СП 2022 (1/8-финал): Аржентина - Австралия - 2:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: СП 2022 (1/8-финал): Аржентина - Австралия - 2:1 FT

Мнениеот kingofpop » 03 дек 2022 23:22

RMCF написа:
Pichichi написа:То не е само вратаря на Аржентина. Оня пич с пробива имаше човек сам на дузпата чакаш да я вкара обаче реши да е герой до края. Въобще една хаотична и постоянно грешаща фатално Австралия беше на прага на обрат с/у великите Аржентина.

Австралия беше разкостена от Франция преди 8 дена и само късмета и пропуските на Мбапе ги спасиха да не допуснат поне 7-8 гола. Същата тази Австралия днес игра като равен с "топ фаворита" Аржентина и само глупави решения ги лишиха от продължения. Сами си правете извода за нивото на тази Аржентина. :)

човек, напълно неадекватен си.......... Ако беше малко по-умен щеше да знаеш, че мач с мач не си прилича, ама кво да ти обяснявам, няма смисъл
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 03 дек 2022 23:23

kingofpop написа:Аз не знам що не си признете, че искате Аржентина да отпадне само за да ви е кеф на провала на Меси :D кажете си като мъже, че искате да го видите на дъното и това е. Няма нищо срамно или нищо лошо. Никой няма да ви се разсърди. Няма смисъл да пишете глупости как Австралия са били близо до обрата. За пропуските на Лаутаро нищо не казвате, щото не ви е удобно. Изтъквате само положенията на Озитата накрая. Айде като сте големите мъже да ви видя фишовете за залози на Холандия, ама не вярвам да имате топки да сложите и 50 лв. Нищо че се правите на много "убедени". Според мен това е жалко поведение. Ма то целия форум така е настроен - по-добре Сомалия да стигне финал, само да не е Меси :D

И как най-добрия футболист в историята, носител на 7 златни топки може да бъде на дъното. Ако не беше той Аржентина може би и от групата нямаше да излезе. Въпроса е, че един футболист, макар и най-добрия не е достатъчен, още повече когато треньор на отбора на този футболист е недоразумението Скалони, което срещу Ван Гал ще е като първокласник срещу професор.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 03 дек 2022 23:24

Те и Франция през 1998 отстраниха Парагвай на 1/8 финал след златен гол. Италия 2006 не станаха шампион ,след разгром на аутсайдери. 2010 испанците стартираха със загуба, ако трябва да се връщам 1982, или други първенства.
Не казвам , че Аржентина ще стане шампион, просто няма да "боксова круша" , срещу холандци бразилци , както ги изкарвате.
П.П първо Бразилия да се класира, че на световно съм виждал всичко.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: СП 2022 (1/8-финал): Аржентина - Австралия, Събота от 21:00

Мнениеот W84me » 03 дек 2022 23:24

kingofpop написа:
NOMER14 написа:
kingofpop написа:Лаутаро далеч от терена в другите мачове, моля ;д

А, този ли бил този Лутаро? Масово го даваха за голмайстор, а той не може да уцели вратата.

не знам как хора, дето взимат по 250-300 хиляди на седмица не мога да уцелят вратата от 2 метра, нереално е просто. Ние тука да бяхме половината щеше да сме с 2 гола вече вместо Лаутаро

Брачед, на Барса не уцели ли вратата, такъв спомен имам.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: СП 2022 (1/8-финал): Аржентина - Австралия, Събота от 21:00

Мнениеот kingofpop » 03 дек 2022 23:25

W84me написа:
kingofpop написа:
NOMER14 написа:
kingofpop написа:Лаутаро далеч от терена в другите мачове, моля ;д

А, този ли бил този Лутаро? Масово го даваха за голмайстор, а той не може да уцели вратата.

не знам как хора, дето взимат по 250-300 хиляди на седмица не мога да уцелят вратата от 2 метра, нереално е просто. Ние тука да бяхме половината щеше да сме с 2 гола вече вместо Лаутаро

Брачед, на Барса не уцели ли вратата, такъв спомен имам.

Бе то и Дивок ОРИГИ вкара на БАРСА, ама всички видяхме, че нищо не става от него. Лаутаро също не става за нищо, за съжаление. Това са просто факти
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 03 дек 2022 23:26

Австралия не игра на нивото на Аржентина стига глупости. Просто им подариха два гола от тактическа
неграмотност и липса на технически умения в играчите. После ги насметоха с хаос и показаха какви паникьори
са аржентинците в защита. Ясно се видя че Австралия са слаби.
Но тук идва големия проблем за Аржентина, с/у отбор с технически възможности и тактическа подготовка
на играчите много над австралийските какво ще правят.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 03 дек 2022 23:27

Хайде наздраве за успеха на Аржентина с една берлинска биричка.

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 03 дек 2022 23:30

NOMER14 написа:Ще играят за 0:0 или 1:1

И аз така ги виждам нещата!
Нидерландия - Аржентина 0:0/1:1
Последна промяна от Pichichi на 03 дек 2022 23:31, променено общо 1 път.

Върни се в “World Cup 2022”