Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 05 дек 2022 14:33

Blue_Blood84 написа:
metodito написа:
mikata написа:Договорът му изтича и май не искаше да го поднови, скоро ще стане на 19г.

https://www.transfermarkt.com/ivan-ando ... ler/717240

И за какво да го подновява? За да рита за здраве с юношите? Имаше едно интервю на близнаците от Славия, които обясниха добре нещата. Тоя Роналдо на колко деца изяжда хляба?

А като им се даде шанс на всичките юноши последните вече почти 3 години какво се случи? Ивайло Найденов, който всеки го подминаваше като малка гара, Мартин Петков, Илия Димитров, Кабов и още една камара младоци, които не хванаха златния шанс, който имаха. Само Марин Петков остана и не е титуляр. С тях не бяхме на 6 точки от третия, а бяхме на 6 точки от отпадане. И аз исках много да имаме юноши ама останах много разочарован.

Тези футболисти не са от последните три години. Адмирирам "Левски" за това, че даде истински шанс на тези футболисти. А не, пет минути в края и "Не ставаш". Видя се, че не става работата: "Благодарим и довиждане". Но в последните три години... колко са "новоналаганите" футболисти? Ако пропуснем Маринчо, един - Пламен. Сега се пробва Митков и на мен ми харесва това. Дали ще стане или не... Това е друг въпрос. На мен ми харесва, че го пробват момчето. Виж как пробват в Аякс момчета. Постоянно пробват, като не става - другия. Пожелавам си Мъри да почне да пусне сега Рупанов. На мен ми хареса като физика. И заставане.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 дек 2022 14:45

metodito написа:
W84me написа:
metodito написа:
mikata написа:Договорът му изтича и май не искаше да го поднови, скоро ще стане на 19г.

https://www.transfermarkt.com/ivan-ando ... ler/717240

И за какво да го подновява? За да рита за здраве с юношите? Имаше едно интервю на близнаците от Славия, които обясниха добре нещата. Тоя Роналдо на колко деца изяжда хляба?

Какъв хляб? Те в пътя не могат да влязат, нали ги гледахме нашите децат, гледаме ги и в момента. От една торба "юноши" един Марин Петков криво-ляво показва нещо. Тоя хляб ли изяждат?

Конкретно в атака къде си гледал юноша, човек? Два мача за Рупанов и 30 минути за А. Стоянов в контрола.
Марин Петков е Бензема в сравнение с Роналдо.

Да да, видяхме го Бензема със Спартак Варна, Славия и още кой беше, когато ги размаза.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 дек 2022 14:49

Смяташ, че Роналдо е по-добър от Марин ли?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 05 дек 2022 15:31

1palq4o1 написа:tmanolov, може и да си прав, обаче...
Левски няма дублиращ отбор т.е. Андонов няма къде да се учи, освен да го преотстъпят. Кой ще дойде, обаче на негово място ( без пари )
Момчето от Фиорентина е на 15-16 години и хептен не става за първия отбор, изключително млад е.
Имахме един младеж Г.Георгиев, мисля се казваше и го изгонихме - отиде в Черно море, а колко още играчи сме раздали наляв-надясно! Затова и сме в челните места в Европа по брой реализирани футболисти от школата.

Малко уточнение - момчето от Фиорентина се казва Иван Андонов и в момента е вратар на дублиращия отбор . На възраст е с 1 година по-възрастен от Пл. Андреев и винаги беше считан за по-добрия от двамата.
Този младеж Г.Герогиев наистина е младеж ,но за мен, за професионален футбол е малко в залеза си ( на 34 години е) и в момента е резерва в Черно море.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 05 дек 2022 15:33

metodito написа:Смяташ, че Роналдо е по-добър от Марин ли?

Да, сигурен съм. Във всяко едно отношение е по-добър - бързина, техника, тактическа грамотност.
Ти някога твърдеше и че Васко Панайотов е по-добър от Мариани...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 дек 2022 15:38

honda написа:

Да, сигурен съм. Във всяко едно отношение е по-добър - бързина, техника, тактическа грамотност.

