) и постигна ултра резултати, като за последните 10 години. Пичове, ние взехме купата (да, тенеке, ама нямахма такова от 12-13 години) и резнахме Паок. Паок, бре, дето играха 1/4 финал преди няколко месеца в същите ЕКТ!
Вие осъзнавате ли колко много е това? Не, не е много - цяло чудо е! И не само това - селекцията на Мъри беше уникална (зимната). А и не само - всички, които си тръгнаха по негово време, си тръгнаха кротко и с добро, нямаше насирута, нямаше киселяци, нямаше разни млека, за които някои реяат постоянно, дето да ни съдят и влачат като лайнян вестник из медиите.
Да, отпаднахме от харпуните - факт. Много болеше, ама хей, само година по-рано съшият този Левски падна от каруцарско село на Герена - помните ли? Или забравихте? Щото не говорим за Левски от 1974, а за Левски от 2021-2 (айде няма да отварям скоба, че и малтийският футнол не е онзи отпреди 30 години и не са аматьори, а професионалисти). И да, зареди крива серия в края на годината.
Но въпреки това отидохме в разград с идеята за 2 победи -хайде кажете ми отбор, на когото привържениците, след серия от 7 поредни мача в първенство без победа, ще гостуват на абсолютния хегемон в А група с 11 поредни титли, и ще очакват 2 победи!?!?!? И не бяхме далеч от победата нито в първия, нито във втория мач. осъзнавате ли го? Или да го напиша по-бавно?
Мъри има една основна грешка (две) - едната (и тя се оказа по-важната) е, че тъпо и употито налага онзи кашкавал от пколата на вратата, че дори му даде и капитанската лента. Пожелавам му успех и дано аз да греша, но засега е повече вреден, отколкото полезен за Левски. А за вратар пари имаше. И втората му грешка е, че не купи мападател, ама за там пари нямаше, така че не му го броя като грешка.
нека видим и трансферите лятото:
- Ивелин - кво, ще ревете ли, особено като е дошъл за без пари и играе за дребни суми. За мен е перфектен
- Роналдо - нямам какво да кажа, но започна с гол срещу ПАОК - избил си е парите само с него
- Блажевич - тук стана нещо, идея нямам какво, но е провал
- Петри - някой нещо. перфектен трансфер за 0 лева
- Холдър - още в началото беше заявено, че е взет за обиграване, а не за титуляр - и тук ли ще има рев
- Шеху - национал на Нигерия ти идва за без пари из а заплата под 10К евро на месец. И има рев? Сериозно?
Аз виждам една издънка (Блажевич), двама с идея за продажба в бъдеще, като единия вече си е избил парите (оналдо и Шеху), един взет за разнообразие и евентуално включване в бъдеше (Холдър), един лидер (Ивелин) и един, дето си е удар (Петри). И всичко това за почти 0 лева (само Роналдо е трансфер, но покрит от Палмите).
И има рев? Стига де, чак толкова претенциозни ли станахме? А на мрънкачите с 6-то място ще кажа, че освен количествени, има и качествени показатели, но това с четене на тъпспирт и вена спорт няма как да стане. За съжаление, нямаме пари за придворна медия, като Тирион и Агата, така че просто не четете бълвочи, игнорирайте лафчетата на разни "легенди", дето си живеят в "големио сняг на 1963" и особено на разни пухльовци като Курдов. Това е.
Само Левски