Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Drunken_Master » 04 дек 2022 13:26

TheMelodyInMyHeart написа:Болен мозък, вземи да зумнеш малко тая снимка и да го видиш руский салдат, че има два часовника на ръцете си - по 1 на всяка ръка! Ако няма на дясната - да знаеш, че гледаш фотошопнато издание на тая снимка (и в ония времена е имало техники за преработка на снимки, т.е. тогавашен фотшоп). Да обяснявам ли защо салдата има 2 часовника и от къде ги е взел?

Кавал смешен, не помня някога да съм твърдял, че снимката е 100% автентична...

TheMelodyInMyHeart написа:Гледал ли си филма "Дунав мост" не знам коя серия кога кмета, попа и разсилния посрещаха руската армия освободителка и как му взеха на единия часовника?

Т.е. ти си човек, който си вади генерални заключения от сценарий на малоумен филм ? Ти дебил ли си ?

TheMelodyInMyHeart написа:Искаш ли да ти кажа какви са впечатленията на стари хора от нашата околия за немската армия и за руската армия, и как дори и дърти хора, живели доста години по комунизЪма, откровено ненавиждаха русские и русское, без да са били ни в Германия, ни в Советский союз?

Няма как да ми кажеш нещо, което ти не знаеш. Освен това само ТЪПири като теб, могат да правят подобни сравнения, защото когато руснаците идват на наша земя, ние сме вражеска държава, а те от три години са в окопите. Сега зацепи ли или наистина си малоумен ?

TheMelodyInMyHeart написа:Научи ли най-сетне кво е клъчър? И написа ли писмо на дядо Мраз да ти прати нова баскетболна топка, че да си я сложиш на витринката на секцията?

Писах на Дядо Коледа, ама изпрати майка ти вместо баскетболна топка. Само, че горката е толкова клатена, че веднага я отпратих при роднините ти от Факултето.

TheMelodyInMyHeart написа:Едно време тъпи военни и милиционери си слагаха фуражките на задното стъкло на Ладите и Жигулитата да се знаят и виждат, че са от нашите, тъпите футбалери слагаха топки, ти сложил ли си си баскетболна топка на Москвича отзаде? Вземи питай баща си да ти каже, че е така, щот туй не го пише във форум Бойна слава или квото там четеш! Вземи излез малко от вас, че гледам нямаш личен живот, все цитираш или някой форум, или баща ти, или някакви приятели от бригадите по САЩ, бахта кенефа русенски заспал!!!

:)
Тоя ще излезе някой от баскетболната секция, дето яко съм го гаврил... :)
Умирам от кеф, дано да отговори... Получава се добра дискусия ! :)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

COOOOL !

Мнениеот Drunken_Master » 04 дек 2022 20:28

Помияра се е развихрил в още един форум, за да лее жлъч по мен. Става дума за "Наука", където не съм писал нищо от повече от месец. Никнейма е як, неска се е регнал. Drunken_Master който копи-пействал !??!?!?! Дрънкън само в ГОНГ се пиша, а това за копи-пейста единствено Помияра го твърди, поради безпомощност... Не, тоя няма да е Помияра ! Не, това е абсурд ! Баси болният тип ! АХАХХАХАХАХАХ !
Изображение Изображение

Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

garfield22
Контакти:

Мнениеот garfield22 » 04 дек 2022 20:57

Ти там баннат ли си? Иначе е възможно и да е някой друг от форума.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 04 дек 2022 21:01

garfield22 написа:Ти там баннат ли си? Иначе е възможно и да е някой друг от форума.

Няма кой друг да е, понеже е регистриран днес. Освен това, друг толкова болен като него няма.
Колкото до бан-а, чисто и просто им обясних, че влизам в тоя форум за да им гледам серия. Там са се събрали банда идиоти, които не приемат друго мнение освен антируското. Тъпунгери пълни...
Виж ми новият клип...
https://www.youtube.com/watch?v=84tiQCMgAXs&t=14s
https://www.youtube.com/watch?v=qC4zB-fPVP0
youtube.com/watch?v=xt41ZW90FMM
Изображение

garfield22
Контакти:

Мнениеот garfield22 » 04 дек 2022 21:06

Нали имаше един Пуйол, който много те мразеше, може и той да е. Иначе ти следя клиповете, спокойно. :)

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 04 дек 2022 21:07

garfield22 написа:Нали имаше един Пуйол, който много те мразеше, може и той да е. Иначе ти следя клиповете, спокойно. :)

Не е Пуйола... Помияра е. Помияра все ме обвинява, че съм копирал някакви неща. Дори не може и да се прикрива... :)

П.С.
Ти да не ми пишеш отдолу, ве ? Има един, дето задава все тъпи въпроси ? Да не си ти ? Един дето все пита за източници ?
Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 дек 2022 21:08

Еба го, тука ми мирише на тренера от тоя ник "melody". Иначе по отношение на помияра - от един град сте и мисля, че няма да в голям проблем да направиш най-тривиалното и да пребиеш :D Ако мой градски ме храни редовно и ме е поставил за цел, със сигурност ще го намеря и няма да се получи добре ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

garfield22
Контакти:

Мнениеот garfield22 » 04 дек 2022 21:12

Drunken_Master написа:П.С.
Ти да не ми пишеш отдолу, ве ? Има един, дето задава все тъпи въпроси ? Да не си ти ? Един дето все пита за източници ?

Виждал съм го този, но не съм аз, аз дори нямам профил в youtube, камо ли да си губя времето да пише коментари и да искам източници на разни клипове. :)

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 04 дек 2022 21:13

boabbb написа:Еба го, тука ми мирише на тренера от тоя ник "melody". Иначе по отношение на помияра - от един град сте и мисля, че няма да в голям проблем да направиш най-тривиалното и да пребиеш :D Ако мой градски ме храни редовно и ме е поставил за цел, със сигурност ще го намеря и няма да се получи добре ...

Е, ти не помниш ли нашата "среща" ? Уговаряме се, ала-бала... Обаче аз му пиша "Утре така и така, ще ти пиша пак, да знаеш как съм облечен и т.н.". Пиша му рано сутринта, оня не отговаря. А трябва да се видим УЖ в 14:00 часа или нещо подобно. Чакам, чакам... оня пак не пише. Накрая се отказах. И си викам "Тоя къвто е загубен, ще пише в 14:01, че ме е нямало и ще се направи на всички, че е бил на еди кое си място, ама аз не съм дошъл". И ОПААААААААА.... Нашия пише в 14:05 :ДДДДДДДД
И аз му викам "Де беше цял ден, ве ? Нали трябваше да се доуговорим ?" И оня вика "Ама аз много рядко влизам тук, само до обяд, щото съм на работа !" Рядко влизал човек с над 50 000 поста във форума с многобройните си никнейми...

Както и да е, покри се тогава. Ама и аз с къв акъл му се вързах... **** съм го ! Иначе яко ме забавлява с опитите си да разсъждава. :)
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 04 дек 2022 21:14

garfield22 написа:
Drunken_Master написа:П.С.

Виждал съм го този, но не съм аз, аз дори нямам профил в youtube, камо ли да си губя времето да пише коментари и да искам източници на разни клипове. :)

В интерес на истината, никога не съм очаквал, че ще събера 3 000 абоната. Нито съм правил някаква реклама, нито нищо...
Изображение

Върни се в “Свободна зона”