Батков: Гордея се, че работех за България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Re: Батков: Гордея се, че работех за България

Мнениеот gin » 17 фев 2010 21:47

много ми е интересно становището на томислав по темата.за ченгетата винаги се е изказвал "ласкаво". да видим дали ще има куража да развие теза по въпроса...
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

oli
Контакти:

Мнениеот oli » 17 фев 2010 21:51

За този помияр съм сигурен, че той сам се е натискал да се запише в редовете на ДС.
Тогава беше така - ако искаш да израстеш бързо /па даже и да нямаш нищо под шапката си/то записвай се в ДС и ти е гарантирано поне висшето.... е някои после се облажиха и с куфарчета....
Така че хич сега да не ми се прави на херой ... а на митингите на БКП=то к'во ли е дирил- и там ли се е правил на герой

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 17 фев 2010 22:03

gin написа:много ми е интересно становището на томислав по темата.за ченгетата винаги се е изказвал "ласкаво". да видим дали ще има куража да развие теза по въпроса...

Аз Томислав го уважавам,но да не би да е казал нещо срещу шефа си Радосвет Радев,който също е ченге?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

fen1914

Мнениеот fen1914 » 17 фев 2010 22:08

другарят батков трябвяше да уточни, че не е собствиник на футболен клуб "Левски", а е собственик на акционерно дружество ПФК Левски. като нормален и що годе мислещ човек, не съм изненадан от тази "новина", но като левскар съм бесен и се срамувам. да не забравяме и дантеления жоро марков - отново изтъктнато ченге.
както се казва в една популярна песен "няма какво да говорим - ние сме номер едно!"

fen1914

Мнениеот fen1914 » 17 фев 2010 22:10

кога ще направим тотален бойкот на ченгетата. гоце също е милиционер под прикритие - да не забравяме! бахти тъпата държава сме принудени да обитаваме!

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 17 фев 2010 22:26

докога ще ги гледаме да си раздават ордени и да се целуват уста в уста тия комунистически подлоги.... и аз чакам мнението на "съвестта" на гонга-Томислав за ченгето радосвет , за марков ,за бай-ганьо и т.н. ??? предполагам ,че няма да дочакаме такова... предстои ТВ-ГОНГ ???????? а без връзките на радев ..това е трудно ???? :evil: :evil: :evil: :oops: :oops:

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 17 фев 2010 22:32

Нямаше ли 1 журналист да го попита този смешник: Като е горд, че е бил агент на Дс, защо ДОСЕГА ГО Е ПАЗИЛ В ТАЙНА ! Да беше разтрабил навсякъде, че е бил доносник. Някой защитник на Батков да пише в темата моля !
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 17 фев 2010 22:35

Когато му дадоха '''Стара планина'',половин дума не каза,че бил в ДС.Сега се гордеел :roll: С какво?Че съсипа добрия отбор на Левски от 2006година ли?Можехме да си имаме отбор всяка година в ШЛ,ако този тим се управляваше добре.Говоря като българин,който иска да гледа наш отбор в ШЛ,а не да го бият разни анонимници,които се прочуват в Европа,след мачовете с Левски.
Само Черно море.

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 17 фев 2010 22:39

garfild8 написа:Когато му дадоха '''Стара планина'',половин дума не каза,че бил в ДС.Сега се гордеел :roll: С какво?Че съсипа добрия отбор на Левски от 2006година ли?Можехме да си имаме отбор всяка година в ШЛ,ако този тим се управляваше добре.Говоря като българин,който иска да гледа наш отбор в ШЛ,а не да го бият разни анонимници,които се прочуват в Европа,след мачовете с Левски.

Тука признавам, че Левски имаше уникалния шанс да дръпне страшно много за БГ футбола 2006-2007. Иначе както казах като се е гордял що си го е пазил като мръсна тайна. Сега като се разкри горд бил :lol: :lol: :lol:
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 17 фев 2010 22:42

бооооооже ,колко си прав гарфийлд !!!! за това дайте да подкрепим сегашните !!! дано те отворят най-после гардероба и да излезнат хилядите скелети на прехода..... не е добре да подлагаме всичко на ташак и майтап и да мислим ,че и тия са като ония.... дано най-после се очистим от тая комунистическа смрад и станем нормална държава....... позор за гоцетата радевците батковците марковците и хилядите измислени герои на прехода !!!! :evil: :oops:

Върни се в “Футбол - България”