Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

garfield22
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот garfield22 » 04 дек 2022 21:27

Правиш клипове по наболели и щекотливи теми като комунизма и историята, ясно затова хората се абонират. Успех и занапред! :)

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 04 дек 2022 21:31

garfield22 написа:Правиш клипове по наболели и щекотливи теми като комунизма и историята, ясно затова хората се абонират. Успех и занапред! :)

Гледа ли тоя филм "Второто освобождение" ? Баси гнусната манипулация. Има един момент, дето разговор между Молотов и Добри Терпешев е умело изрязан и е оставена една част от цитата на Молотов, в който да се нагласи така цитата, че той говори едно, а всъщност говори нещо съвсем друго...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 04 дек 2022 21:41

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Drunken_Master написа:Утре в 14 часа ? Там съм :)

Drunken_Master написа:Как ще ходиш без да знаеш как съм облечен

Сигурно в Ювентус и републик (или нещо подобно) си с други никове :D
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 04 дек 2022 21:42

pomiqrat написа::D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

А ти и там ли си ме търсил, ве ?! ХАХАХААХАХХААХАХАХАХАХ...

Пич, признавам те ! Честно ! Свалям ти шапка !
:ДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДД
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 04 дек 2022 21:46

Drunken_Master написа:
pomiqrat написа::D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

А ти и там ли си ме търсил, ве ?! ХАХАХААХАХХААХАХАХАХАХ...

Пич, признавам те ! Честно ! Свалям ти шапка !
:ДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДД

Случайно преди години ми излезе едно сърбоманско оли и го запомних. То било българско оли.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 04 дек 2022 22:55

Баси болното копеле...
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 05 дек 2022 18:37

Пак повтарям. Момчето е изключително НЕмалоумно и НЕболно. Цял ден не е писал никъде. Изведнъж се появява в ГОНГ, влизам в Наука и опаааа... нашия преди няколко минути писал и там. Толкова е НЕтъп, че дори не може и да се прикрие... :ДД
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 05 дек 2022 20:03

Като човек, който не посещава форума си всекидневно в него от сутрин до вечер :D

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 05 дек 2022 20:09

pomiqrat написа:Като човек, който не посещава форума си всекидневно в него от сутрин до вечер :D

Помияр, мани майтапа, ама не ти ли е минавало през акълеца, че в очите на околните изглеждаш като тотален умствен инвалид, поради подобни действия !? Кой адекватен тип ще търси обяснение на някакъв друг в интернет форум през 20 минути ? А най-голямата тъпотия е да влизаш и в друг форум, за да плещиш глупости за мен ? Ти наистина ще излезеш ебахти дебила, бате... Ай, не ме занимавай ! Казах ти, да спреш, да ме цитираш още преди 2000 поста. Надявам се, поне сега, да те хване малко срам...
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 05 дек 2022 20:17

Drunken_Master написа:
pomiqrat написа:Като човек, който не посещава форума си всекидневно в него от сутрин до вечер :D

Помияр, мани майтапа, ама не ти ли е минавало през акълеца, че в очите на околните изглеждаш като тотален умствен инвалид, поради подобни действия !? Кой адекватен тип ще търси обяснение на някакъв друг в интернет форум през 20 минути ? А най-голямата тъпотия е да влизаш и в друг форум, за да плещиш глупости за мен ? Ти наистина ще излезеш ебахти дебила, бате... Ай, не ме занимавай ! Казах ти, да спреш, да ме цитираш още преди 2000 поста. Надявам се, поне сега, да те хване малко срам...

Явно не си забелязал, че във всеки форум, в който драскаш те считат за идиот. Човек, ако не иска да комуникипа с някого няма да му пише постоянто, кашкава.ена главо. Като не искаш да те цитирам - напусни или поне спри да пишеш идиотии. Дреме ми, че ти причинвам неудобство

Върни се в “Свободна зона”