ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Re: Салерно:Аз съм новият президент на Ботев имам договор!

Мнениеот sorcererals » 17 фев 2010 22:54

kishe написа:след тази вечер и тези тайни сбирки аз подразбирам едно че ботев неможе да бъде изкаран законо всички му поддават на сеслкия по един или друг повод и как ще се сформира ботев на феновете вече не виждам дано не съм прав защото бе казано че няма да се прави НОВ БОТЕВ а само след като изгоним селкия новото ад ще наследи сегашния батак и ще се бори за възраждането на отбора но като гледам селското отборче ще стартира сезона тогава каква тактика ще се предприема феновете ли ще го вадим от групата с глоби и сватики

За това спорихме преди малко с един от нашите фенове присъствал тази вечер на сбирката. Позицията е твърда, никаква подкрепа за този отбор, независимо от развитието на нещата с картотеките. Само дето не успя да ми обясни, как ще убедим масовата част от публиката, която вярва само на пресата, а там знаем какво излиза като инфо. Също така не можа да ми обясни, ще има ли алтернативен отбор, докато съществува този, защо точно сега ще успеем да спрем хората да не ходят на стадиона, след като при предишното пристигане на италианците думите му бяха "нямаше как да спрем хората, бяха зажаднели за футбол". Единствената разлика, която съм съгласен, че е съществена, е че веднъж вече бяхме излъгани/подведени от тях самите. Но познавайки манталитета на българина, при първите положителни индикации за развитие на отбора, публиката ще се разедини, а това може да се избегне, но не и с прибързани приказки и решения. Аз лично не вярвам на жабарите, но не искам да има паралелно два отбора, нещо към което сме се засилили със страшна сила.

botev forever

Мнениеот botev forever » 17 фев 2010 22:55

botev_1912 написа:
1912BOTEV написа:Хайде, стига сте плюли Форевъра! От всичко прочетено досега, съм се убедил, че той е истински ботевист! Е, вярно, малко остър е по-характер, но всички сме различни! В тази тема, нямате причина да го атакувате! Вижте, без да имам доказателства, мога да ви кажа, че навсякъде има хора, които се влияят много лесно от парите. Със сигурност има и такива, които се пишат ботевисти, но се влияят от други хора и правят неща за пари. нямам конкретни имена, но съм сигурен в това! Както и много пъти съм се ядосвал, че "уж" фенове хвърлят бутилки по пистата, като по този начин докарват единствено наказания на любимия отбор и нищо друго! Има голяма маса от т.н. "фенове ", които са неадекватни и слушат само някои хора, без да размишляват. Ние не правим изключение от това. Над 30години съм по стадионите и съм виждал всякакви хора.
Повече мислете за бъдещето на Ботев, а не как да се разправяте с Форевъра! Няма смисъл от това, да се разправяме по форумите! Нека да оправим Ботев, после мисля да влизам мноооогооо рядко във форумите.

МБХ за форевъра аз искам да знам кои са платените фенове - ако има такива!

и след мълчанието на форевъра нека споделя моите размисли около "платените фенове":
1. Това с платените фенове ми звучи не малко ами много буферски - това е един от техните митове!
2. Аконаистина има такива фенове за тези плащания знаят те и неградският, а тези фенове няма да плюят само себе си че били платени - останалите размисли оставям на Вас!

За пореден път доказваш,че мисленето не ти е присъща дейност.Аз говоря за платените от италианците фенове г-н МИСЛИТЕЛЮ.Що се отнася за хората които не знаят,че тартори са взимали пари от селяка то те не са близки до отбора г-н Холмс.

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 17 фев 2010 22:57

emo_75 написа:темата е друга бе хора,не платени фенове.няма платени фенове.
иначе след като е имало среща тази вечер и са решили да си отстояваме позицията за нов БОТЕВ аз сам с всички за да бъдем единни.иначе бях склонен да го изслушаме този дебелия,но да му зададем точни и ясни вапроси и да ни даде неуспорими доказателства че селския няма да има нищо общо с БОТЕВ,но щом са решили до краи да си следваме идеята за нов БОТЕВ,аз съм "ЗА"
ТОЙ НЕ УМИРА!

за свинята майка никакво доверие никакъв шанс беше му дадено достатъчно време в средата на септемви свинята каза сделакат е сигорна купих ботев.на 31.10 след мача с буферите развяваще знамето на центъра тогава да беше си свършил работата.аз пак да питам какво смятате ще се прави след като няма законен начин селския отбор да бъде изхвърлен от групата да му се вземе лиценза пак ли ще се следва идеята ново ад
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 17 фев 2010 22:59

иначе след като е имало среща тази вечер и са решили да си отстояваме позицията за нов БОТЕВ аз сам с всички за да бъдем единни.иначе бях склонен да го изслушаме този дебелия,но да му зададем точни и ясни вапроси и да ни даде неуспорими доказателства че селския няма да има нищо общо с БОТЕВ,но щом са решили до краи да си следваме идеята за нов БОТЕВ,аз съм "ЗА"
ТОЙ НЕ УМИРА!

