Blue_Blood84 написа:metodito написа:mikata написа:Договорът му изтича и май не искаше да го поднови, скоро ще стане на 19г.
https://www.transfermarkt.com/ivan-ando ... ler/717240
И за какво да го подновява? За да рита за здраве с юношите? Имаше едно интервю на близнаците от Славия, които обясниха добре нещата. Тоя Роналдо на колко деца изяжда хляба?
А като им се даде шанс на всичките юноши последните вече почти 3 години какво се случи? Ивайло Найденов, който всеки го подминаваше като малка гара, Мартин Петков, Илия Димитров, Кабов и още една камара младоци, които не хванаха златния шанс, който имаха. Само Марин Петков остана и не е титуляр. С тях не бяхме на 6 точки от третия, а бяхме на 6 точки от отпадане. И аз исках много да имаме юноши ама останах много разочарован.
Тези футболисти не са от последните три години. Адмирирам "Левски" за това, че даде истински шанс на тези футболисти. А не, пет минути в края и "Не ставаш". Видя се, че не става работата: "Благодарим и довиждане". Но в последните три години... колко са "новоналаганите" футболисти? Ако пропуснем Маринчо, един - Пламен. Сега се пробва Митков и на мен ми харесва това. Дали ще стане или не... Това е друг въпрос. На мен ми харесва, че го пробват момчето. Виж как пробват в Аякс момчета. Постоянно пробват, като не става - другия. Пожелавам си Мъри да почне да пусне сега Рупанов. На мен ми хареса като физика. И заставане.