Мариани къде играе? Какво направи след "Левски", какво беше направил преди това? А и това беше преди да се разиграе... Иначе винаги съм предпочитал българи пред чужденци.
Тактическа грамотност? Видя ли как защитник на Лудогорец изпревари от задна позиция Роналдо? Тактическа грамотност е да беше застанал пред защитника и оня да го блъсне.
Марин засега поне е комплексен футболист, комбинативен и по-умен от Роналдо. Според мен, де. Не съм специалист. Това виждам, това пиша.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 05 дек 2022 15:51

metodito написа:
honda написа:

Мариани къде играе? Какво направи след "Левски", какво беше направил преди това? А и това беше преди да се разиграе... Иначе винаги съм предпочитал българи пред чужденци.
Тактическа грамотност? Видя ли как защитник на Лудогорец изпревари от задна позиция Роналдо? Тактическа грамотност е да беше застанал пред защитника и оня да го блъсне.
Марин засега поне е комплексен футболист, комбинативен и по-умен от Роналдо. Според мен, де. Не съм специалист. Това виждам, това пиша.

"По-умен" - надявам се няма да ги караме да решават двойни или тройни интеграли за да отсъдим :). М.Петков има и не малко мачове като ЦН, но виж колко пъти Роналдо излиза на ударна позиция и колко Марин. Точно това е майсторството на един нападател да може да избяга от защитата и да заеме позиция от която с първото си докосване да отправи удар към вратата. Тук нашето момче не е добре.
Много харесвам Марин като играч - преди 2 години писах,че от всички момчета в школата той е най-близо до първия отбор, но коронната му позиция е атакуващ халф, може и лек нападател. Иначе е един от малкото от школата ,който е физически в приемливо състояние с не лоша мускулатура за годините си.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 дек 2022 16:03

А аз от Рони съм много разочарован. Еднотипен, не подава, самозатваря се и триметровия украински трамвай го надигра тотално, като една ситуация, в която се пробва да го заобиколи беше много смехотворна. 21-годишен бразилец да е у нас колко може да е талантлив? Който го е гледал този трябва много добре да си помисли. И да, Марин играе по-интелигентно от него и има по-добър поглед. Отборен играч е.
Аз се чудя защо за толкова години не докараха бял бразилец. Това са техните "умни" играчи. Тъмнокожите знаят едно - пуска топката напред и търчи след нея. Белите не могат да бягат и уау, какъв играч. Ми, те са физически по-съвършени от белчовците, нормално.
Пластун е на 32.
Засега е Насиру номер 2 като ефективност Роналдо.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 05 дек 2022 18:54

Мето, запри да се излагаш - умен човек си, но като залитнешна тема юнУшки, млека, школи и ала-бала, направо избиваш рибата. Звучиш като онези припоци, дето си живеят в 81-ва големио сняг, га били били Лузерите. Ама вече сме 2022 и цска умрЕ преди 6 години. Та и ти така си живееш някъде там, когато нашите млека били направили синия тим от 86-та и мачкали, ама Милко Балев ги порязал. Запри се, не ти отива, а и знам, че не си пенсионер :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 05 дек 2022 19:19

Левскар да си братко е чест,

Кота 8 вече е в историята! Събраните средства в кампанията „Левски е вечен“ достигнаха близо 8 100 000 лева!

Подновените и нови членски карти вече са 4300!
Колко бързо можем да достигнем до 6000?
#АзСъмЛевски

Ето и подробна разбивка на приходите по отделните пера, като пълният отчет ще намерите на сайта https://vechen.levski.bg:

Общо събрани средства 8 091 698,21 лв.
Билети от мачове 2 512 481,04 лв.
Виртуални билети 230 870 лв.
Магазин 3 235 953,99 лв.
Дарения 425 264,80 лв.
Членски карти 330 123,83 лв.
Абонаментни карти 1 357 004,43 лв.

Върни се в “Левски”