Да точно това е позицията ! Но за да се осъществи , трябва повече от всякога да сме единни и сплотени !

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 17 фев 2010 23:01

botev_1912 написа:
1912BOTEV написа:Хайде, стига сте плюли Форевъра! От всичко прочетено досега, съм се убедил, че той е истински ботевист! Е, вярно, малко остър е по-характер, но всички сме различни! В тази тема, нямате причина да го атакувате! Вижте, без да имам доказателства, мога да ви кажа, че навсякъде има хора, които се влияят много лесно от парите. Със сигурност има и такива, които се пишат ботевисти, но се влияят от други хора и правят неща за пари. нямам конкретни имена, но съм сигурен в това! Както и много пъти съм се ядосвал, че "уж" фенове хвърлят бутилки по пистата, като по този начин докарват единствено наказания на любимия отбор и нищо друго! Има голяма маса от т.н. "фенове ", които са неадекватни и слушат само някои хора, без да размишляват. Ние не правим изключение от това. Над 30години съм по стадионите и съм виждал всякакви хора.
Повече мислете за бъдещето на Ботев, а не как да се разправяте с Форевъра! Няма смисъл от това, да се разправяме по форумите! Нека да оправим Ботев, после мисля да влизам мноооогооо рядко във форумите.

МБХ за форевъра аз искам да знам кои са платените фенове - ако има такива!

и след мълчанието на форевъра нека споделя моите размисли около "платените фенове":
1. Това с платените фенове ми звучи не малко ами много буферски - това е един от техните митове!
2. Аконаистина има такива фенове за тези плащания знаят те и неградският, а тези фенове няма да плюят само себе си че били платени - останалите размисли оставям на Вас!

НЯМА НИЩО СЛУЧАЙНО НА ТОЯ СВЯТ.ВИНАГИ В ЕДНА ЛЪЖА ИМА ДОЗА ИСТИНА.ЗА ДА ТРЪГНЕ ДА СЕ ПОВТАРЯ,ЧЕ ИМА ПЛАТЕНИ ФЕНОВЕ НЕ Е СЛУЧАЙНО.ВСЕ ОТ НЯКЪДЕ Е ЧУТО ИЛИ НАМЕКНАТО.АЗ ЛИЧНО НЯМАМ ДОКАЗАТЕЛСТВА! АКО СИ СПОМНЯШ ЕДНО ИНТЕРВЮ НА БОБИ ДИМИТРОВ:КОГАТО ВИ ПЛАЩАШЕ ХРИСТОЛОВ НЯМАШЕ ПРОБЛЕМИ,СЛЕД КАТО СПРЯ И ЗАПОЧНАХТЕ ДА НЕГОДУВАТЕ СРЕЩУ НЕГО.ИМАШЕ ГО И НА ЗАПИС!ПОРОВИХ СЕ НО НЕМОГА ДА ГО НАМЕРЯ.МИСЛЯ,ЧЕ Е ОТ ПРЕДИ ОКЛО 2 ГОДИНИ ИНТЕРВЮТО. ВЯРВАМ И ВИЕ СТЕ ГО СЛУШАЛИ ИЛИ ЧЕЛИ .ТАКА,ЧЕ НЕ Е БУФЕРСКИ МИТ.КАКТО КАЗАХ,ВСЕ ОТ НЯКЪДЕ Е ЗАПОЧНАЛО ОТ НЯКЪДЕ Е ТРЪГНАЛО ВСИЧКО. :idea:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 17 фев 2010 23:06

botev forever написа:
botev_1912 написа:МБХ за форевъра аз искам да знам кои са платените фенове - ако има такива!

За пореден път доказваш,че мисленето не ти е присъща дейност.Аз говоря за платените от италианците фенове г-н МИСЛИТЕЛЮ.Що се отнася за хората които не знаят,че тартори са взимали пари от селяка то те не са близки до отбора г-н Холмс.

Въртиш сучиш - не отговаряш на ВАЪПРОСЪТ - ОК повече няма да те питам, но ти си оставаш мижитурката, която се крие зад ника си в някакъв форум и сипе необосновано обиди по хора които може би не познава лично дори! Няколко пъти ти казах, че ако си мъж - ще изкараш нещата на яве - е явно не си!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Мнениеот bultrasa » 17 фев 2010 23:07

sorcererals написа:
kishe написа:след тази вечер и тези тайни сбирки аз подразбирам едно че ботев неможе да бъде изкаран законо всички му поддават на сеслкия по един или друг повод и как ще се сформира ботев на феновете вече не виждам дано не съм прав защото бе казано че няма да се прави НОВ БОТЕВ а само след като изгоним селкия новото ад ще наследи сегашния батак и ще се бори за възраждането на отбора но като гледам селското отборче ще стартира сезона тогава каква тактика ще се предприема феновете ли ще го вадим от групата с глоби и сватики

За това спорихме преди малко с един от нашите фенове присъствал тази вечер на сбирката. Позицията е твърда, никаква подкрепа за този отбор, независимо от развитието на нещата с картотеките. Само дето не успя да ми обясни, как ще убедим масовата част от публиката, която вярва само на пресата, а там знаем какво излиза като инфо. Също така не можа да ми обясни, ще има ли алтернативен отбор, докато съществува този, защо точно сега ще успеем да спрем хората да не ходят на стадиона, след като при предишното пристигане на италианците думите му бяха "нямаше как да спрем хората, бяха зажаднели за футбол". Единствената разлика, която съм съгласен, че е съществена, е че веднъж вече бяхме излъгани/подведени от тях самите. Но познавайки манталитета на българина, при първите положителни индикации за развитие на отбора, публиката ще се разедини, а това може да се избегне, но не и с прибързани приказки и решения. Аз лично не вярвам на жабарите, но не искам да има паралелно два отбора, нещо към което сме се засилили със страшна сила.

само христоловистите и мазохистите ще се подведат по тлъстака и селския....може да бъдете сигурни,че те няма да са повече от 150-200 човека!!!!
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 17 фев 2010 23:12

kubik написа:НЯМА НИЩО СЛУЧАЙНО НА ТОЯ СВЯТ.ВИНАГИ В ЕДНА ЛЪЖА ИМА ДОЗА ИСТИНА.ЗА ДА ТРЪГНЕ ДА СЕ ПОВТАРЯ,ЧЕ ИМА ПЛАТЕНИ ФЕНОВЕ НЕ Е СЛУЧАЙНО.ВСЕ ОТ НЯКЪДЕ Е ЧУТО ИЛИ НАМЕКНАТО.АЗ ЛИЧНО НЯМАМ ДОКАЗАТЕЛСТВА! АКО СИ СПОМНЯШ ЕДНО ИНТЕРВЮ НА БОБИ ДИМИТРОВ:КОГАТО ВИ ПЛАЩАШЕ ХРИСТОЛОВ НЯМАШЕ ПРОБЛЕМИ,СЛЕД КАТО СПРЯ И ЗАПОЧНАХТЕ ДА НЕГОДУВАТЕ СРЕЩУ НЕГО.ИМАШЕ ГО И НА ЗАПИС!ПОРОВИХ СЕ НО НЕМОГА ДА ГО НАМЕРЯ.МИСЛЯ,ЧЕ Е ОТ ПРЕДИ ОКЛО 2 ГОДИНИ ИНТЕРВЮТО. ВЯРВАМ И ВИЕ СТЕ ГО СЛУШАЛИ ИЛИ ЧЕЛИ .ТАКА,ЧЕ НЕ Е БУФЕРСКИ МИТ.КАКТО КАЗАХ,ВСЕ ОТ НЯКЪДЕ Е ЗАПОЧНАЛО ОТ НЯКЪДЕ Е ТРЪГНАЛО ВСИЧКО. :idea:

Абе Вие нямате ли си друга работа че все в темите за Ботев киснете?
Локотомиф-а не е интересен дори на собствените си фенове, които до скоро имаха цигански оркестър по трибуните и на чиито фенове не е плащано по малко за да бъдат такива - просто ние не го правим на проблем!

Откога мнението на Боби Димитров е меродавно за теб?
Доколкото знам Зума повече го почитате - а не му повярвахте като каза че повечето фенове на локо били от ромският квартал?
Четете и вие новините като дявола евангелието. Жалки плужеци!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 17 фев 2010 23:13

botev forever написа:За пореден път доказваш,че мисленето не ти е присъща дейност.Аз говоря за платените от италианците фенове г-н МИСЛИТЕЛЮ.Що се отнася за хората които не знаят,че тартори са взимали пари от селяка то те не са близки до отбора г-н Холмс.

Немога да си представя че някой от тях е взел пари от Италянците както казах, от Христолов навремеот може, като дори се водиха за агитката, ама от италянците невярвам!

Кажи кой, Божо ли, Крум ли, Отеца ли. Кой. Те не са кой знае колко много влиятелните фенове, които слушаме най-много, нали така! Значи товйте мишени трябва да са някои от тези! Не мис е вярва да са те. Познавам ги някои а друго са толкоз активвни анти-италяно-хгристоловисти че надали в последните няколко месеца са взимали рушвет за да повиряват нас феновете с италянците. Няма логика да се опитват да ни насървават срещу христоловата трупа от италия а пък целта им да е точно обратното!!!!!!
ИзображениеИзображение

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 17 фев 2010 23:15

BPFC1912 написа:
ТОЙ НЕ УМИРА!

Да точно това е позицията ! Но за да се осъществи , трябва повече от всякога да сме единни и сплотени !

да,така е сагласен съм,но има и някои притеснителни неща във всичко.например става неизбежно съществуването на два паралелни отбора,което е много лошо,ще станем като ПИРИН-в един момент те имаха 3 отбора с името ПИРИН.
според мен,ако следваме твърдо позицията за нов БОТЕВ по никакав начин не трябва да позволявамв отбора да стартира парвенството,а да се фалира този отбор и с него започваме от "В"ГРУПА.този отбор не трябва да стартира при никакви обстоятелства,дори ако трябва да стигнем до много краини мерки.

Върни се в “Ботев”